Horoscop săptămâna 25 august - 1 septembrie. Trei zodii sunt protejate de Dumnezeu, iar un nativ e chinuit de probleme

Astrele vin cu vești noi pentru săptămâna 25 august-1 septembrie. Se pare că anumite zodii vor fi protejate de divinitate, în timp ce altele sunt urmărite și chinuite de probleme care par să nu mai aibă sfârșit. Iată despre ce nativi este vorba și ce le rezervă destinul în ultima săptămână de vară.

Horoscop 25 august-1 septembrie 2024
Horoscop 25 august-1 septembrie 2024

Berbecii au karma de partea lor

Pentru anumite zodii, problemele par să nu se mai termine, însă pentru altele, se anunță o perioadă favorabilă. Berbecii scapă de griji, tensiuni și lipsuri materiale, iar în perioada 25 august-1 septembrie vor avea karma de partea lor. O nouă dragoste le bate la ușă, iar o întreagă serie de surprize plăcute urmează se le readucă zâmbetul pe buze.

Acești nativi primesc protecție din partea divinității și nu trebuie să își mai facă griji în privința evenimentelor neplăcute, întrucât din această toamnă, persoanele născute în zodia Berbec vor avea o viață plină de pace, liniște și armonie.

Gemenii sunt răsplătiți pentru faptele bune

Gemenii merită să fie răsplătiți pe măsura eforturilor pe care le-au depus pentru cei din jur, mai ales în ultima vreme. S-au dedicat trup și suflet nevoilor celorlalți și s-au pus pe locul 2 pentru a reuși să salveze vieți. Ei bine, urmează ca acești nativi să primească protecție din partea divinității și să se bucure, în sfârșit, de o nouă viață. 

Fecioarele au de luat o decizie

Chiar dacă ai rănit pe cineva nu trebuia, soarta te iartă, datorită faptului că ai un suflet bun. Sigur că n-ai vrut să faci rău intenționat, însă ar trebuie să te preocupi mai mult de cei care te iubesc cu adevărat. Mai sunt doar câteva zile până la sfârșitul verii, așa că trebuie să iei o decizie importantă. Vei primi protecție din partea divinității, iar Universul te va ajuta să faci cea mai bună alegere în privința unei persoane dragi.

Balanța primește o lovitură din partea karmei

„Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, spune unul dintre cele mai cunoscute proverbe românești. Ei bine Balanțele nu respectă deloc această zicală. Întotdeauna le provoacă altora, ceea ce lor le displace complet, însă cum mereu dau dovadă de egoism, nici nu are sens să se consume pentru cei din jur.

În ultima vreme, nativii acestei zodii au mers „târâș” cu păcatele și nu s-au gândit deloc că pot provoca un adevărat dezastru. Ultima săptămână de vară va fi un calvar pentru ei, întrucât karma își va face treaba, iar problemele își vor face apariția rând pe rând în viața acestor persoane. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
20240827 Penny Haiduc KV BlondaPahar Landscape png
1 par alb jpg jpeg
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
somn pexels jpg
unnamed jpg
pexels Horoscop 3 noiembrie
tiramisu pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net