Horoscop lunar Octombrie. Săgetătorii trebuie să aibă încredere în intuiția lor și să se relaxeze

Horoscop lunar octombrie 2022. Click! vă prezintă ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte, în luna octombrie. Fecioarele vor evolua din punct de vedere profesional și vor învăța lucruri noi! Iată previziunile astrologului Click! și pentru celelalte semne zodiacale.

image

Berbec

Octombrie vine cu multe de făcut pentru voi, doar că uneori reacțiile voastre nu-s așa de inspirate. Va trebui să deveniți mai serioși, așa încât să vă adaptați la rutina de lucru. Organizați-vă fiecare zi astfel încât să aveți timp pentru viața personală, plus că puteți face față tuturor problemelor pe cont propriu sau cu ajutorul prietenilor și rudelor. Să nu acordați atenția cuvenită detaliilor va însemna să vă complicați singuri existența.

Prima săptămână nu-i favorabilă deciziilor importante și nici dialogurilor și negocierilor. Veți avea opinii obiective, veți judeca prost anumite situații, iar acestea se vor întoarce împotrivă.

Deschiderile reale vor veni după 11 ale lunii și atunci ar fi indicat să planificați ceea ce-i mai important în viața voastră. Sunt șanse de a rezolva conflictele în mod pașnic, să semnați contracte benefice, să mergeți în direcția bună.

Ultima săptămână vă sugerez s-o folosiți pentru revizuiri de planuri, pentru depistare de dorințe irealizabile,pentru stabilire de ținte conform cu realitatea și resursele de care chiar dispuneți.

Taur

Sectorul financiar va fi unul vulnerabil, de aici se pot ivi neînțelegeri sau cheltuieli impulsive și împrumuturi nerentabile. Pentru obiectivele mari și pe termen lung, în care aveți de investit bani, de asemenea evaluările vă pot fi nerealiste. Va fi greu să faceți planuri pentru că-i dificil să apreciați imaginea de ansamblu. Lucrul la detaliile mici va fi mai eficient. Se impune o analiză amănunțită a circumstanțelor predominante, pentru a identifica cele mai slabe puncte. Nu ar trebui să apăsați pedala de accelerație, este mai bine să avansați progresiv și cu atenție.

Trei astre în casa sănătății atrag și ele atenția acolo. Dacă se ivesc simptome și semne ale organismului, nu le neglijați pentru că ele nu vor trece ușor, mai ales dacă vă știți cu maladii cronice. Respectați rutina zilnică, alternați munca cu odihna activă și pasivă!

De asemenea, echilibrul psiho-emoțional poate fi zdruncinat. Ca urmare, riscați a deveni iritabili și duri în manifestări, agravând din neatenție relațiile cu ceilalți. Iar tensiunile crescute pot provoca rupturi bruște de legături semnificative.

Gemeni

Octombrie va fi o lună dinamică și-ar trebui să puneți socializarea pe primul loc. Aveți nevoie de timp și pentru voi, de vacanță, relaxare sau dedicare pentru dezvoltarea unui hobby, asta dacă nu veți fi captați de o legătură afectivă sau total acaparați de copii. Domeniile creative vor fi avantajate.

Drept e că ați acumulat multă negativitate și poate ar trebui să găsiți scuze să vă mai refugiați în singurătate ca să vă reîncărcați bateriile. Iar acolo, voi de vorbă cu voi, alungați gândurile negre și pesimiste! Dacă nu reușiți, apelați la prieteni și oameni care s-au dovedit până acum de încredere!

Dacă partea a doua a lunii se va dovedi mai calmă și ușor mai relaxantă, finalul de octombrie iarăși ar fi o perioadă cu riscuri. Stabilitatea financiară, poziția profesională, relațiile de afaceri la diferite niveluri pot fi atacate. Ar trebui să fiți extrem de atenți să nu distrugeți peste noapte ceea ce ați construit de-a lungul anilor.

Marte în zodia voastră indică nevoia de schimbări, inclusiv de look, de diete. A venit momentul să le faceți. Practicați un stil de viață sănătos, asigurați-vă că acesta nu este doar un capriciu trecător și că sunteți cu adevărat gata să vă conformați noului regim atâta timp cât este nevoie!

Rac

Zona spre care trebuie să vă îndreptați atenția este cea de finalizare de proiecte sau preocupările legate de casă, familie, imobile. Și da, puteți avea câștiguri din vânzări/cumpărări de locuințe sau terenuri. La nivel mai subtil, puteți deveni cap de familie, șef de trib să zic așa.

Nu va fi deloc simplu să vă concentrați pe muncă,nicidecum să porniți lucruri noi legate de domeniu. Mai curând axați-vă pe ceea ce cunoașteți deja, eventual

combinat cu activități creative în care să vă manifestați talentele. De asemenea, înscrieți-vă la cursuri de formare continuă deoarece puteți învăța cu ușurință materii noi și puteți găsi un loc de muncă bine plătit pe viitor.

Odată cu revenirea lui Jupiter în zodia Pești,se va activa negativ zona voastră de sănătate. Nu așteptați să se agraveze anumite boli cronice sau ereditare, nu lăsați apatia să vă cuprindă!

Marte de asemenea poate indica existența unor inflamații ascunse în corp, greu de depistat.

Nu veți fi feriți de intrigi și lupte de culise, așa încât ar fi indicată menținerea bunelor relații cu prietenii, cu șefii sau colegii. Ei vă pot ajuta să parați eventualele lovituri.

Leu

Vă așteaptă schimbări, dar vă sugerez să le faceți singuri, cu propriile puteri, nu să vă lăsați la mâna destinului și a norocului. Puteți obține o nouă poziție, puteți găsi un loc de muncă part-time sau vă puteți muta și merge să locuiți într-o altă zonă.

Nu vă implicați în conflicte, nu fiți egoiști și mândri pentru că veți complica niște lucruri! Dacă există obiective, idei și proiecte interesante, atunci angajați-vă în implementarea lor. Este important să credeți în voi și în punctele forte, fără să dați înapoi.

Comunicarea, socializarea, refacerea de relații, vă sunt favorabile. Și este important să consolidați, să parafați orice acorduri stabilite la jumătatea lunii prin semnarea de documente. Promisiunile verbale nu vor fi suficiente. Deci nu fiți creduli, pentru că riscați să picați pradă dubioșilor și să fiți înșelați!

În ultimele 10 zile veți avea nevoie de protectori și susținători, pentru că energiile vă vor destabiliza. În plus, schimbările serioase din societate vă pot afecta poziția în sfera publică sau profesională.

Medical, sunteți vulnerabili la răceli, alergii sau revenirea unor boli cronice.

Fecioara

Voi vă aflați în centrul unor transformări în curs, iar pentru unele dintre ele va trebui să plecați la drum. Zona financiară e energizată, banii pot veni dar dacă nu îi gestiona corespunzător, vor pleca repede din portofelul vostru. Oricum, un dram de nemulțumire va rămâne în sufletul vostru, indiferent ce va funcționa luna asta.

Dacă aveți afaceri, veți semna în această lună diverse acorduri financiare, veți încheia contracte, veți schița noi idei.

Dacă sunteți salariați și îndepliniți sarcini zilnice, puteți primi o recompensă pentru munca depusă.

Există și o categorie de nativi care va ajunge la concluzia că nu posedă suficientă educație pentru a câștiga mai mulți bani. Aceștia cu siguranță vor merge la studii de calificare sau aprofundare.

Aveți o mare dependență de muncă, iar dacă nu respectați un program cu pauze, aceasta vă va istovi și va slăbi organismul. Nu așteptați alarme, întăriți-vă sistemul imunitar în avans!

Pe plan personal, problemele din trecut continuă. Ultima săptămână din lună încurajează o revizuire a modului de comportament cu soții, rudele, copiii, părinții ori iubiții.

Balanța

Aveți nevoie de timp pentru voi, de revizuire a atitudinilor care v-au determinat să vă învârtiți în cerc și să repetați mereu aceleași greșeli. Dacă ați făcut-o deja, ați depus mult efort în muncă și ați lucrat cu dăruire, veți vedea roadele eforturilor și veți fi mulțumiți de rezultate. Alături vă vor sta prietenii, cunoștințele, oamenii cu gânduri asemănătoare.

Primele zile vor fi incerte, mai curând potrivite pentru comunicare diversă, întâlniri informale, divertisment și călătorii. După care, vă veți putea demonstra eficient abilitățile, calitățile organizaționale și cele de afaceri. Prin urmare, al doilea decan de octombrie orice cooperare va fi productivă.

Privitor la sănătate și dispoziție, nu sunt excluse insomnia și schimbările de stare, poate și reactivarea unor maladii cronice. N-ar strica un regim de viață constant sportiv și plimbările în aer liber.

Afectiv, vă veți bucura de succes și atracție a sexului opus, așa că sunt de așteptat cunoștințe plăcute și flirturi. Profitați de fiecare oportunitate pentru a câștiga potențiali parteneri!

Financiar, ultima săptămână poate aduce niște probleme complicate și de aceea vă recomand achitarea amenzilor, taxelor, impozitelor dacă aveți.

Scorpion

Temerile față de schimbările ce vin spre voi cresc, dar e posibil să vă confruntați și cu rezultatele acțiunilor greșite din trecut. Nu vă impacientați, e o perioadă trecătoare! Îndepliniți-vă în mod obișnuit îndatoririle, nu stați până târziu la serviciu, străduiți-vă să veniți acasă mai repede și să vă odihniți!

Treptat, numărul de contacte cu prietenii va crește, va crește dorința de a face schimb de idei și experiențe noi și de a discuta despre proiecte. Vor apărea noi cunoștințe, în mare parte tineri de pe rețelele de socializare. Schimbându-vă dispoziția, anumite probleme își vor pierde relevanța, contradicțiile vor fi soluționate, treburile responsabile vor fi finalizate, iar discuțiile despre probleme semnificative vor duce la înțelegeri.

Afectiv, veți avea mare nevoie de dragoste, grijă și tandrețe, iar dacă partenerii le oferă, relațiile voastre vor deveni mai intense. Dacă nu, o să căutați atenția lateral, găsindu-vă o scuză pentru un astfel de comportament.

Pentru o sănătate stabilă, recomand complex de vitamine, legume și fructe proaspete în dietă și renunțarea la prăjeli, carne afumată ori fast-food-uri.

Săgetător

E o lună în care se indică o cooperare cu alții, deși spiritului vostru aventuros nu îi place. Veți avea nevoie de ajutorul prietenilor în chestiuni importante, iar munca în comun va fi productivă. Dacă primiți ca propunere o parte într-un proiect

interesant, nu refuzați, chiar dacă în primele minute vi se pare că nu aveți suficientă experiență și cunoștințe. La momentul potrivit, puteți cere ajutorul unui angajat mai experimentat care lucrează cu voi. O să reușiți astfel să duceți sarcina la bun sfârșit. Principalul lucru este să decideți asupra scopurilor și obiectivelor prioritare la începutul lunii, apoi șansele de succes vor crește pe parcurs.

Al treilea decan de octombrie va fi marcat de o schimbare bruscă a cursului sau a planurilor de atingere a obiectivelor. Jupiter se va muta în Pești și va începe o reînnoire a energiei, intensificată de o eclipsă de soare. Ar trebui să vă lăsați ghidați de intuiție, de premoniții, de conexiuni de lungă durată pentru a atrage schimbări pozitive în sfera personală sau profesională. Singura problemă ar fi oboseala acumulată.

Ultimele 4 zile din lună vă puteți confrunta cu neînțelegere cu celorlalți parteneri, până la cele mai apropiate rude.

Capricorn

Cariera și banul vor fi lucrurile cele mai importante luna asta. Perioada este propice soluționării problemelor care necesită favoarea celor de la putere și a autorităților oficiale. Dacă sunteți angajați, veți merge cu siguranță înainte, deoarece meticulozitatea și diligența nu vor trece neobservate șefilor voștri. Și în sectorul de afaceri, propunerile promițătoare care au stagnat în septembrie acum pot fi actualizate. Grijă însă că puteți manifesta despotism și autoritarism în relațiile cu angajații!Iar dorința de putere personală va umbri totul. Puteți arăta lipsă de respect față de colegi și, în efortul de a obține mai mult în carieră, veți trece peste capul lor, stârnindu-i.

Marte este în sectorul sănătății, așa că ar fi bine dacă i-ați folosi energia în mod activ pentru un mod zilnic sănătos de viață. Plimbați-vă mai mult în aer curat, faceți un fel de sport activ, țineți o dietă și reduceți greutatea! Înscrieți-vă la un centru de fitness, studio de dans, înot la piscină, faceți aerobic acasă !Orice activitate fizică va avea un efect pozitiv asupra stării de bine, și a aspectului. Atenție însă, coloana vertebrală și articulațiile sunt în pericol!

Ultima săptămână de octombrie e un moment bun pentru a face planuri colective sau a vă alătura unui grup de interese pe o rețea de socializare.

Vărsător

Zona străinătății va fi activă cea mai mare parte din octombrie. Poate veți pleca în călătorii la distanță, poate veți avea lucruri de făcut cu cineva de-acolo, poate veți cunoaște o nouă persoană de altă credință. Apropos de ultima variantă, cu această cunoștință poate fi începutul unei relații puternice și de lungă durată dacă sunteți liberi. Ceilalți, vor putea să întărească și să reînnoiască legăturile existente prin scopuri, dorințe, vise comune.

Învățarea limbilor străine, filosofia, lectura, cercetarea științifică și subiectele spirituale vor juca de asemenea un rol important. Luați în calcul și dobândirea de noi cunoștințe și abilități, stăpânirea unor noi profesii și autoeducația!

La începutul lunii nu va fi ușor să duceți la bun sfârșit ceea ce începeți, ci va fi nevoie de perseverență și consecvență, pe care nu le veți avea. Așadar, nu vă angajați în promisiuni mărețe, pentru că nu o să le onorați!

După 11 încolo, vor veni momente favorabile pentru investiții profitabile, achiziții mari. Dar faceți-le până-n 24, deoarece atunci se vor complica lucrurile. Va fi important să monitorizați îndeaproape tranzacțiile și cheltuielile monetare pentru a nu vă implica din greșeală în afaceri neprofitabile în mod deliberat sau în relații financiare frauduloase! În plus, recomand publicitatea trăsăturilor pozitive de caracter. Rețineți că vă aflați în câmpul de vedere al multor oameni influenți!

Pești

Va exista o tendință de izolare, pentru că vă veți simți obosiți și fără vlagă. Pot apărea situații dificile, iar la confruntarea cu ele să nu vă lăsați libere emoțiile! Acest lucru va înrăutăți situația. Trebuie să depășiți obstacole, să luptați pentru bunăstare, să vă apărați prioritățile. Va trebui să faceți față problemelor financiare, să participați la litigii, să interacționați activ cu superiorii și colegii pe fondul tensiunii generale.

Între 10-20 octombrie, puteți colecta datorii vechi, rezolva probleme legate de moștenire și proprietate, iar dacă aveți nevoie de suport, puteți apela la prieteni.

În ultima săptămână, problemele din sfera relațiilor pot deveni din nou agravate și vor necesita transformări serioase, mai ales pentru că schimbările în curs pot afecta interesele materiale și stabilitatea celorlalți.

Legat de sănătate, devine utilă activitatea fizică care vizează întărirea sistemului musculo-scheletic. Dacă vor exista probleme în acest domeniu, vizitați clinica! Finalizați o sesiune completă de exerciții de kinetoterapie și renunțați la sporturile extreme.

Financiar, nici acolo nu-s comode lucrurile. Ori ați uitat să plătiți ceva și acum vine rostogolul cu penalități și dobânzi, ori pur și simplu cheltuielile vor fi mai mari decât încasările.

image
image
image
image
image
image
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net