Horoscop Neti Sandu pentru 5 februarie 2022: Gemenii au parte de surprize

Ultima actualizare:

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, a prezentat ce ne dezvăluie astrele pentru ziua de sâmbătă, 5 februarie. Se anunță o zi plină de evenimente. Avem ocazia să reluăm relațiile care s-au răcit.

image

Neti Sandu susține că vibrația zilei este reprezentată de cifra cinci, iar nativii au curajul necesar de a cere ce li se cuvinte. 

Horoscop Neti Sandu pentru 5 februarie 2022

Berbec

Berbecii se vor întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Vor avea ocazia să depene amintiri și să povestească, cu drag, despre ultimele evenimente care au avut loc în viața lor. 

Taur

Taurii sunt interesați de sfera profesională. Își vor spune punctul de vedere la locul de muncă.

Gemeni

Femenii pot privi un cadou prețios din partea cuiva drag din familie. Cu valoare sentimentală mai mare decât cea materială. 

Rac

Racii primesc o invitație la cafea din partea unei persoane pe care o simpatizau de multă vreme, dar pe care nu aveau curajul să o invite în oraș. Atmosfera va fi una plăcută. 

Leu

Leii vor avea o discuție importantă cu partenerul de viață și vor putea să găsească so soluție problemelor pe care le întâmpină. 

Fecioară

Fecioarele se concentrează asupra copiilor. Fac planuri pentru ca cei mai mici din familie să se distreze. Nu este exclusă o scurtă escapadă la munte. 

Balanță

Nativii Balanță întâmpină ceva dificultăți din punct de vedere emoțional. iar tensiunile din cadrul cuplului par să escaladeze în ultima perioadă. 

Scorpion

Scorpionii vor să creeze o atmosferă mai plăcută în propria casă, așadar aruncă o privire pe ofertele din mediul online. Deși doresc schimbări, nu au energia necesară pentru a merge la cumpărături. 

Săgetător

Săgetătorii vor petrece o zi liniștită în compania grupului de prieteni. Se gândesc să acorde mai multă atenție sănătății, așadar nu este exclus să își facă abonament la sala de sport. 

Capricorn

Capricornii primesc vizita unei persoane dragi care le aduce mai multe vești bune. Ziua de astăzi este dedicată familiei și introspecției. 

Vărsător

Vărsătorii vor avea un adevărat consiliu de familie pentru a decide ce se va întâmpla cu actuala lor locuință. Se gândesc să se mute și nu doresc să ia această decizie radicală fără a se cosulta cu persoanele importante din viața lor. 

Pești

Peștii se întâlnesc cu prietenii și se relazează. Lasă planurile importante pentru altă zi și nici nu se gândesc la responsabilități. 

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net