Horoscop Neti Sandu pentru 12 ianuarie: Taurii primesc oferte de muncă

Neti Sandu, astrologul Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 12 ianuarie 2022. 

Neti Sandu ne aduce horoscopul zilnic foto: Pro TV
Neti Sandu ne aduce horoscopul zilnic foto: Pro TV

Neti Sandu ne spune că azi e un echilibru pe cer și ne alimentăm și noi de sus. Asta ne va face viața mai ușoară.

Vibrația zilei este 3 și, pentru a ne elibera de poveri, trebuie să spunem lucrurilor pe nume.

Iată horoscopul complet, conform stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

Poate că Berbecii vor trebui să facă o deplasare ca să găsească soluții pentru problemele de serviciu, că prin telefon sau teleconferință nu a fost suficient. Pare să fie o zi bănoasă și să îsi mai ia una alta pentru casă, fac aprovizionarea și vor ține cont de tot ce i-au rugat și ai lor.

TAUR

Pe Tauri îi invită cineva la o plimbare, la sfârșit de săptămână, într-o excursie ca să schimbe aerul, peisajul și o vorbă. Se vine cu o ofertă de lucru pe bani frumoși, cu perspective cu bătaie lungă și se vor putea dezvolta pe parcursul anului dacă vor accepta.

GEMENI

E posibil ca Gemenii să ia niște bani și să își cumpere un bilet de cazare într-o stațiune turistică, poate la schi. Îi vor presa niște angajatori să lucreze împreună și, dacă e îmbietoare oferta, își vor da acordul. Mai văd ei ce se întâmplă apoi în următoarele luni.

RAC

E posibil ca Racii să aibă o discuție serioasă cu șefii și să își impună punctul de vedere, pentru că nu par de acord cu unele decizii. E cineva apropiat care o să insiste să păstrreze relația de cuplu, chiar dacă le-a greșit cu ceva și dacăpot trece peste, se vor putea redresa din punct de vedere afectiv.

LEU

Leii se vor târgui cu un angajator și o s-o țină pe a lor până vor obține ce cred că merită. E posibil să apară cineva în viața lor sentimentală și va fi o șansă pentru ei să mai renunțe la lucrurile care le dăunează, la un defect, ca o purificare.

FECIOARĂ

Cineva de care Fecioarele s-au separat insistă să reiai povestea de iubire și să șteargă cu buretele ce nu a mers ca lumea. Poate vor apela la economii ca să își ia ceva util pentru casă și să le asigure și copiilor un cadru adecvat de studiu si poate și lor, că lucrează de acasă.

BALANȚĂ

Balanțele s-ar putea muta o vreme în altă locuință și să o renoveze, sau reamenajează interiorul ca să fie totul fresh. Se poate să se ducă la un interviu, poate au de dat un examen și o să își învingă emoțiile că sunti, totuși, stăpâni pe situație și o să iasă bine.

SCORPION

Scorpionii se vor pune poate la punct cu o materie, că ar putea să aibă un examen sau să ajute copiii la lecții, e accent puternic pe studii. Au o întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri și poate iau în serios oferta ca să aducă bani în plus la bugetul familiei, să se poate mișca.

SĂGETĂTOR

O să apară o schimbare în viața sentimentală a Săgetătorilor și totul o să contibuie la o metamorfoză vizibilă. Pot veni ceva bani de la serviciu și să cumpăre ceva scump, dacă mai scoat și de la rezerve o sumă. Poate au găsit o mașină sau vreo piesă de mobilier.

CAPRICORN

Capricornii vor putea repara o căsnicie, o relație sentimentală și le va merge și mai bine în relația de doi. Vor primi confirmări și se anunță câștiguri, se vor bucura de niște privilegii și o vor duce mult mai bine din punct de vedere financiar.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii s-ar putea trezi cu un musafir și să își fac planuri de plecat pe undeva la sfârșit de săptămână, să se aerisească. Sunt pe punctul de a demara un proiect care să îi aducă în centrul atenției, pentru că vor atinge un prag al maturității profesionale și lumea o să le aplaude performanțele.

PEȘTI 

Peștilor li s-ar putea propune o funcție și ceva bun trebuie să se întâmple pentru că e anul lor special. Multe lucruri se așază în favoarea lor și o să iasă la rampă cu ceva nou care să le dea o altă direcție, și să relaționeze cu oameni diferiți.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net