Cele mai cuminţi zodii

simeon stalpnicul png
În Top 3 Cele mai cuminţi zodii, Taurul ocupă prima poziţie. Află de ce

Eşti în căutarea unui partener fidel şi sincer care sigur nu te (dez)amăgeşte? Descoperă cele mai cuminţi zodii, în funcţie de care îţi poţi da seama cine merită atenţia ta. Dacă ai un partener de viaţă, află cât de onest este în relaţia cu tine.

Taurul este una dintre cele mai cuminţi zodii. Nativul acestei zodii este sincer, devotat familiei şi corect. Atunci când simte lipsă de afecţiune din partea partenerului, nu se grăbeşte se găsească pe altcineva. Acceptă şi înghite în sec. Foarte rar veţi întâlni un taur care îşi înşeală partenerul. Nici la capitolul “răbdare” nu stă rău.

Dacă întârzii la întâlnirea cu un taur nu vei primi telefoane şi mesaje din 3 în 3 minute să te întrebe în cât timp ajungi. Te aşteaptă cât va fi nevoie.  Nativii aceste zodii trec sentimentele prin stomac, de aceea pot fi uşor cuceriţi atunci când îi sunt asigurate nevoile primare ale vieţii: mâncarea, băutura, confortul, banii, somnul. Cu un Taur trebuie să vorbeşti despre bani, mâncare, artă, flori, dragoste. Trebuie să te porţi frumos şi să îl lauzi în permanenţă. Trebuie să-i respecţi  tabieturile şi obieciurile, oricât ar părea de absurde. Trebuie evitate conflictele care îl pot irita atât de tare, încat poate declanşa o adevarată criză.

image
Familiştii zodiacului, nativii rac fac parte din cele mai cuminţi zodii.

Avizi după afecţiune şi foarte cuminţi în dragoste, despre capricorni se spune că sunt cei mai fideli din tot zodiacul. Capricornii vor stabilitate mai ales în relaţie lor sentimentală .Aceşti oameni sunt capabili să muncească singuri în aproape orice domeniu. Ei nici n-au nevoie de motivaţie, activitatea şi utilitatea fiind adevăratele motive ale actiunilor lor. Sunt foarte organizati si capabili să organizeze orice. Sunt tot timpul în căutare de poziţii înalte în societate. Asta nu pentru că le place neapărat  acolo, ci deoarece sunt extrem de ambiţioşi.

Cele mai cuminţi zodii. Locul 3

Dacă îţi cauţi partenerul de viaţă căutând cele mai cuminţi zodii trebuie să te gândeşti serios pe cine cunoşti în zodia Rac. Nativul acetei zodii este un familist convins. Liniştiţ şi răbdător, Racul este în stare să treacă destul de uşor peste infidelitatea partenerului, dar dacă vei călca strâmb,  aşteaptă-te la acelaşi lucru. Uneori, este răzbunător. Racul este zodia care îşi doreşte cel mai mult să aibă copii şi găseşte meserii care să-l ţină aproape de cei mici.

Zodii infidele

Dacă alături de un partener capricorn, rac sau taur, ai parte de o viaţă liniştită, acestea fiind cele mai cuminţi zodii, există şi nativi ceva mai obraznici.

Berbecii sunt mereu în căutare de aventuri şi acceptă provocările de orice fel. Recunoscuţi pentru setea lor de independenţă, nativii Berbec sunt partenerii ideali pentru relaţii extraconjugale.

Gemenii au o capacitate înnăscută de a trăi o viaţă dublă. Spre deosebire de cele mai cuminţi zodii, nativul gemeni este amantul perfect.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
transpiratie jpeg
PHOTO 2022 07 29 18 51 39 jpg
smoothie png
cuplu sex
Horoscop Scorpion png
image png