Cum trebuie să îți vopsești părul în funcție de zodie. Nuanța care se potrivește fiecărui nativ

Dacă nu ești încă hotărâtă în privința alegerii unei nuanțe potrivite pentru părul tău, ei bine, trebuie să știi că există o culoare ideală pentru fiecare zodie în parte. Iată cum ar trebui să îți vopsești părul, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Descoperă ce nuanță de păr ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal
Descoperă ce nuanță de păr ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal

Ce nuanțe trebuie să aleagă Berbecii, Taurii și Gemenii

Berbecul este o zodie de foc, caracterizată prin ambiție, energie și multă încredere de sine. De aceea, nativii acestei zodii pot opta pentru nuanțe îndrăznețe care să le ofere un look demn de invidiat. Cel mai bine li s-ar potrivi un roșcat intens sau un blond rose.

Taurul este cunoscut pentru perseverență și devotament, dar are și o latură mai comodă care îl determină întotdeauna să aleagă calea mai simplă. Astfel, nativii acestei zodii vor alege nuanțele mai naturale și nu vor da niciodată greș cu un brunet închis sau cu nuanțe de șaten sau castaniu.

Gemenii ies în evidență prin personalitatea lor duală, impulsivă, dar și prin jovialitate. Părul blond poate fi schimbarea de care au nevoie pentru a se bucura de un look mai sofisticat. În același timp, dacă își doresc un look mai lejer, pot opta pentru șuvițe.

 Ce nuanță ți se potrivește în funcție de zodie

Racii sunt creativi, sensibili, dar au și o inteligență analitică foarte bine dezvoltată. Astfel, opțiunile lor tind spre două direcții: un look natural, sau un look îndrăzneț. Un șaten închis sau arămiu ar fi alegerea cea mai bună pentru o schimbare lejeră. În schimb, dacă își doresc o schimbare majoră, blondul argintiu este varianta ideală.

Leul este o zodie perfecționistă, ambițioasă, loială și cu mare putere de impunere. Persoanele născute în această zodie trebuie neapărat să opteze pentru nuanțe care să ducă cu gândul la o coamă de leu. Acestea pot fi: șaten arămiu, blond arămiu sau blond miere.

Datorită personalității lor puternice și a spiritului romantic, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii pot opta pentru nuanțele calde precum vișiniu sau burgundy. În schimb, Capricornilor, Vărsătorilor și Peștilor li se potrivesc cel mai bine nuanțele de șaten, caramel sau blond căpșună cu subtonuri roz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net