Horoscop Neti Sandu pentru 16 februarie 2022: Fecioarele primesc o ofertă de muncă

Așa cum ne-a obișnuit, Neti a venit și în această zi cu previziunile astale pentru fiecare zodie. Iată cum spune astrologul că va decurge ziua de miercuri, 16 februarie, în funcție de zodia din care faci parte!

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de 16 februarie 2022 Foto: Arhivă
Horoscop Neti Sandu pentru ziua de 16 februarie 2022 Foto: Arhivă

Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, dezvăluie în fiecare zi, în cadrul știrilor de dimineață previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Vibrația zilei de astăzi este 7 şi vom primi multe veşti bune. Vom avea multe de făcut azi, dar vom primi şi ajutor. Vom descoperi sensul ascuns la unor lucruri şi situaţii. 

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 16 februarie 2022!

BERBEC

Berbecii primesc o propunere de a se implica într-un proiect, care le va aduce succesul, dar din luna mai. Se vor bucura de pe acum, însă, de o reuşită, şi vor primi nişte bani. Vor putea să mai achiziţioneze nişte lucruri prin casă şi să pună deoparte pentru weekend. 

TAUR

Taurii se pregătesc fie pentru un examen, fie pentru lansarea unui proiect şi au emoţii. Se vor descurca frumos, însă. Fac nişte deplasări, de serviciu, dar şi personale, pe care le plănuiau de la sfârşitul anului trecut. 

GEMENI

Gemenii se vor impune la job sau printr-o pasiune care să le scoată în evidenţă talentele. Vor lupta, în continuare, pentru nişte drepturi care nu le-au fost recunoscute. Anul acesta, au ambiţii mari. 

RAC

Racii vor avea de completat acte, vor apela la un notar, iar pentru asta, sunt nevoiţi să scoată din buzunar destui bani. Însă vor şi primi o sumă pe care o aşteptau de mult, aşa că lucrurile se vor echilibra. 

LEU

Leii sunt determinaţi să îşi recupereze banii. Unii nativi vor primi o decizie judecătorească. Sunt agitaţi, au de luat o decizie importantă şi trebuie să se asigure că totul merge ok. 

FECIOARĂ

Fecioarele se văd cu cineva care le oferă un job. Au multe trebuiri, şi acasă şi la serviciu, dar primesc şi veşti bune şi li se îndeplinesc dorinţele. 

BALANȚĂ

Balanţele vor purta o discuţie cu partenerul de viaţă şi vor ajunge la o concluzie clară despre relaţia lor. Nu renunţă la planurile de a se muta, cel puţin pentru o perioadă, pentru job sau studii. 

SCORPION

Scorpionii se pot baza pe prieteni şi se vor implica într-o activitate care îi destinde. S-ar putea să apeleze la o firmă pentru a rezolva problemele din casă, cum ar fi nişte reparaţii. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt şi ei preocupaţi de casă. Ei vor apela la cunoscuţi şi la o firmă imobiliară chiar, pentru a găsi un loc care să li se potrivească. Trec cu bine de un test, un examen sau un interviu, dar vor depune efort şi trebuie să se mobilizeze. 

CAPRICORN

Capricornii sunt preocupaţi de felul în care arată şi se simt. Au planuri multe, pe care acum le pot duce la bun sfârşit pentru că vor primi bani. Sunt forţaţi să scoată din buzunar o sumă pentru o plată de care au uitat. 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt puşi pe schimbări în relaţia de cuplu şi vor spune multor lucruri pe nume. Se simt presaţi să rezolve probleme şi chiar apar noi situaţii neprevăzute. 

PEȘTI

Peştii au lucruri casnice de rezolvat şi primesc ajutor din partea familiei. Vor găsi un nou job şi se vor implica 100%, pentru că e multe de lucru. Vor avea, însă, parte de mai mulţi bani. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net