Horoscop Neti Sandu pentru 8 februarie: Racii dau o mână de ajutor unor prieteni

Ultima actualizare:

Astrologul Neti Sandu vine și în ziua de marți, 8 februarie, cu cele mai noi vești din partea astrelor. Iată la ce să fii atent astăzi și cum se va desfășura ziua ta, în funcție de semnul tău zodiacal!

Neti Sandu foto: Pro TV
Neti Sandu foto: Pro TV

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, ne dezvăluie și astăzi ce ne-au rezervat astrele. Ziua de marți, 8 februarie, se arată a fi una interesantă pentru majoritatea zodiilor. Vibrația zilei este 8, iar veştile primite ne vor lua prin surprindere. O să ne lovim de situaţii dificile, dar vom avea şi reuşite. E bine ca azi să ţinem de bani.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 7 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Berbecii se vor asocia cu o firmă şi chiar au şansa să primească un loc de muncă permanent. Fac rost de bani şi vor mai cumpăra diverse cadouri, nu din vreun motiv anume, ci doar pentru a face o surpriză celor dragi. 

TAUR

Taurii sunt invitaţi în oraş, de cineva de la care aşteptau de mult. Vor primi o vizită surpriză de la cineva iubit, iar relaţia sentimentală se va schimba în bine. 

GEMENI

Gemenii pleacă la final de săptămână într-un alt oraş, la invitaţia cuiva, pentru o sărbătoare sau doar pentru a petrece timp cu prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp. Li se deschid noi drumuri la muncă, fac lucruri noi, ocupă funcţii mai sus plasate. 

RAC

Racii oferă sfaturi preţioase unor prieteni şi chiar le dau o mână de ajutor într-un nou proiect. Ar putea semna un contract la care negociază de ceva vreme, iar pe plan financiar, lucrurile vor merge bine. 

LEU

 Leii vor putea face diverse plăţi, după ce vor primi un bonus şi se vor elibera de grijile mari. Cad la o înţelegere cu un angajator şi sunt, în sfârşit, siguri de cum stau lucrurile când vine vorba de bani. 

FECIOARĂ 

Fecioarele fie pornesc o nouă colaborare, fie se angajează la un nou loc de muncă. Cineva îşi face curaj să le cucerească, dar nativii zodiei nu se facă seduşi imediat şi analizează atent situaţia. 

BALANȚĂ

Balanţele îşi fac planuri să cumpere o casă sau să se mute cu chirie în altă locuinţă. Un eveniment în familie le dă bătăi de cap. Cel mai bine e să împartă responsabilităţile pentru pregătiri şi să îşi vadă de partea lor. 

SCORPION

Scorpionii vor ieşi cu un grup mai mare de prieteni în care se află o persoană care le-ar putea deveni partener. Le va merge bine împreună. Poate apărea o şansă de promovare, dar şi una pentru un nou parteneriat. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au musafiri, pe care îi tratează cu un preparat făcut de ei. Vor primi bani care li se datorează şi poate vor pleca undeva în weekend. 

CAPRICORN

Capricornii au succes la şcoală, la examene şi la interviuri. Comunică bine cu cei din jur. Au multă treabă, dar vor avea timp şi de ei şi vor avea o stare de spirit bună. 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar putea primi pe seară o vizită şi îşi vor face planuri de plecare în weekend. Au proiecte noi şi vor progresa în carieră, iar banii nu vor întârzia să apară. 

PEȘTI

Peştilor li se întinde o mână de ajutor, iar oamenilor le pasă de starea lor. S-ar putea alătura unui grup, cu care au aceaaşi viziune şi vor avea succes în ceea ce fac. Îşi consolidează statutul social. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net