Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie. O zodie va avea nevoie de protecție divină

Ultima actualizare:

Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru a ultima parte a lunii martie. Este o săptămână în care visele Fecioarei se vor îndeplini.  

Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie
Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie

Horoscop rune pentru săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023

Berbec

Pentru Berbec se anunță o săptămână foarte bună. Simbolul semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele lor se vor împlini.

Taur

În schimb, Taurul e în atenționare că va primi un mesaj foarte, foarte important. Săptămâna 27 martie - 2 aprilie este una de comunicare intensă, mai mult prin mesaje scrise. I se va atrage atenția să selecteze bine mesajele și să-l ia pe cel mai important dintre ele, transmite numerologul Mihai Voropchievici.

Gemeni

Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie. Gemenii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire și să fie extrem de atenți cum acționează și la modul cum comunică, ce comunică. 

Rac

Racii au nevoie de un strop de reculegere, de ieșire din cotidian. Vor să fie ei cu ei și cu forța divină, că așa e când te bagi în zona necunoscutului, numai Dumnezeu te ajută ca să ieși la capăt. Şi au nevoie de asta, că ei au credință multă.

Leu

Nativii din zodia Leu pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri de familie. Leul trebuie să lase orgoliul pe finalul lunii martie.

Fecioară

Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore în săptămâna imediat următoare. 

Horoscop rune pentru finalul lunii martie

Balanță

După gripă și răceală, vine și fericirea pentru acești nativi. Sunteți pregătit să începeți o viață nouă, un fel de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice.

Scorpion

La Scorpioni, a ieșit simbolul dragostei. Deci ceva nou, fierbinte, pasional pentru nativii din această zodie. Aceștia au parte de o dragoste nouă, pentru că abia ai cunoscut-o, dar poți să ai soția lângă tine și să-i amintești cum era acum 30 de ani.

Săgetător

În schimb, Săgetătorul rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante cât de curând. 

Capricorn

Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie. Truditorul e pe punctul să se mute din casă sau serviciu. Va acționa foarte favorabil pentru o problemă care îl preocupă mai mult din cele două, dar e foarte posibil să le accepte pe amândouă. 

Vărsător

Vărsătorul primește un mesaj să se relaxeze. Cineva apropiat unui nativ din Vărsător se bucură de o sănătate excelentă și nu e cazul să-și facă griji și probleme vizavi de starea lui de sănătate.

Peşti

Peștișorii trebuie să-și mobilizeze forțele, ca să nu facă scandal. E indicat să-și consolideze poziția, pentru că probabil au cam neglijat la serviciu și acasă, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Copy of Copy of Vedra hair beauty2 cum sa avem un par frumos jpg
Cuplu care doarme in pat - pozitii de somn FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
 Sală de fitness- sport- exercitii -antrenament FOTO Shutterstock
ghost 2892905 1280 jpg