Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 14 ianuarie: Leii încheie o colaborare

Camelia Pătrășcanu ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri, 14 ianuarie. Veștile nu sunt dintre cele mai bune, iar mulți nativi sunt influențați negativ de către intrarea lui Mercur în retrograd. 

image

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de astăzi. Suntem sfătuiți să nu ne grăbim și să abordăm situațiile cu calm. 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să fie mai receptivi la sfaturile pe care le primesc de la persoanele apropiate. Pot interveni schimbări pozitive în viața lor dacă renunță măcar un pic la încăpățânare. 

Taur

Pentru Tauri, Mercur retrograd aduce rediscutarea problemelor mai vechi care nu au fost rezolvate încă. Au ocazia de a lămuri aspecte importante ale vieții lor. 

Gemeni

Gemenii se ocupă de problemele administrative, iar ziua de astăzi este una bună pentru ei. 

Rac

Racii dau dovadă de calm, iar micile probleme pe care le întâmpină sunt surmontate cu ușurință. 

Leu 

Pentru Lei, discuțiile sincere sunt cele care netezesc drumul unor colaborări. Poate în ultimele zile s-au spus multe lucruri și acum apar și rezultatele.

Fecioară 

Fecioarele pot colabora cu persoane mai în vârstă, care sunt mai încăpățânate, retrograde sau nu înțeleg ce se întâmplă. Sunt sfătuite să dea dovadă de calm,tact și cumpătare. Cu diplomație, orice conflict poate fi rezolvat!

Balanță

Pentru Balanțe, Mercur retrograd vizează o altă abordare, alt punct de vedere, la o problema foarte complexă, care este tratată și din punct de vedere moral, nu numai financiar. Așa încât, o altă viziune, perspectivă, asupra unei situații.

Scorpion 

Scorpionii sunt în continuare cu gândul la bani și la eficientizarea unei colaborări. Sau mai mari avantaje de pe urma unei poziții pe care o au în acest moment.

Săgetător

Săgetătorii au o zi prielnică colaborării și sferei profesionale. Trebuie să analizeze cu atenție invitațiile pe care le primesc. 

Capricorn

Capricornii acordă atenție deosebită locului de muncă. Sunt nevoiți să rezolve o serie de probleme. 

Vărsător

Vărsătorii, mai ales după-amiză, trebuie să fie atenți la cheltuieli. Nici bani, nici timp pierdut, nu au voie astăzi. În schimb, ideile sunt istețe și pot veni cu soluții noi.

Pești

Pentru Pești, emoții și sensibilitate astăzi. Poate nu se simt siguri pe ei și nu cred că pot rezolva o anumită treabă.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net