Horoscop Neti Sandu pentru 20 februarie 2022: Capricornii sunt mai comunicativi

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, a prezentat previziunile astrale pentru ziua de 20 februarie 2022. Se anunță o zi în care mai multe situații care păreau fără ieșire își găsesc în sfârșit rezolvarea.

neti sandu jpeg

Vibrația zilei este 2, ceea ce înseamnă că avem nevoie de cei de lângă noi pentru a forma o echipă.

Horoscop Neti Sandu, 20 februarie 2022: Berbec

Berbecii vor cunoaşte pe cineva, dacă nu sunt într-o relaţie, iar dacă formează deja un cuplu, vor ajunge la căsătorie. Pe plan sentimental, o duc foarte bine şi poartă o discuţie în care clarifică toate aspectele relaţiei. 

Horoscop Neti Sandu, 20 februarie 2022: Taur

Taurii ajută rudele care se află într-o încurcătură. Vor pleca într-o plimbare, la munte sau în alt oraş. Repară o relaţie sentmentală. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Gemeni

Gemenii vor cheltui bani, pentru nişte cumpărături pe care le-au amânat. Li se propune o ieşire la un eveniment, posibil o nuntă. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Rac

Racii îţi dau întâlnire cu cineva care vine de la drum lung. Vor programa o excursie zilele astea. Se reuneşte grupul lor de prieteni şi vor face schimb de idei, vă veţi consulta cu privire la unele proiecte. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Leu

Leii se duc să petreacă timp cu un prieten care e bolnav sau supărat şi se ocupă de persoana respectivă. Se bucură de sprijinul unor persoane care le ridică moralul, pentru că şi ei au traversat o perioadă dificilă. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Fecioară

Fecioarele cunosc o persoană cu care intră într-o relaţie. Vor organiza o masă cu rudele apropiate, pentru a mai reînghega relaţiile şi pentru a discuta evenimentele care vor avea loc în familie în curând. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Balanță

Balanţele au musafiri: vor pregăti lucrurile bune pentru masa de duminică, să se răsfeţe pe ei şi pe cei dragi şi vor sta de vorbă pe îndelete. Vor avea o surpriză, din partea cuiva care le cere scuze pentru comportamentul din trecut. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Scorpion

Scorpionii sunt interesaţi de o maşină nouă, aşa că fac tot posibilul să găsească una potrivită. Sunt sociabili, dar tot au reacţii acide dacă cineva îi supără. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Săgetător

Săgetătorii se simt bine în postura de gazde şi petrec ore bune în compania prietenilor. Vor cheltui bani pe o ieşire cu cei dragi, dar e una binevenită, căci se vor încărca de energie pozitivă şi se vor distra. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Capricorn

Capricornii au un program mai lejer, dar nu uită de responsabilităţile legate de şcoală. Sunt mult mai comunicativi, mai prezenţi în mediul online şi îşi spun cu uşurinţă părerile. 

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2022: Vărsător

Vărsătorii fac primul pas spre o împăcare cu cineva care le-a greşit, dar tot nu pot trece peste. Ies la aer liber şi fac mişcare, pentru un plus de energie. 

Horoscop Neti Sandu, 20 februarie 2022: Pești

Peştii se bucură de prezenţa unei persoane pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Îşi fac planuri împreună pentru perioada următoare. Se vor relaxa, fie acasă, fie la o plimbare, fie la o ieşire în oraş. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
sursa foto pexels.com
suc jpeg
cuplu la cina romantica
dragoste sex jpg
sursa foto Pexels.com
xupa mondiala 2 jpg