Horoscop Camelia Pătrășcanu 17-23 ianuarie: Leii sunt preocupați de sănătate

16 ianuarie 2022

Săptămâna viitoare începe în forță. Luna Plină sub patronajul Capricornului ne oferă imboldul de care avem nevoie pentru a demara noi proiecte și a ne concentra asupra dezvoltării profesionale. 

image
Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne rezervă astrele pentru săptămâna viitoare

Astrologul Antena 3, Camelia Pătrășcanu, ne spune ce ne rezervă astrele în săptămâna care urmează. 

Berbec 

Berbecii sunt foarte concentrați asupra planurilor pe care le au. Sunt sfătuiți să aibă răbdare miercuri, căci se anunță o zi un pic mai dificilă. Vineri vor avea spor la muncă și vor primi o recompensă financiară. 

Taur

Taurii au multe de rezolvat, dar cu tact și diplomație vor duce la final cu bine orice își propun. Miercuri este o zi tensionată în ceea ce privește familia. Este posibil ca punctul lor de vedere să nu fie împărtășit de persoanele dragi lor. 

Gemeni 

Gemenii găsesc soluții pentru a rezolva dificultățile financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Sfârșitul de săptămână aduce creativitate și liniște. 

Rac 

Sătămâna aceasta stă sub semnul relațiilor personale. Nu acordă atenție modului în care sunt percepuți de către cei din jur atunci când problemele lor sunt urgente. Vineri și sâmbătă au multe drumuri de parcurs, dar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. 

Leu 

Leii sunt preocupați de sănătate, aspect pe care l-au cam neglijat în ultima perioadă de timp. Trebuie să fie mai atenți la modul în care își aleg cuvintele pentru că este posibil să îi rănească pe cei din jurul lor. 

Fecioară 

Fecioarele pot avea mici deziluzii la început de săptămână când realizează că s-au bazat prea mult pe anumite persoane din cercul lor de prieteni. Vineri și sâmbătă sunt două zile foarte bune pentru nativii Fecioară. 

Balanță 

În joc de află reputația Balanțelor, iar ele nu se tem să intervină pentru a rezolva situația. Își impun viziunea, iar miercuri și joi sunt două zile tensionate în care trebuie să facă apel la tact și răbdare. 

Scorpion

Luna Plină îi îndeamnă pe Scorpioni să se gândească mai mult la viitor și să își traseze planuri clare. Marți și miercuri sunt două zile tensionate în plan familial, însă weekendul aduce liniște și ocazia de a se relaxa. 

Săgetător 

Începutul de săptămână debutează cu griji finaciare și căutarea unor noi oportunități de a câștiga în plus. Abia în weekend au timp de respiro și constată că munca pe care au depus-o nu a fost în zadar. 

Capricorn 

Capricornii sunt preocupați de o persoană apropiată lor pe care nu știu însă cum să o abordeze. Întreaga săptămână este marcată de multă treabă la locul de muncă, însă nativi Capricorn vor face față proovocărilor pentru că dispun de diplomația necesară. 

Vărsător 

Multă muncă, chiar de la începutul săptămânii, însă Luna Plină le ofere claritate și capacitatea de a înțelege care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și atinge toate obiectivele propuse. 

Pești 

Peștii simt nevoie de libertate. De ceva vreme se simt captivi în rutină și visează la ceva care să îi scoatp din ritmul cotidian pe care îl găsesc apăsător. În mediul profesional le este recomandat să adopte o atitudine mai îndrăzneață și să aibă curajul de a-și exprima punctul de vedere. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irinel columbeanu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pantaloni jpg
Screenshot 2022 05 27 160425 png
Cele 3 pasiuni care se pot transforma cel mai repede din hobby în afacere! jpg
Cum să îți renovezi singur locuința  Tips & tricks de la specialiști în domeniu jpg
horoscop zilnic 27 mai jpg
bărbat supărat