Horoscop lunar martie 2023. Trei zodii vor da un test de foc. Una singură va lua decizie potrivită

Ultima actualizare:

Citește horoscopul pentru martie 2023, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de primăvară.

Horoscop lunar ianuarie 2023
Horoscop lunar ianuarie 2023

Horoscop martie 2023

Berbec

E o lună în care sunt posibile schimbările în multe dintre domeniile voastre de viață, fie că vorbim de bani, relații afective sau job. Unele dintre ele vor fi neprevăzute, datorită circumstanțelor care vă vor obliga să luați atitudine. Vor veni tensiuni și neînțelegeri pe nepusă-masă, iar voi trebuie să le rezolvați fără a sta prea mult pe gânduri. Pentru că primele 10 zile vă sunt mai favorabile astral, vă sfătuiesc să vă focusați atunci pe chestiunile cu adevărat importante.

Pe măsură ce înaintați spre mijlocul lunii, protecția pentru voi scade și vă sugerez precauție, amânare de călătorii, pași înapoi de acolo de unde s-ar putea ivi conflicte. Nu de alta dar sunteți expuși unor mari erori de înțelegere și calcul sau propuneri venite de la persoane imorale. Nu vă hazardați în cheltuieli inutile și încercați să economisiți!

La locul de muncă, nu vă aruncați la înaintare pentru că nu veți prinde oportunități! Mai curând veți lucra bine din umbră, lăsând pe alții să se facă vizibili.

Nici la capitolul sănătate lucrurile nu vor fi perfecte și nici sporturile riscante nu vi le recomand. Energiile tensionate încep să se amelioreze odată cu intrarea în ultimul decan de martie, iar voi o să puteți să transformați ceva în avantajul vostru.

Taur

E o lună în care puteți face schimbări mari în destinul vostru, mai ales în zona profesională. Vă puteți îndrepta spr e o situație stabilă în carieră, care să vă permită să demonstrați profesionalism, competență, talent organizatoric și perspicacitate în afaceri. Schimbările trebuie făcute treptat și pe rând, ca să nu vă risipiți energia. Nu sunt excluse surprizele valoroase, complimentele materiale din partea clienților, admiratorilor sau partenerilor.

Veți deveni mai romantici, veți gravita spre compania prietenilor, a acelor prieteni cu care să aveți conexiuni mentale și să dialogați despre ceva plăcut amândurora.

Unii dintre voi pot intra în relații amoroase secrete care vor deveni o sursă de inspirație.

Financiar, până la mijloc de lună cu greu puteți conta pe o completare semnificativă a bugetului. Poate doar pe un cadou de la vreun admirator secret. Vin momente nefavorabile pentru investiții, deoarece proiectele inițiale tentante sunt cel mai probabil neprofitabile.

Riscul pierderilor monetare este relevant și pentru a doua decadă a lunii martie. Unii Tauri pot fi implicați în acțiuni dubioase și situații de conflict.

Gemeni

Activitatea vă va fi îndreptată mai mult spre muncă și progres în viață. Astfel, în primul decan, aspectul astral dintre Soare și Uranus vă va face mai întreprinzători, mai încrezători și mai dornici să învățați.

Nu toți veți fi implicați în aceleași teme, ci unii vor aplica noile informații pentru a rezolva probleme practice, alții vor schimba domeniul de activitate, alții se vor despărți sau alții se vor casatori.

Cei singuri pot avea oportunitatea de a simți o nouă iubire care va apărea rapid și va exista sentimentul că vă cunoașteți parcă de-o viață.

Medical, sunteți vulnerabili, biopotențialul va fi redus semnificativ, astfel încât virușii sezonieri și răceala pot deveni o apariție obișnuită, dar și oboseala cronică sau stările depresive.

A doua parte a lunii poate deveni încordată, datorită unor declarații necugetate și dure, a unei poziții greșite în comunicare. Acestea pot provoca o serie de consecințe extrem de nedorite, conflicte și pauze în relații. Recomand mai bine să vă orientați surplusul de energie către sport și orice activitate fizică fezabilă pentru a scăpa în timp util de gafe și a echilibra fundalul psiho-emoțional.

Rac

E o perioadă pe care o pot numi optimistă, cel puțin în privința zonei de carieră. Puteți avea succes dacă ați lucrat la un plan până acum, deoarece începeți să-l implementați. Sunteți inspirați și creativi, iar dacă vor veni și pentru voi mici chestii conflictuale veți avea puterea să le traversați cu bine. Va fi important să învățați să vă relaxați mental pentru că aici aveți minusuri, cel puțin în ultima vreme.

Nu excludeți noile oportunități și noile propuneri, iar ele vă vor aduce promovare, experiențe frumoase și posibilitatea de a vă demonstra talentele. Atâta doar că succesul vostru ar putea stârni invidii și dușmănii.

Între 11 și 20 ale lunii va fi nevoie de prudență și precauție în decizii, pentru că veți fi nevoiți să traversați tensiuni și confruntări deschise cu alții care vor încerca să vă limiteze. Tot atunci, nu vor lipsi nici problemele în familie și totul vă va tracasa și epuiza și emoțional și fizic.

Financiar, ar putea fi vorba de cadouri sau recompense ale muncii voastre. Oricum, urmăriți-vă cheltuielile deoarece puteți arunca banii cu ușurință și fără să vă gândiți la consecințe! Abia spre final de lună vă veți putea consolida poziția. Sfaturile practice de la prieteni și de la oameni cu gânduri similare vă vor ajuta să găsiți o nouă sursă de venit.

Leu

Nu veți fi chiar în apele voastre când aproape toate dorințele vor depinde de alții. Dar calmați-vă, căci e ceva trecător, valabil în prima jumătate a lunii! Atunci vă puteți confrunta cu diverse probleme de natură materială sau legate de proprietăți, nu sunt excluse evenimente perturbatoare asociate cu riscul de pierderi sau înșelăciuni.

Financiar, veți căuta oportunități să vă extindeți afacerile și câștigul, unii dintre voi chiar dincolo de granițele țării sau măcar ale orașului de domiciliu. Nu sunt excluse încercările de a contracta un împrumut, iar asta ar fi favorabil doar în primele 18 zile de martie. După această dată, va trebui să vă preocupați de educația sau formarea profesională avansată. Procesele mentale devin activate sau există șansa de a învăța ceva nou și valoros pentru perspectivele viitoare.

Medical, nu-s probleme grave, dar nu vă priește viața pasivă. Recomand mișcarea pentru că ea, pe lângă faptul că ajută la menținerea greutății, contribuie și la revenirea din stările de apatie și oboseală emoțională.

Afectiv, puteți cunoaște persoane interesante într-o călătorie sau pe rețelele de socializare online. Oricum, alegerile voastrevor fi în funcție de puterea financiară a celuilalt.

Fecioara

Vine o lună în care avți nevoie de calm și înțelepciune pentru a decide dacă treburile urgente și majore le rezolvați în echipă sau dacă mai aveți puțină răbdare până vă întremați ca să puteți lucra individual. Drept e că pentru această perioadă, cooperarea ar fi esențială și sfaturile altora bune pentru voi. De asemenea, noile tehnologii vă pot face viața mai ușoară sau vor face comunicarea și munca mai confortabile.

Unii s-ar putea să decidă să schimbe locul de muncă, alții caută o sursă suplimentară de venit care să le schimbe cumva situația financiară.

Mai sunt și unii pentru care partenerii să câștige mai mult de data asta, să înceapă să plătească unele datorii sau să vă ofere împrumutul mult așteptat.

Tot referitor la finanțe, pentru ultima săptămână de martie vă sugerez să cheltuiți mai puțini bani pe plăceri și relaxare. Activați-vă atunci butonul de salvare și restricții, deoarece vă va ajuta să economisiți și poate să cumpărați ceva mai important și de valoare în viitor! În schimb,sunt câteva zile în care puteți negocia contracte și insista asupraunor reguli corecte de joc.

Balanța

Cu Soarele într-o casă a muncii și sănătății aproape trei sferturi din lună, acolo se vor îndrepta prioritățile voastre, iar rutina, treburile de zi cu zi, nu vor lipsi. Printre ele însă, vin și modificări surpriză. Rămâneți vigilenți ca să țineți situația sub control mai ales la mijlocul lunii! Atunci, situația externă poate deveni foarte

tensionată și favorabilă unor greșeli grave cauzate de grabă, neatenție, comportament greșit. Grijă și la promisiunile false ori speranțele iluzorii!

Financiar, din munca de unul singur nu vor veni roade bogate, decât eventual strictul necesar. Banii vor veni totuși de la alte persoane, cum ar fi un partener, părinți sau din activități comune și în echipă.

Referitor la starea și sănătatea voastră, rezervele de energie vă sunt minime, așa că nu neglijați un regim sănătos de viață și odihnă! Sunteți vulnerabili la răceli și infecții și nu trebuie să le tratați după ureche.

Ultimul decan de martie dinamizează casa parteneriatelor, pune accent pe relațiile cu oamenii, mai ales cu rudele apropiate, cu partenerii de căsătorie, cu asociații în afaceri sau cu clienții. Dar în același timp, dușmanii deja știuți vor ieși la rampă și atac, cuprinși de invidie și resentimente.

Scorpion

Pentru voi vin zile bune, energii ridicate și oportunități să evoluați măcar într-unul din domeniile de viață. Veți fi inspirați și creativi, lucru care se va vedea în carieră, dar și în relațiile afective. Veți obține noi responsabilități la locul de muncă, iar unii dintre voi se vor angaja activ în activități sociale.

Antreprenorii și oamenii întreprinzători vor avea de asemenea o perioadă bună pentru a-și realiza ideile. Dar există și posibilitatea unei cunoștințe neașteptate. Poate fi fie un partener cu care vor coopera la locul de muncă, fie o întâlnire în plan personal. Poate că un dialog constructiv cu autoritățile vă va ajuta la ieșirea din situații complexe dacă ele se vor ivi. Oricum, va fi mult de lucru și destul stres.

Financiar, rezultate frumoase vor veni, în special în primele 3 săptămâni din martie, iar atunci puteți câștiga și din jocurile de noroc pentru că aveți fler și intuiție. În ultima săptămână, veniturile pot scădea, cheltuieli mari se pot ivi sau pierderi dacă intrați în acțiuni riscante.

Medical, puteți cheltui pe analize sau chiar tratament, unele țin de sfera ginecologică, plus că există risc de răniri și accidentări inclusiv la sala de sport.

Săgetător

În general, veți putea să vă dedicați celor dragi și rudelor, precum și să finalizați încet anumite proiecte, sarcini sau să începeți să puneți în aplicare propriile planuri și idei.

Rezolvarea sarcinilor și problemelor casnice vor fi primordiale în luna martie, iar datorită unor achiziții tehnice, treburile casnice de rutină vor deveni mai plăcute.

La mijloc de martie, va trebui să vă comportați mai restrâns și mai rezonabil, deoarece perioada poate aduce conflicte, eșecuri domestice și o tendință de amăgire. Sunt foarte probabile situații conflictuale în parteneriate și veți folosi poate tactici dure sau agresive pentru a pune lucruri la punct. În acest caz, evenimentele în desfășurare vă obligă la decizii serioase care să contribuie la schimbări interne și de tactici comportamentale.

Financiar, pe lângă veniturile regulate, puteți conta pe cadouri valoroase, mici câștiguri norocoase, surprize materiale și bonusuri în numerar.

Amoros, cu Venus în casa iubirii e clar că există dinamică acolo. Probleme s-ar ivi doar dacă vă fug ochii în mai multe direcții ori dacă nu lămuriți eventualele lucruri deranjante încă din fașă.

Capricorn

Preocupările voastre vor fi strâns legate de familie, de cei dragi, de activitățile creative sau de modificări făcute în casă. Comunicarea va sta la baza multor rezolvări, iar pentru unii dintre voi chiar drumurile, primele 10 zile fiind edificatoare.

În următoarele 20 zile, experiența și cunoștințele vor fi utile în tot ceea ce întreprindeți. Acordați atenție lucrurilor mărunte din muncă și chestiunile comerciale!

Financiar, sunt posibile achiziții mari și costisitoare, iar câștigurile pot veni mai curând din munca independentă, de acasă sau în colaborare cu cineva din familie. Oricum, vigilența în sfera personală și profesională este binevenită, la fel ca și economia de resurse.

Celor care au afaceri, le recomand promovarea lor, iar pentru asta va trebui să cumpărați echipamente și să stăpâniți metode moderne de implementare.

Cei care au examene de susținut, să continue colectarea și studierea informațiilor necesare.

Medical, nu se anunță perioadă mai dificilă decât cea pe care o cunoașteți voi, aceia cu boli cronice. Pentru ceilalți, dacă apare ceva nou, nu neglijați și nu omiteți ideea că ar putea fi ereditar.

Oboseala acumulată se va face simțită cu precădere în ultimele 10 zile de martie, dar acest lucru nu vă va împiedica să puneți ordine în chestiunile importante.

Vărsător

Profesia și finanțele vor fi probabil pe primele locuri în preocupările voastre, deși nu veți dispune de energie chiar în fiecare zi din lună. Se pot petrece lucruri surprinzătoare, dar înainte de a acționa, vă sfătuiesc să încercați să vă calculați bine pașii. Altfel, situația vi se va schimba în rău și ori veți pierde ceva ce dețineți, ori planurile de câștig vor fi iluzorii. Ce e cel mai important, amânați pentru ultima decadă a lunii!

Prima săptămână din martie, ar fi propice oricăror operațiuni bancare sau discuții cu instituții financiare. Veți avea atunci dezvoltat instinctul bănesc, lucru care nu se poate spune despre mijlocul lunii când sunteți predispuși la erori. De asemenea, acceptați discuțiile și sfaturile altora, căci persoane influente vă pot ajuta, vă pot face propuneri și oferte tentante.

După data de 20, unii vor fi obligați să cheltuiască mai mulți bani pentru familie. Va trebui să economisiți deci, deoarece cheltuielile vor crește. Tot atunci sfătuiesc să nu vă bazați pe nimeni în ceea ce privește asistența financiară.

Medical, sunteți predispuși la răceli, așa c-aveți grijă cum vă îmbrăcați cu vremea înșelătoare de primăvară! Nici aparatul digestiv nu va funcționa corespunzător dacă-l veți agresa cu ceva ce nu-i convine.

Pești

Atâta timp cât Soarele va înainta în semnul vostru, vizibilitatea nu va lipsi. Rămâneți deschiși și sociabili și acceptați să vă extindeți cercul social! De-aici ar putea porni o afacere pe care o așteptați de mai multă vreme.

Motivația de a avea mai mulți bani decât în ultimul timp vă va impulsiona să începeți căutarea de modalități de creștere a câștigurilor. Sunt posibile și schimbări pozitive la locul de muncă, iar pentru unii, rudele pot crește bugetul familiei. Atenție însă pentru al treilea decan din lună! Trebuie să analizați cu atenție toate ofertele de muncă primite, mai ales acelea care promit o creștere rapidă a fondurilor! Nu va fi așa ci, din contră, consecințele acestui lucru pot fi dezastruoase. Puteți pierde mult sau intra sub incidența legii.

Profesional, aceasta este o lună bună pentru a vă schimba domeniul de activitate sau pentru a obține un alt loc de muncă. Profitați și mergeți la interviuri, depuneți-vă CV-ul și deveniți mai activi!

Nativii care au afaceri ar trebui să își facă publicitate mai des pentru compania sau produsele lor.

Afectiv, până la jumătatea lunii veți da dovadă de pragmatism și veți lega sentimentele de posesiunile materiale. După aceea, așteptați-vă la tensiuni în familie, care să se lase cu scene de gelozie pentru unii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net