Horoscop rune 13-19 martie 2023. Zodia care va avea protecție divină în a doua parte a lunii martie

Ultima actualizare:

Horoscop rune 13-19 martie 2023. O zodie e pe punctul de a afla în cine poate avea încredere cu adevărat. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru a treia săptămână a lunii martie.    

Zodia care va avea protecție divină în a doua parte a lunii martie
Zodia care va avea protecție divină în a doua parte a lunii martie

Horoscop rune pentru săptămâna 13-19 martie 2023

Berbecii au parte de o discuție sinceră, iar Taurii au o perioadă pozitivă, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 martie 2023.    

Berbec 

În această perioadă, Berbecii au o protecție divină. Sunt în grațiile Divinității și îi vor face ziditori. Se vor simți în siguranță. Vor fi protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. 

Taur 

Taurii primesc un mesaj dublu. În primul rând, va trebui să vă relaxați. Nu vă faceți griji referitor la starea de sănătate a unei persoane apropiate. 

Gemeni

Pentru Gemeni, vine o săptămână fantastic de bună. Să fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Unde apare schimbarea, trebuie să meargă bine înainte.

Rac

Horoscop rune 13-19 martie 2023. Pentru Rac, e o perioadă plină de dragoste. Veți avea parte de o dragoste nouă, ceva fierbinte, pasional. Asta e valabil pentru Răcușorii singuri, care n-au obligații față de un partener. 

Leu

În săptămână 13-19 martie, Leii sunt în permanență în așteptarea unui cadou. Cineva care se gândește intens la Leii, le va trimite un cadou minunat, chiar dacă a trecut Mărțișorul și ziua de 8 Martie.

Horoscop rune 6-12 martie

Fecioară

Pentru săptămâna 13-19 martie, Fecioarele sunt sfătuite. șoptit, să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Runa spune că surprizele plăcute sunt pentru cei ce știu să aștepte. 

Balanță

Balanțele au o săptămână mai tumultuoasă. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să-și mobilizeze forțele. Să fie pregătiți să susțină o mică bătălie. Runa vine și le atenționează: nu e nevoie să facă scandal și gălăgie, să vorbească pe un ton ridicat.

Scorpion

Scorpionii primesc vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză ori o sumă importantă de bani. Vor primi exact ce le lipsește.

Săgetător

Nativii din această zodie au o săptămână nu grea, dar mai tumultuoasă prin multitudinea de mesaje cu care sunt bombardați. Săgetătorii sunt, în general, comunicatori foarte buni.

Capricorn

Capricornii sunt atenționați că vor da lovitura. Încep să fie ceva mai favorizați de astre, mai ales pentru că sunt oameni harnici, muncitori și răbdători.

Vărsător

Vărsătorii au o rună mai dificilă. Sunt încurajați să fie puternici, rezistenți, să aibă forță, tărie. Trebuie să treacă peste lucruri nu tocmai benefice. 

Pești

Horoscop rune! Peștii sunt pe punctul a de a se muta din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă, fie legată de cămin, fie de spațiul în care muncesc, transmite numerologul Mihai Voropchievici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net