Ce culori de păr vor fi la modă în 2024. Sfaturi în funcție de culoarea pielii

Deja ne apropiem cu pași repezi de începutul noului an, iar dacă ne dorim o schimbare de look, acesta este momentul perfect! Iar în funcție de culoarea pielii, experții ne sugerează câteva opțiuni perfecte pentru o nouă nuanță de păr!

Alegerile perfecte în funcție de culoarea pielii / foto: Freepik
Alegerile perfecte în funcție de culoarea pielii / foto: Freepik

Vestea bună pentru cei dintre noi care își doresc o schimbare de look este că 2024 vine cu nuanțe de păr foarte ușor de menținut! De exemplu, dacă avem părul brunet și ne-am săturat de el, experții ne spun că nuanțele aurii, cu subtonuri moi, vor fi foarte populare odată cu începutul noului an.

Desigur, diferitele nuanțe de păr brunet vor rămâne printre cele mai populare și în 2024, iar acest lucru se datorează faptului că sunt extrem de versatile. În principiu, culorile naturale rămân cele mai căutate, mai ales cele care ne oferă o notă clasică, cum ar fi castaniul.

Iar dacă ne dorim ceva mai original și îndrăzneț, experții ne spun că roșul cupru este varianta perfectă pentru 2024, mai ales pentru persoanele care au un ten mai deschis la culoare!

Cum putem alege culoarea perfectă pentru păr

Desigur, chiar dacă avem de unde alege atunci când vine vorba despre culori de păr la modă în 2024, un lucru la care trebuie să fim atenți este tenul nostru! Nu toate aceste nuanțe se vor potrivi cu pielea noastră, iar dacă avem pielea în nuanțe calde (de la mediu la măsliniu), cel mai bine ar fi să alegem un păr blond miere, sau ciocolatiu deschis.

La polul opus, cei dintre noi cu un ton mai rece al pielii, culori precum blondul cenușiu, brunet, sau chiar și castaniu, vor fi alegerile ideale. Un truc ingenios pentru a ne da seama exact ce fel de nuanță are tenul nostru este să privim la încheietura mâinii! Mai precis, dacă venele noastre au o tentă mai verzuie, înseamnă că și tenul nostru are un ton cald. În schimb, dacă venele sunt mai mult spre albastru, înseamnă că tonul pielii noastre este unul rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net