Horoscop Neti Sandu pentru 11 februarie 2022: Săgetătorii primesc o veste care îi va bucura

Neti Sandu, astrologul Știrileor Pro Tv, a spus ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri, 10 februarie. Iată previziuniile pentru fiecare zodie în parte. 

Neti Sandu
Neti Sandu

Neti Sandu aduce în fiecare zi previziunile complete pentru fiecare zodie. Vibraţia zilei de 11 februarie este 11 şi azi vom avea un succes spiritual. O să ne facem alt rost, mai bun.

Iată ce spune horoscopul lui Neti Sandu pentru fiecare zodie. 

Horoscop Neti Sandu pentru 11 februarie 2022

Berbec

Berbecii aranjează ceva pentru copii: o mică petrecere, o ieşire la săniuş, o vizită la rude. Ar putea participa la o cununie civilă chiar, unde vor fi implicaţi în organizare. 

Taur

Taurii se reîntâlnesc cu vechi prieteni şi amână alte treburi. Vor clarifica nişte lucruri în relaţie, iar acum va fi clar ce e de făcut. 

Gemeni

Gemenii primesc explicaţiile de care aveau nevoie din partea partnerului, iar armonia va reveni în cuplu. Vor fi invitaţi în multe locuri, trebuie să aină doar timp să meargă pe la toate evenimentele, pentru că deja sunt destul de ocupaţi. 

Rac

Racii fac o ieşire, undeva în afara oraşului, pentru a schimba peisajul. Întâlnesc, în cercul de prieteni, o persoană de care îi va lega destinul şi încep o nouă etapă, una legată de viaţa de familie. 

Leu

Leii vor avea trebuiri casnice pe care nu le mai pot amâna. Ar putea fi vorba de musafiri şi vor avea de făcut pregătiri. Primesc un răgaz până luni să se gândescă dacă e bine să semneze un contract şi mai analizează şi alte oferte primite. 

Fecioară

Fecioarele plănuiesc o cină romantică şi stabilesc direcţia în care o va lua relaţia lor. Îşi dedică timp unor hobby-uri, care le ajută să se relaxeze, pentru că tot nu au cum să plece undeva. 

Balanță 

Balanţele ies la o întâlnire cu cineva care le va schimba mult viaţa sentimentală. Mai au de amenanjat lucruri prin casă şi se vor ocupa de asta în weekend, dar vor avea timp şi să se relaxeze în aer liber. 

Scorpion

Scorpionii vor face cunoştinţă cu cineva care le va aduce multă bucurie în viaţa amoroasă. Ar putea face o vizită unor rude apropiate, pentru o nuntă, un botez şi vor fi de mare ajutor. 

Săgetător

Săgetătorii se bucură de o veste primită şi de prezenţa unei persoane. Au nevoie de o schimbare în bine. Acum e momentul să încerce să recupereze bani pe care i-au dat cu împrumut anul trecut, altfel, rămân de tot fără ei. 

Capricorn

Capricornii se întâlnesc cu o persoană în care şi-au pus mari speranţe şi vor lămuri lucrurile care nu erau clare. Vor rezolva, ca prin minune. Vor primi sprijin din partea cuiva şi vor prinde încredere într-un proiect în care s-au implicat.

Vărsător

Vărsătorii se pregătesc pentru un eveniment la care vor fi în centrul atenţiei. Vor primi rezolvări pe care le aşteptau de mult şi se vor lansa într-o nouă aventură pe plan profesional. Au proiecte cu care vor să iasă la rampă. 

Pești 

Peşti primesc de veste de la cineva căruia i-au dus dorul. Vor stabili noi reguli pentru a începe o nouă relaţie cu această persoană. Pleacă cu prietenii la munte, pentru a schia şi pentru a se relaxa. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net