Tunsoarea perfectă pentru femeile care au fața rotundă. Îți scoate în evidență chipul și te întinerește vizibil

Sunt multe femei care vor să afle care sunt cele mai frumoase tunsori pentru o față rotundă. De exemplu, specialiștii spun că tipelor cu fața rotundă le stă bine fie să fie tunse în scări, fie bob. O tunsoare bob pentru părul mediu va scoate în evidență pomeții și va încadra frumos restul feței.

Cum să-ți pui în evidență trăsăturile Foto: Shutterstock
Cum să-ți pui în evidență trăsăturile Foto: Shutterstock

Tunsorile în scări, potrivite pentru fața rotundă 

Tunsoarea trebuie aleasă în funcție de mai multe criterii. Atunci când ne alegem stilul este important să ne punem în valoare trăsăturile naturale ale feței. În loc să le ascunzi, poți începe prin a le evidenția și prin a le pune în valoare cu ajutorul tunsorii potrivite.

Tunsorile în scări sunt cele mai avantajoase pentru femeile care au fața rotundă. Acestea alungesc chipul și îl subțiază. Tunsorile care presupun bucle delicate și așezate uniform avantajează, de asemenea, o femeie care are fața rotunda.

Tunsoarea bob se potrivește cu fața rotundă 

Nu în ultimul rând, tunsoarea bob este ideală pentru femeile care au fața rotundă. Acestea scot în evidență pomeții și mandibula și încadrează frumos restul feței. Dacă forma feței tale este rotunda, atunci una dintre aceste unsori va fi potrivită pentru tine.

Ține cont de faptul că tunsorile asimetrice îți vor da mai mult volum părului. În felul acesta el va părea mult mai des și mai strălucitor. Alege totodată și produsele de îngrijire potrivite tipului tău de păr. Acestea trebuie să îți ajute părul pentru a crește frumos și sănătos.

Tunsoarea pixie oferă un aspect de întinerire 

Recomandată este și tunsoarea pixie pentru fața rotundă. Secretul constă în taparea părului în partea de sus a capului pentru a alungi fața. Tunsoarea pixie este potrivită femeilor care au fața rotundă, dar este ideală și pentru a oferi un aspect de întinerire. Femeile trecute de 50 de ani optează pentru acest tip de tunsoare.

Tunsorile asimetrice sunt potrivite pentru cele care au fața rotundă. La fel de importante sunt și coafurile pentru a pune în evidență trăsătiurile și a obține un look atrăgător. Doamnele acordă o importantă deosebită nu doar podoabei capilare, ci și vestimentației, machiajului și manichiurii. Toate acestea au rolul de a scoate în evidență fiecare femeie, indiferent de ocazie sau de momentul zilei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net