Horoscop Neti Sandu pentru 7 ianuarie: Taurii își pun în evidență calitățile

7 ianuarie 2022

Neti Sandu, astrologul Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 7 ianuarie 2022. 

neti sandu jpg
Neti Sandu ne spune horoscopul pentru fiecare zodie foto: Pro TV

Neti Sandu ne anunță că azi va fi o zi cu stare bună. O să putem visa frumos și chiar se va îndeplini ce ne dorim cu ardoare. Vibrația zilei este 7 și înțelepciunea va avea ultimul cuvânt.

Iată ce spune horoscopul lui Neti Sandu pentru fiecare zodie, conform stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

Berbecii vor răspunde unei invitații la vreo onomastică și pleacă pentru două, trei zile la prietenii care pregătesc ceva special de ziua lor.

TAUR

E posibil ca Taurii să se relanseze cu ceva care să îi aducă sau readucă în centrul atenției. Își vor în evidență mai multe calități incontestabile.

GEMENI

Sunt niște angajatori care vor să le dea de lucru Gemenilor. Dacă se armonizează cât de cât semnează pentru o colaborare, pentru a vedea cum merge.

RAC

Pe Raci îi bate gândul să își schimbe locul de muncă, dar fără ceva concret. Vor mai lăsa ideea la dospit, că ocazii or să mai apară. Nu trebuie să se grăbească.

LEU

O să revină cineva care le-a dat Leilor de înțeles că ar putea forma un cuplu, dar s-a retras că s-o fi speriat de ideea unei căsnicii. Poate-acum e mai asumată persoana.

FECIOARĂ

Cineva pe care Fecioarele îl așteaptă de dinainte de sărbători sosește și poate le va da și vestea la care sperau, că vor petrece viața împreună. Sau poate fac ei primul pas.

BALANȚĂ

E posibil ca Balanțele să dea o raită pe la rude, azi sau mâine, să petreacă ultima sărbătoare de iarna împreună. Poate au chiar și un sărbătorit cu care să ciocnească un pahar de șampanie.

SCORPION

Scorpionii vor fi selectivi cu oferta de colaborări pentru a alege varianta unei munci de calibrul lor și care să le aducă și bani pe măsură, pentru că sunt valoroși.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se vor mobiliza ușor să pornească la drum dacă îi invita cineva la un Sf. Ion, indiferent dacă e pe lângă casă, sau prin țară. Chef de distracție au

CAPRICORN

Capricornii se vor bucura  de prezența unor oameni și vorschimba și niște daruri. Își fac și planuri de week-end, pentru că au niște sărbătoriți.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor face niște achiziții, pentru că au un prilej pe care nu ar trebui să îl rateze. Își vo reutila locuința, să le aducă un plus de confort. 

PEȘTI 

Un mesaj o le meargă Peștilor direct la inimă și viața lorsentimentală poate lua o turnură fericită. Își vor descoperi marea dragoste.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png