Horoscop săptămânal 10-16 ianuarie 2022. Zodiile care trebuie să fie atente la sănătate

Horoscopul săptămânal pentru perioada 10-16 ianuarie 2022 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

portocale lamai sanatate noah buscher eCJiD00AJqs unsplash jpg

Horoscopul săptămânal pentru 10-16 ianuarie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Taur au urgent nevoie de o vacanță.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relațiile cu un iubit se stabilizează și,deși este posibilă încă o ceartă neașteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar inițiatorii veți fi voi. Iubiții pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziției active a părinților.

Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum și în gânduri și sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînțelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere, veți fi de acord atât cu soțul, cât și cu copiii. Aruncați o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveți încredere în copiii voștri un pic mai mult decât de obicei.

Vă veți dedica promovării ambițiilor sau vă veți mobiliza pentru a vă regla focusul, a rafina planurile în umbră pentru a fi gata ca mai târziu să deschideți un nou ciclu de dezvoltare și expansiune. Niciun eveniment major nu ar trebui să puncteze acum,mai ales că veți manifesta o tendință clară de a privi mai mult spre viitor decât spre trecut!

Perioada necesită prudență încă din primele 2 zile și de aceea ar trebui să vă ocupați mai degrabă de activitățile obișnuite, cu acțiuni de rutină și muncă de analiză. Oricât de nerăbdători ați fi să porniți la îndeplinirea noilor dorințe, vă sfătuiesc să amânați.

Vă recomand să nu amestecați serviciul cu chestiunile personale sau viața intimă! O legătură bazată pe interese egoiste sau de afaceri nu va avea perspective și nici nu va rămâne fără urmări. Reputația va avea de suferit.

Tot referitor la carieră, poate veți primi oferte tentante de la cunoscuți vechi. Orice informație primită ar trebui să fie supusă unei analize detaliate din partea voastră. Perioada este nefavorabilă pentru luarea unor decizii responsabile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă sugerez prudență și răbdare, indiferent că vreți să cultivați un hobby, să mergeți la un alt loc de muncă, să plecați în vacanță sau orice altceva. Ar fi mai bine să vă abțineți de la a vă lua angajamente ori asuma responsabilități. Ocupați-vă mai curând de atenuarea conflictelor, de ajustări de planuri sau de rezolvat eventualele pierderi financiare care se pot ivi. Situația financiară va rămâne oarecum stabilă. Nu ar trebui să vă așteptați la încasări bruște, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate. Dualitatea imprevizibilă a relațiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a săptămânii, veți deveni mai populari și mai încrezători în sine, veți iniția voi înșivă procese de comunicare.

Afectiv, Venus, planeta guvernatoare, vă invit să vă puneți întrebări referitoare la căutarile amoroase. Va fi vorba de a găsi, a da sau a nu da sens iubirilor, a descoperi o perlă rară sau a dezvolta relația existentă. De fapt ar trebui să știți unde vă aflați și ce anume vă doriți cu adevarat!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Majoritatea dintre voi veți lucra intens pentru a vă consolida ascensiunea socială. În prezent, aspirați să serviți o cauză care vă mobilizează și nu veți avea neapărat timp să vă predați pe deplin vertijului iubirii. Nu vă îngrijorați, deoarece Jupiter ar trebui să dea un bun rating de popularitate sau magnetism și noroc în dragoste!

Deocamdată, vă simțiți obosiți și irascibili. Voi care de obicei sunteți așa de vorbăreți, va fi de preferat de data asta să stați departe și de prieteni și de rude, căci tăcerea e de aur. Perioada nu este foarte potrivită pentru a rezolva tensiunile din relație. Probabilitatea unor conflicte cu cei dragi este mare, iar motivul va fi cicăleala ta, adesea nefondată.

Vremea e plină de provocări din partea altora și de propriile ezitări. Renunțați la acțiunile impulsive și la orice aventură, căci doar așa vei putea traversa tensiunile astrale cu pierderi minime, câștigând în cele din urmă noi oportunități.

Medical, pe lângă oboseală, sunteți vulnerabili la răceli și infecții și-ar trebui să încercați să le preveniți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Săptămâna poate aduce situații conflictuale care nu se vor referi doar la muncă. Se pot ivi erori la completarea documentelor, ceea ce va cauza dificultăți cu organele de control sau cu persoanele în vârstă. Perioada nu este foarte bună pentru încheierea unor afaceri mari legate de proiecte pe termen lung, pentru că litigiile juridice sunt foarte probabile. Totul va necesita mult efort, este posibil să întâmpinați o opoziție serioasă, așa că cel mai bine este să fiți prudent și să fiți mai atenți în comunicarea cu colegii. Un cuvânt neglijent poate să nu fie bine interpretat și să servească drept începutul confruntării și al războaielor de culise.

Unii dintre reprezentanții zodiei vor decide să rupă relația afectivă, alții, dimpotrivă, realizează că sunt gata să treacă la un nivel nou,mai serios. Pentru primii, recomand să nu tăiați acum oportunitatea de a renaște. Dacă viața initmă și personală nu funcționează, poate ar trebui să o lăsați în urmă dacă ați făcut tot ce-a depins devoi până acum. Dacă nu, să știți că partenerul nu este întotdeauna de vină. Uneori i se impun pur și simplu cerințe excesive din partea voastră. Reevaluarea comportamentului  și analizarea greșelilor vă vor ajuta să le evitați pe viitor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

În ciuda multor obstacole și întârzieri în domeniul carierei și al afacerilor, prognoza nu este rea, iar situațiile dificile se vor încheia în favoarea voastră. Puteți conta pe un sprijin puternic din partea partenerilor, colegilor, șefilor și subordonaților. Într-un fel sau altul, nu ar trebui să vă grăbiți să implementați planuri globale deoarece stresul și oboseala acumulate pot împinge la decizii pripite.

Viața personală va ridica multe întrebări, v-ați putea confrunta cu probleme cu rudele apropiate și îndepărtate, inclusiv cu cele legate de sănătate. Apropos, sunteți vulnerabili și e nevoie să luați măsuri de precauție! Un compromis vă va ajuta să găsiți o cale de ieșire din orice, chiar și din cea mai dificilă situație. Cu ajutorul respectului reciproc, orice criză poate fi depășită. Rămâne doar să vă dați seama dacă doriți cu adevărat să păstrați relația.

Puțini dintre cei singuri vor dori să-și depășească letargia și să facă noi cunoștințe. Poate că ei au nevoie de puțină odihnă și de a restabili echilibrul energetic pentru a străluci din nou și a fi în centrul atenției în viitor. Cât despre sănătate, îmbrăcați-vă potrivit pentru vremea de-afară, respectați măsurile de protecție, faceți cure cu vitamine!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este încurajat orice tip de dezvoltare, de la creștere profesională, până la practica fizică sau spirituală. Un nou hobby poate fi atât interesant, cât și profitabil. Grijă doar la Venus retrogradă, căci nu este recomandat să începeți afaceri mari!

Succesele vor fi legate de parteneri și de oameni cu idei similare. Promovarea unor oameni de încredere vă va permite să urcați pe scara socială și să deveniți mai bogați și mai influenți. În ciuda multor noi responsabilități care vor cădea asupra umerilor voștri, veți putea cuceri înălțimile profesionale dorite.

Afectiv, energiile vor  direcționa spre schimbarea imaginii și a tacticilor comportamentale, la pachet cu transformările interne. Pentru cei singuri, atrag atenția că perioada nu este foarte favorabilă pentru o nouă relație. Puteți deveni victima unei persoane necinstite care urmarește scopuri egoiste sau pur și simplu frivole. Și deși de obicei sunteți caracterizați de o abordare sobră, odată cu începutul unui nou roman de iubire, vă puteți pierde capul. Nu cedați aventurismului, ci gândiți înțelept pentru că da, sunt posibile romanțe amețitoare, dar cel mai probabil nu se vor dezvolta în ceva serios.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Datorită imaginației înnăscute și capacității de a gândi în afara cutiei, veți putea transforma momentele proaste într-un segment creativ și interesant al vieții. Sunt foarte probabile conflicte, ciocniri de interese și dezacorduri, dar veți avea capacitatea să le aplanați.

Viața afectivă la începutul anului va fi probabil destul de calmă și veți petrece mai mult timp cu rudele. Pentru cuplu, aceasta este o oportunitate excelentă de a consolida relațiile nu numai cu un partener, ci și cu toți cei dragi. Va fi momentul potrivit pentru a elimina neînțelegerea acumulată.

Financiar, vin ceva ocazii de câștig, dar încercați să vă păstrați controlul cheltuielilor! În general, probabilitatea unei exacerbări a mediului de lucru este minimă, cel mai probabil veți depune eforturi pentru a finaliza treburile începute anterior și pe cele curente.

Cei mai de succes nativi vor fi reprezentanții profesiilor creative. După o odihnă bună la începutul lunii, acum se vor simți energizați și vor putea pune în aplicare idei originale.

Restul de nativi se va strădui să găsească armonie între relațiile de familie și relațiile de afaceri. Deoarece problemele casnice vor necesita suficient timp, sunt probabile situații conflictuale la locul de muncă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Trebuie să vă concentrați pe finalizarea proiectelor deja începute și să nu vă ocupați de următoarele noi. În caz contrar, distragerea atenției și direcționarea pe multe planuri va duce la risipirea energiilor iar rezultatele nu vor avea nicio direcție. În plus, nu ar trebui să fiți sinceri cu privire la propriile intenții și idei și nici să intrați în dispute sau confruntare. Există riscul de a stârni invidii, răutăți și să vă faceți dușmani de temut.

Afectiv, energia planetelor indică tensiuni a căror cheie de rezolvare va consta în lecțiile însușite din trecut precum și de planurile principale pentru viitorul apropiat. Într-un fel sau altul, perioada prevestește neînțelegeri și scandaluri chiar și în cele mai puternice alianțe și parteneriate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Vă sfătuiesc să nu vă asumați alte proiecte noi, deoarece există o mare probabilitate de a rata ceva important. A vă focusa pe proiectele neterminate poate aduce profituri. Dar în ceea ce privește cheltuielile, ar fi mai bine să nu aruncați bani pe achiziții fără conținut și inutile. Banii acum necesită o atitudine atentă față de ei înșiși. Ar trebui să începeți o planificare detaliată pentru viitorul apropiat, nu ezitați să încercați diferite opțiuni și propuneri care vor veni de la cunoștințe, prieteni, rude. Perioada este potrivită pentru finalizarea creditelor sau rambursarea datoriilor mici, dar nu merită să intrați în noi datorii. Activitatea analitică va ajuta la îmbunătățirea situației financiare.

Se pot ivi dificultăți în a comunica cu generația mai în vârstă sau cu oamenii aflați în poziții de putere. Ideile voastre nu vor găsi întotdeauna un răspuns și sprijin din partea lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Orice achiziție care nu are valoare practică nu va aduce satisfacție. Acest lucru se aplică atât bunurilor de lux, cât și tehnologiei.

În schimb, perioada e bună pentru a cheltui banii în călătorii de calitate, pentru dezvoltarea de legături sociale.

Este momentul perfect pentru a vă opri și a reflecta asupra planurilor, priorităților și obiectivelor pe termen lung, este moment bun pentru introspecție, reflecție asupra realizărilor și greșelilor trecute și gândire de noi strategii.

Venus retrograd va crea din când în când un sentiment de incertitudine și de haos. De aceea, ar fi bine să vă ocupați de problemele actuale, să elaborați un plan de acțiune clar și apoi să așteptați să-l implementați abia luna viitoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Va fi eficient să vă concentrați asupra unui obiectiv specific și să lucrați la el cu pași mici dar siguri. Oamenii din jurul vostru vă pot pune încrederea la îndoială și nu toți cei care își spun prieteni sunt așa. Ar trebui să fiți mai atenți și cu colegii!

Cuvintele pot fi interpretate greșit, lucru care va da naștere la situații conflictuale în echipă. Mai bine să stați pe margine, pentru că altfel, o să vă treziți implicați în intrigi de culise.

Pe fondul unei lipse de energie și forță, va fi necesar să reveniți din când în când la problemele neterminate în trecut. Ele ar putea fi inclusiv de natură medicală. Se pot evidenția probleme legate de sănătatea fizică și fundalul psiho-emoțional.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Va fi foarte important să deveniți o parte de neînlocuit a diferitelor tipuri de comunități sau colective. Atenție însă că există tendința de a vă ocupa integral de problemele altora, neglijându-le pe ale voastre și ale familiei! Pe lângă faptul că oamenii vor profita de empatia și generozitatea voastră, cei dragi se vor simți neglijați.

Atrag atenția că prima parte a săptămânii vine cu stări de anxietate, conflicte și tot felul de neînțelegeri asociate cu situații vechi! Din fericire, totul e trecător. Deși potențialul energetic nu va fi la cote maxime, apar soluții pentru rezolvarea disputelor, a problemelor ce tot tărăgănează de multă vreme. Va fi timpul și pentru întâlniri interesante și cunoștințe plăcute.

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net