Horoscop rune 6-12 martie 2023. Zodia care are noroc toată săptămâna. Nimeni nu-i va sta în cale

Ultima actualizare:

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Ne așteaptă câteva zile foarte animate, mai ales că în calendar avem și Ziua Femeii. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru a doua săptămână a lunii martie.  

Horoscop rune 6-12 martie 2023
Horoscop rune 6-12 martie 2023

Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 martie 2023

Berbecii au parte de o discuție sinceră, iar Taurii au o perioadă pozitivă, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 martie 2023.    

Berbec 

Berbecul va rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante. Ea va veni cât de curând. Așadar, nativii din această zodie trebuie să fie pregătiți.

Taur 

Taurii sunt puși în situația să afle un adevăr foarte important, care le poate marca viața. Se anunță câteva zile importante pentru nativii din această zodie.

Gemeni

Gemenii trebuie să schimbe tactica în săptămâna 6-12 martie. Nativii din această zodie sunt atenționați să abordeze altfel toate problemele. Dacă veți acționa diferit pentru a scăpa de griji, s-ar putea să aveți parte de un succes nesperat, transmite numerologul.

Rac

Horoscop rune 6-12 martie. Racii sunt norocoși. Vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Cu alte cuvinte, Racul este un câștigător, mai ales că nu se întâlneste cu astfel de oportunități. 

Leu

Leul va duce o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să își facă griji. Nativii din această zodie vor câștiga această luptă.

Horoscop rune 6-12 martie

Fecioară

Pentru Fecioară, săptămâna este una dedicată dragostei. E vorba de o dragoste nouă, ceva nou, fierbinte și pasională. Cei singuri au marea șansă să întâlnească pe cineva nou în această perioadă.

Balanță

În săptămâna 13-19 februarie, Balanțele au parte de două mesaje. În primul rând, Balanțele trebuie să se relaxeze. Pe de altă parte, runa spune că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă, așa că nu trebuie să vă mai preocupați.

Scorpion

Scorpionii au vești bune. Vor prim un cadou minunat. Se anunță zile senine pentru această zodie. Cadoul va veni de la o persoană care se gândește intens la voi.

Săgetător

Săgetătorii intră-o săptămână în care i se oferă protecție divină. Vă veți simți în siguranță chiar și în fața persoanelor care au gânduri mai puțin bune la adresa voastră.

Capricorn

Capricornii au o săptămână de mesaje. Sfatul runei e să fie atenți la ce mesaje primiți și încercați să intrați în concordanță cu ele. Dacă sunt mesaje neplăcute, să nu le luați în seamă.

Vărsător

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii 6-12 martie, deoarece la această zodie a ajuns Wunjo, cea mai puternică rună. 

Pești

Horoscop rune 6-12 martie. Peștișorii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât de cea precedentă, transmite numerologul Mihai Voropchievici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net