Horoscop Neti Sandu pentru 18 ianuarie 2022: Scorpionii au noroc pe plan profesional

18 ianuarie 2022

Astăzi e zi plină de surprize pentru cele 12 semne zodiacale! Vom afla multe vești și lucrurile dar vestea bună este că lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă.

image
Neti Sandu a dezv─âluit ce ne-au prezis astrele pentru azi Foto: Pro TV

Celebra astroloag─â Neti Sandu a anun╚Ťat c─â vibra╚Ťia zilei de 18 ianuarie este 9. Va fi o zi ├«n care ne vom da seama ce conteaz─â cu adev─ârat pentru noi. Iat─â ce au prezis astrele pentru fiecare zodie ├«n parte!

Berbec 

Azi, berbecii vor investi bani! Au de reparat lucruri prin cas─â, de dus ma╚Öina la service sau alte chestiuni importante pentru ei. La un moment dat se va ivi ocazia unei plec─âri ├«n scop de serviciu. E bine s─â ├«mbine ultilul cu pl─âcutul ╚Öi s─â se ╚Öi plimbe. 

Taur

Proiectele pe care le a╚Öteptau de mult vor putea ├«n sf├ór╚Öit ├«ncepe! Taurii au primit aprobarea ╚Öi au ╚Öi sus╚Ťinere financiar─â. Cel mai probabil vor face o investi╚Ťie, dar e bine s─â fie chibzui╚Ťi ╚Öi s─â ╚Ťin─â de bani. 

Gemeni

Dac─â au avut griji financiare, vestea bun─â este c─â azi se vor rezolva. De asemenea, au ocazia s─â plece ├«ntr-o mic─â vacan╚Ť─â unde voiau mai demult, dar nu s-a putut p├ón─â acum. 

Rac

Pe plan personal, o rela╚Ťia se va schimba ├«n bine. O persoan─â ╚Öi-a schimbat atitudinea ├«ntr-un mod pozitiv. Vor avea colabor─âri ╚Öi vor veni ╚Öi bani suplimentari, dac─â ├«╚Öi doresc acest lucru. 

Leu

Leii vor primi o vizit─â nea╚Öteptat─â de care se vor bucura nespus! La munc─â, s-ar putea s─â li se prelungeasc─â un contract. E nevoie de mult─â imagina╚Ťie ╚Öi energie pentru un nou proiect.

Fecioar─â

Fecioarele au o perioad─â aglomerat─â. Au de terminat lucruri pe care le-au ├«nceput anul trecut ╚Öi de achitat obliga╚Ťii profesionale. Trebuie s─â le fac─â, dac─â vor s─â primeasc─â ╚Öi banii promi╚Öi la timp. 

Balan╚Ť─â

S-ar putea ca Balan╚Ťele s─â ├«nt├ólneasc─â o persoan─â special─â. Rela╚Ťia va fi una de durat─â ╚Öi serioas─â. Zilele urm─âtoare s-ar putea s─â pleca╚Ťia undeva, ├«ntr-o o plimbare sau chiar pentru o ├«nt├ólnire de afaceri.

Scorpion

Scorpionii pot avea noroc de un job nou! E vorba de o func╚Ťie important─â ╚Öi e nevoie s─â fie b─ât─âio╚Öi pentru a o ob╚Ťine. De asemenea, vor investi ├«n lucruri pentru cas─â, mobil─â sau aparatur─â electronic─â. 

S─âget─âtor

S─âget─âtorii ├«╚Öi achit─â datoriile, taxele ╚Öi ce mai aveau de pl─âtit ├«n aceast─â perioad─â. Pe plan profesional vor fi satisf─âcu╚Ťi, dar vor avea parte ╚Öi de provoc─âri la tot pasul. 

Capricorn

Capricornii se lini╚Ötesc pe plan emo╚Ťional ├«n ni╚Öte rela╚Ťii. Poate fi vorba de un prieten cu care se ├«mpac─â sau pur ╚Öi simplu de o asumare ├«ntr-o situa╚Ťie. Pe plan profesional, vor primi telefoane ╚Öi ├«ntreb─âri despre o colaborare.

V─ârs─âtor 

V─ârs─âtorii au parte de iubire! O persoan─â special─â a╚Öteapt─â r─âspuns de la ei, pentru a ╚Öti dac─â rela╚Ťia merge mai departe sau nu. Pe plan profesional, vor relua o negociere mai veche. Dac─â vor c─âdea de acord asupra condi╚Ťiilor, vor avea numai de c├ó╚Ötigat.

Pești

Peștii își vor rezolva problemele familiale. Vor primi niște bani și e bine să îi folosească și pentru relaxare, cum ar fi o călătorie scurtă, dacă au această posibilitate.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
salata de legume jpg
1 capricorn jpg jpeg
pantaloni jpg
Screenshot 2022 05 27 160425 png
Cele 3 pasiuni care se pot transforma cel mai repede din hobby în afacere! jpg
Cum s─â ├«╚Ťi renovezi singur locuin╚Ťa  Tips & tricks de la speciali╚Öti ├«n domeniu jpg