Horoscop Neti Sandu pentru 17 februarie 2022:

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, a prezentat previziunile astrale pentru ziua de joi, 17 februarie 2022. Ziua de astăzi se anunță una benefică rezolvării chestiunilor de ordin finaciar. Nativii zodiacali se simt inspirați și vor lua cele mai bune decizii pentru viitor.

Neti Sandu a prezentat previziunile astrale pentru 17 februarie Sursă: PRO TV
Neti Sandu a prezentat previziunile astrale pentru 17 februarie Sursă: PRO TV

Neti Sandu a dezvăluit că vibrația zilei de 17 februarie este reprezentată de cifra opt, așadar suntem sfătuiți să tranșăm acele chestiuni financiare pe care le-am tot amânat. Nativii zodiacali scapă de datorii și primesc cu încredere spre ziua de mâine. 

Horoscop Neti Sandu pentru 17 februarie 2022

Berbec

Sunteți pe val, cum se spune, aveți o stare de spirit excelentă. Se poate să întâlniți pe cineva care să vă atragă atenția și să nici nu știți când v-a venit ideea să vă căsătoriți și să vă faceți o familie.

Taur 

Primiți propuneri de afaceri, care v-ar putea aduce bani frumoși în cont, dar și o veste bună de la cineva căruia îi pasă de voi. Intervin, totuși, anumiți factori care vă perturbă zen-ul.

Gemeni

Se întâmplă ceva care să vă deschidă apetitul pentru plimbare, poate primiti o invitație de plecat în vacanță pe undeva și vă duceți.

Vă puteți extinde afacerile și să lucrați la scară mai mare și să obțineți beneficii importante, că sunt în joc bani mulți și vă place să jonglați cu ei.

Rac

Poate vă specializați într-un domeniu și o să parcurgeți o bibliografie serioasă, dați examene sau doar un interviu și plătiți taxe.

O să vă întelegeți mult mai bine cu anturajul, o să faceți echipă cu niște oameni talentați și nu o să lăsați din mână o afacere care promite.

Leu

Ați putea întâlni pe cineva cu care să fiți compatibili și să construiți o relație frumoasă și trainică.

O să faceți rost de niște bani și o să aveți de cheltuială, vă faceți planuri și pentru weekend, să dați o fugă într-o stațiune de agrement, să vă bucurați de peisaje, să faceți un pic de mișcare.

Fecioară

Vizita cuiva o să reînvie niște temeri mai vechi, dar o să le puteți învinge pentru că vă iubiți. E an bun de căsătorie.

Se conturează o sumă de bani și o să aveți pentru rate și facturi, să vă și plimbați, mai ales dacă mai scoateți de la rezerve, că or să fie costuri mari.

Balanță

Poate o să dedicați mai mult timp activității preferate, că v-a stresat destul munca și e nevoie de un respiro.

Poate luați lucruri noi prin casă, reamenajați interiorul, aduceți unele îmbunătățiri în locuință și vă pregătiți, că aveți niște evenimente în familie.

Scorpion

O să deveniți mai concilianți în relația cu partenerul de cuplu și veți ajunge, lejer, și la căsătorie.

Se anunță succes de grup, o să colaborați în termeni buni cu echipa, fie la serviciu, fie în particular și o să faceți progrese, veți avea și bani.

Săgetător

Sfera comunicării e frumos aspectată și o să aveți succes la școală, la examene și la aparițiile în public.

O să insiste familia, probabil, să schimbați casa cu alta mai spațioasă, și să vă interesați de bani, că o s-aveți nevoie pentru schimb. Un credit ar fi soluția.

Vărsător

O să vă bazați pe susținerea unei persoane influente și să vă dați acordul pentru o colaborare de zile mari.

Aveți planuri cu bătaie lungă, care se pot împlini și să fie prosperitate, să vă faceți remarcați în societate și să vă consolidați statutul.

Capricorn

O să le întindeți o mână de ajutor rudelor care poate sărbătoresc ceva și e o bucurie să puneți și voi umărul la treabă.

Voi aveți o agenda încărcată, vă solicită multă lume, dar o să faceți față tuturor provocărilor, că vreți să încercați lucruri noi, ca să câștigați experiență.

Pești

Apare cineva care vede în voi un partener de cuplu cu care să traverseze, frumos, viața, pentru că simte iubire.

Sunt oameni care au nevoie de voi ca de aer și vă pot face și ei unele servicii, chiar fară să le-o cereți, și să vă rezolvați unele probleme mai delicate.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net