3 zodii care suferă enorm în dragoste. Sufletul lor va fi cu greu împlinit 100%

2 martie 2020
article img
Sursa foto: Facebook

Unii au noroc la bani, alţii în dragoste, iar când vine vorba de zodii astrele s-au aliniat în aşa fel încât să existe echilibru. Trei zodii ies din această regulă, căci pentru ele iubirea este mai greu de înţeles şi de obţinut. Printre ele, nativul Fecioară, care este cel mai greu de împlinit pe plan personal.

Iată care sunt cele trei zodii care suferă enorm în dragoste:

LeuNativul Leu este un caracter puternic, este mereu activ, mereu deschis pentru orice lucruri noi şi întotdeauna cu cu o doză de bună dispoziţie, scrie fanatik.ro. Se poate discuta deschis pe orice temă cu el, ceea ce îl face să fie destul de popular. Leul este cunoscut ca fiind un mare amator de plăceri, dar este şi generos, teatral, ospitalier. Cu toate acestea, este mai mereu singur. Cucereşte foarte repede, dar nu poate menţine acelaşi nivel ridicat în timpul relaţiei, deoarece se plictiseşte repede şi vrea un alt partener. La sfârşit însă, Leul va fi tot singur.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:

Andreea Bălan confirmă despărţirea de George Burcea. Prima declaraţie făcută de artistă după ce actorul a plecat de acasăSecretul siluetei lui Celine Dion. Ce mănâncă vedeta la micul dejun? Vei fi uimită