Horoscop pentru 25 mai. În ultima săptămână de primăvară, viața celor 12 semne zodiacale se schimbă la 180 de grade

Ultima actualizare:

O singură săptămână ne mai desparte până la venirea verii, iar toate cele 12 semne zodiacale vor trece prin schimbări majore. Astrologul Click!, Lorina, are toate detaliile.

horoscop jpg

Berbec

Cei de-acasă vă solicită din ce în ce mai mult și ca prezență fizică și ca suport financiar. Vă consumați energie făcând drumuri pentru membrii familiei, pentru a interacționa cu unii dintre ei și pentru a rezolva unele probleme legate de acte sau documente ale altora. Vă prinde bine alergătura întrucât începeți să faceți diferența dintre relațiile bazate doar pe complezență, pe atașamente nesănătoase, pe cei care vă solicită fără scrupule sau cele care au ca fundament afecțiune adevărată și ulterior să găsiți metode constructive de a păstra familia unită sau chiar de a profita de serviciile cu care vă rămân datori. Schimbați regulile doar pentru că aveți senzația că vă epuizați și nu sunteți apreciat, iar asta vă sâcâie mai mult decât timpul pierdut. E bine să nu stârniți revoluții chiar acum, să solicitați discret mulțumiri dar pe viitor să țineți minte și să stabiliți unele limite.

Taur

Planul relațional și raportul cu cei din mediul înconjurător devine prioritar.În plus, vă treziți cu gândul că e nevoie să readuceți pasiunea la viață sau un cuvânt al partenerului vă pune pe jar și de aici porniți o întreagă poveste de a vă programa pentru o schimbare de look, de a merge prin magazine să vă înnoiți garderoba și să apelați la ultimele proceduri de înfrumusețare fără să mai luați în calcul banii pe care urmează să îi cheltuiți. Printre momentele de răsfăț e bine să aruncați o privire și la agenda voastră care se aglomerează și să începeți să bifați din responsabilități. Confirmați participarea la evenimente unde știți că se vor aduna persoane care să fie pe aceeași lungime de undă și evitați socializarea superficială. În tot ce vă planificați, optați pentru calitate contra cantitate și căutați potențialul pe termen lung atât al obiectelor achiziționate, cât și al relațiilor cu cei cu care interacționați.

Gemeni

Optați pentru securitate financiară. Nu vă lăsați sedus de planuri care sună bine în teorie dar în practică se dovedesc a fi doar motiv de cheltuială pentru voi. Concentrați-vă pe planurile proprii făcute, amintiți-vă de erorile investiționale pe care le-ați comis și de învățămintele de acolo, pentru a nu lăsa istoria să se repete tot cu conotație negativă. Treceți prin momente de impulsivitate când datorită schimbărilor bruște de dispoziție puteți să cheltuiți într-o secundă toată suma de pe card și momente când, deși e nevoie să faceți cumpărăturile zilnice, deveniți zgârcit sau cicălitor, iar nici unul din produsele de bază nu vi se mai pare necesar. Opriți-vă, faceți o listă de acasă, fiți cumpătat, conștientizați că e ceva trecător și păstrați calmul și conversațiile cu partenerul la un nivel diplomat. Devine necesar să dați răspunsuri ofertelor profesionale primite.

Rac

Ați putea avea o conversații, schimburi de idei sau puteți primi vești mult așteptate. Un proiect, probabil unul care a început acum ceva vreme,ar putea trece de la faza de idei la cea execuție. Sunt posibile drumuri scurte ori evenimente în apropierea voastră, ale rudelor, vecinilor, amicilor cu care vă vizitați mai des, ar putea avea loc, iar ele ar putea să vă implice mai mult decât vă așteptați. Un frate sau o soră de asemenea poate fi implicat în anumite situații sau pur și simplu se pune în discuție chiar relația dintre voi.

Puteți simți că gândurile voastre sunt confuze sau că sunteți ințeleși greșit, sinceritatea voastră este pusă la indoială și toate acestea va pot răni sufletul. Tot ce ține de transport, negocieri, comunicare, contracte, acorduri, țineți scret! În multe situații e bine să rămâneți tăcuți, fără a vă exprima punctul de vedere. Aceasta nu înseamnă că nu ați auzit cuvintele cuiva sau nu vi le-ați amintit.

Leu

Trebuie să vă concentrați nu atât pe starea fizică, ci mai curând pe dezvoltarea spirituală. Odată cu întărirea psihicului, puteți deveni mai încrezători în voi înșivă, mai rezistenți și mai sănătoși. La urma urmei, totul este interconectat. Aduceți ceva nou și interesant în viață și atunci o să zăriți culorile. Lectura, scrisul, literatura, yoga, meditația - toate acestea sunt recomandate. Dacă aveți deja un hobby, îl puteți aduce la perfecțiune sau puteți face din el o afacere profitabilă.

E un moment bun să vă recomand renunțarea la fumat și consumul de alcool în mod moderat. Toate aceste obiceiuri dăunătoare dăunează sănătății și reduc imunitatea. Nu ar trebui să vă plângeți de lipsa de energie, ci doar să aveți grijă cum vă hrăniți. Să mâncați salate, fructe și legume, precum și fulgi de ovăz. Mâncărurile exotice este mai bine să le refuzați.

Fecioara

Lumina reflectoarelor va fi în următoarea perioadă pe o casă a iubirii și creativității, a copiilor și a pasiunilor. Veți emite sau veți auzi o declarație de dragoste sau pur și simplu veți încheia o legătură sentimentală care nu mai funcționează. Izbucnirile emoționale vă pot tulbura sau se pot da pe acest sector lupte de ego-uri.

Cât despre copii, n-ar fi exclus să traversați alături de ei încheiere de cicluri de școală sau de probleme, activități de care s-au preocupat până acum.

Unii se vor relaxa și distra, altora li se va încheia vacanța iar alții vor finaliza cu succes un proiect creativ.

În sărbătorile și zilele libere de la început de mai veți oscila între mai multe dorințe. Veți dori să vă întâlniți cu prietenii, să vă dedicați de această dată hobby-urilor preferate, să nu uitați de copii. Veți fi grijulii și atenți. Practic stelele se oferă acum să adune pe toată lumea la aceeași masă, să aranjeze un spectacol sau să uimească pe toți cu adevărate delicii și capodopere culinare. Dar principalul lucru necesar este că un mediu cald, confortabil și prietenos, care vă va ajuta să vă dezvăluiți talentele și abilitățile.

Balanța

Numărați cu atenție banii pe care îi aveți, mai ales când umblați cu sumele care sunt în gestiune comună. Căutați calea de mijloc între a cheltui din nevoia de a compensa o zi mai negativă și cheltuielile de care beneficiază mai multe persoane. Stabiliți un buget mai strict, fiți mai restrictiv și econom, eventual faceți liste.

Pot apărea oferte profesionale care să vă incite prin originalitate, dar care ar presupune transformări destul de radicale ale stilului de muncă actual și puteți să luați în calcul ca o perioadă să mergeți în paralel cu activitatea curentă. Încercați să exploatați deschiderea către transformare și în planul rutinei zilnice, găsiți o zonă nouă pentru yoga, acupunctură sau terapii alternative. Investiția în propria persoană va fi recompensată prin rezistența și vigoarea câștigate.

Scorpion

Doriți mai multă disciplină, aveți senzația că în jur cam lipsește discernământul și că vi se cere să țineți în frâu și responsabilitățile partenerului sau ale asociaților. Vi se atrage discret atenția că e momentul să impuneți unele limite, să vă acordați timp pentru a vă îngriji de propria persoană, să notați în agendă timp pentru a vă reîncărca bateriile, să renegociați clauzele din unele contracte de colaborare. În caz că alegeți să ignorați semnele pot apărea zile cu nivel mai redus de energie, vă scade nivelul de răbdare și puteți face greșeli din neglijență cauzată de oboseală. Chiar dacă unele planuri vor fi încetinite, e optim să luați lucrurile cu pași mai mărunți. Planul romantic aduce elemente pozitive, puteți, fie să întâlniți persoane cu potențial de a deveni mai mult decât simple cunoștințe, fie să reaprindeți scânteia în cuplu prin evenimente intime, organizate special pentru voi doi la inițiativa voastră. Se poate ajunge chiar la a discuta despre a trece în următoarea etapă a relației. Evitați să cădeți în capcana teoriilor conspirației, nu vă lăsați păcălit de tot ce auziți și cercetați informațiile care vă parvin.

Săgetător

Reapar unele sentimente și vin însoțite de trăiri mai puțin plăcute. Se pot dezgropa evenimente din trecut și e bine să nu le țineți în interior, să discutați cu prietenii mai apropiați, să vă descărcați și să nu le lăsați să vă facă arțăgoși. Puteți lua în considerare să vă înscrieți la cursuri de dezvoltare personală unde să aveți ocazia să cunoașteți oameni cu experiențe diverse și să vă informați cu privire la culturi și mentalități diferite. Faceți lucruri în afara zonei voastre de confort, care să vă distragă mintea de la scenarii și de la rulaj mental. Concentrați-vă pe ce vă aduce starea de bine, pe activități care să vă relaxeze și să înțelegeți că aveți și pentru ce să fiți recunoscător.F aceți același lucru și în cămin, reașezați și reordonați lucrurile de așa manieră încât să vă faceți singuri viața mai ușoară.

E momentul să experimentați și în plan romantic. Fiți deschiși, puteți deveni apropiat de persoane cu care inițial să aveți discuții aprinse dar care în plan secund să vă atragă mai mult decât lăsați să se vadă. Nu vă lăsați copleșit de greșeli din trecut, dar nu ignorați să rezolvați ce a rămas nespus sau nefăcut. Totul să fie însă cu maturitatea de acum și cu mai multă diplomație și obiectivitate.

Capricorn

Toată lumea se așteaptă să vă țineți de promisiunile anterioare, iar voi aveți deja prea multe responsabilități curente încredințate de familie, de copii sau de prieteni. Vi se cere seriozitate, atenție la detalii mai mult ca de obicei, dar partea bună e că puteți specula unele momente sau ocazii și să faceți profit gestionând finanțele comune. Nu vă lăsați presat de tonul superior al nimănui, încercați să vă încadrați în termenele limită, dar dacă nu sunt oficial stabilite cum sunt cele pentru depunerea unor acte sau plata taxelor, nu vă lăsați intimidat și faceți lucrurile în propriul ritm.

Vărsător

Aveți tendința să vă supraevaluați rezistența și chiar șarmul personal și bazat pe asta să faceți numeroase promisiuni și de la un punct încolo să nu mai puteți ține lucrurile în frâu. Situațiile se rezolvă optim dacă apelați la discreție, la a face lucruri fără să vă lăudați de la început că voi sigur rezolvați problemele. Evitați astfel să dezamăgiți, să înșelați așteptări și vă protejați și imaginea publică. Preferați să ieșiți din competiții, să nu vă implicați în proiecte doar pentru că simțiți că aveți de dovedit calitatea muncii sau chiar a propriei persoane.

Acțiunile de acum pot aduce confuzie în relații, cei dragi nu cunosc persoana pe care o arătați lumii, cel interesat să rezolve toate problemele lumii indiferent că i se cere ajutorul sau nu. Rămâneți voi înșivă, aplecați urechea la ce spun apropiații, faceți strategii pentru viitor și nu vă grăbiți să săriți în ajutor decât atunci când sunteți solicitat. Dacă aveți posibilitatea sau se ivește șansa, plecați din tumultul local.

Pești

Alegeți calitatea discuțiilor în fața cantității. Ieșiți cu persoane de la care aveți de învățat, acum totul e intens, acumulați informații și primiți răspunsuri mai profund decât de obicei. Evitați întâlniri de socializare din obligație, care nu au potențial de a fi dezvoltate pe viitor, pentru că pot duce la conflicte legate de diferențe de principii sau mentalitate.

Privitor la mentori, puteți merge pe varianta contrastele se atrag, întrucât cei care vă devin cei mai buni profesori se dovedesc a fi tocmai cei de la care nu vă așteptați sau cu care simțiți că aveți cel mai mic grad de compatibilitate. Indiferent că e vorba de relații sociale sau romantice, evaluați punctele și obiectivele comune și schițați câteva idei strategice pentru viitor. Nu uitați că totul are un preț și că moderația e cheia. Fie pierdeți timp cu persoane nepotrivite, fie bani pe obiecte care se dovedesc cu defecte.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net