Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile

Ultima actualizare:

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Pentru patru zodii, veștile sunt grozave. Vor traversa o perioadă excelentă.

Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai

Berbec

Vouă vă sugerez ca, dacă aveți lucruri și întâlniri importante, să le planificați mai bine acum. Mai târziu, nici voi nu o să fiți scutiți de tensiuni, căci vor lipsi informațiile complete și nu veți putea vedea clar toate situațiile. În același timp, aveți patroni puternici, mentori, oameni cu autoritate și de succes, străini, gata să vă sprijine, să acorde o mână de ajutor, respectând codul de onoare. Atenție, nu toată lumea o va face cu o inimă deschisă! Unii vor dori să profite și-și vor oferi serviciile gândind deja la ce contra-serviciu vor cere mai târziu.

Veți lucra mult la acte și documente, veți căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă și veți avea de lămurit chestiuni de impozite, asigurări, plăți financiare, moșteniri sau împrumuturi. Nu le amânați, deoarece mai târziu se vor complica ori chiar bloca. Dacă vă împotmoliți, ascultați sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă.

Taur

Este o săptămână bună pentru a petrece timp și a vă distra mai mult cu copiii sau a vă ocupa de problemele lor. Iar dacă au dificultăți, ele provin din capriciile copiilor și din rebeliunile adolescenței.

În relațiile afective, evitați secretele, pentru că nu-i exclus ca ele să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, legăturile cu cei care vă sunt dragi se pot deteriora. Prin urmare, încercați să fiți sinceri în relațiile de familie!

Cei îndrăgostiți au întâmpinat opoziția membrilor mai în vârstă din familiei, probabil a părinților, dar de acum încolo veți putea găsi o cale de a rezolva problema, în așa fel încâ este posibilă o călătorie sau o pregătire în comun.

Gemeni

Săptămâna va fi caracterizată de o relație specială, bazată pe dragostea și încrederea în Dumnezeu. Opiniile filosofice, religioase pot fi foarte diferite de cele acceptate de ceilalți în general. Unii pot trăi starea mistică a extazului spiritual bazat pe uniunea spirituală cu oamenii, alții pot avea în stilul de comunicare în parteneriat și o componentă spirituală. Cu toate acestea, aveți grijă căci există oameni apropiați care vă pot folosi pentru propriile scopuri! Ca spre exemplu pentru răspândirea zvonurilor și a bârfei. Căutați să fiți destul de înțelepți și să puteți citi informații printre rânduri. Nu ar fi exclus să intrați în posesia unui secret, iar la aflarea lui trageți niște concluzii personale. Deși componenta spirituală va fi fără îndoială importantă pentru voi, nu vă veți abate atenția nici de la aspectul material al vieții. Veți aprecia coexistența pașnică cu toată lumea și veți încerca să nu fiți ofensați de critici, să rezolvați conflictele într-un mod pașnic. Oricum, frumusețea exterioară a vieții va fi importantă pentru voi.

Rac

Nu va fi o perioadă calmă dar, pentru că aveți un nivel ridicat de vitalitate, asta va contribui la manifestarea dinamică în sfera profesională și publică și va crește rezistența la sarcini grele, fără a compromite sănătatea. Potențialul intelectual va crește, la fel și puterea de adaptare, de receptivitate, astfel încât dorința de noutate și schimbarea vor deveni un fel de nevoi spirituale. Energiile vă vor ajuta să vă folosiți bagajul intelectual, să obțineți succes în activitățile educaționale, didactice sau științifice.

În schimb, erorile, neînțelegerea, inflexibilitatea în idei, speranțele nejustificate, pot aduce deziluzie în relațiile romantice. Atunci, va trebui să se acordați mai multă atenție responsabilităților familiale, treburilor de acasă,precum și consolidării legăturilor și relațiilor mai vechi.

Este posibil să fie nevoie să se cheltuiască bani și efort pentru a îngriji rudele bolnave, să se rezolve probleme cu copii sau tensiuni sentimentale ale acestora.

Leu

Nu încercați să rezolvați singuri problemele generate de schimbările profesionale care acum sunt încă în faza de implementare. Trimiteți întrebările sau dilemele mai departe, către persoane care au mai multă experiență. Nu faceți din gestul de a solicita ajutor o chestiune de orgoliu personal sau ambiție. A cere o opinie în plus, nu presupune că nu ați fi destul de capabil sau destul de inteligent să găsiți o soluție potrivită. E vorba de a descrie provocarea pe care ați întâmpinat-o cuiva cu autoritate superioară, pentru a nu se ajunge în situația în care problema să nu implice o alegere între două pierderi. Șeful este mai în măsură să decidă care dintre două rezultate oarecum negative ar fi mai acceptabil. Acceptați că e un moment în care literatura de specialitate pare sau contradictorie sau copleșitoare. Dacă decizia e luată de un superior ierarhic, vă veți simți mult mai ușurat. E unul din momentele când e mai ușor să renunțați la a vă agita să găsiți singuri o soluție. Mai bine să cereți ajutor. În esență, delegați sarcina de a lua o decizie!

Fecioara

Nu stați în relații care nu mai sunt benefice, chiar dacă v-ați obișnuit și a trecut ceva vreme de când ați ales să vă petreceți timpul alături de actualul partener. Faptul că e o relație semnificativă ca perioadă, nu înseamnă că odată ce nu vă mai fac plăcere aceleași lucruri, nu puteți să alegeți să plecați. Dacă amândoi ați ajuns la concluzia că nu mai aveți obiective comune sau nu mai regăsiți bucurie și stare de bine când sunteți împreună, e momentul oportun fie să aveți o discuție mai serioasă, fie să puneți punctul final. E mai corect să luați o hotărâre mai dificilă acum decât să lăsați lucrurile la voia întâmplării și să rămâneți pe loc într-o relație care nu mai duce nicăieri din punct de vedere al evoluției fiecărei persoane implicate.

Balanța

E perioadă de a reflecta, de a vă reîncărca bateriile. Faceți ordine în dulapuri, în camere, dar nu uitați de organizarea minții. Eliberați lucrurile care și-au servit scopul. Estimați valoarea timpului personal! Economisiți timp,nu bani.

Profitați de clipele libere și mergeți în oraș cu oameni dragi, cu care să împărtășiți noutăți. Prin intermediul celorlalți puteți fi observat de cineva care să vă ofere un ajutor important ulterior. Folosiți aceste momente pentru a vă relaxa și a vă desfășura activitatea în ritmul propriu, fără să vă stresați de termenele limită.

Sunt recomandate și ritualurile de autoîngrijire, chiar dacă la prima impresie pare timp pierdut sau nu sunt acum pe lista de priorități. Răsfățul vă ajută să vă faceți ordine în minte și să vedeți clar planificarea și strategiile pentru viitor.

Cheltuielile sunt neașteptate și multe, iar veniturile sunt minime, pentru unii poate că nu vor exista. Prin urmare, calculați totul, în avans și economisiți mai mult. Dacă există o posibilitate, nu planificați achiziții deloc, deoarece există o mare probabilitate să achiziționați lucruri inutile.

Scorpion

Mulți reprezentanți ai semnului vostru se pot simți obosiți și epuizați. Nervozitatea și atenția distrasă pot duce la accidente, leziuni, exacerbarea bolilor cronice vechi. Fiți atenți dacă mergeți în excursii, la condus și evitați locurile care sunt într-un fel legate de pericole! Grijă că ați putea suferi leziuni, arsuri și pot apărea simptome neplăcute. Sună pesimist, dar acum e un motiv suplimentar de a fi prudenți și de a evita astfel de probleme, pe cât posibil. Tot medical, concentrați-vă pe picioare, șolduri, efectuați proceduri anticelulite și utilizați produse care îmbunătățesc aspectul pielii.

Va trebui să uitați de vacanța mult așteptată, mai ales dacă sunteți antreprenori. Nu excludeți nici probleme de natură juridică, iar în plus, sunt posibile conflicte cu colaboratorii din alte orașe sau alte țări. Partenerii din afară vor începe „jocul” și, prin urmare, cooperarea poate fi întreruptă.

Probleme legate de o moștenire sau un partaj, nu sunt excluse.

Săgetător

Pentru voi, săptămâna promite schimbări in sfera iubirii. Spre exemplu, oamenii singuri își vor întâlni surprinzător persoana cu care vor gândi că pot avea o familie, iar nativii care au deja un soț, vor deveni mai fericiți în viața de cuplu și mai preocupați de copii. De asemenea, veți putea să rezolvați orice problemă, cu condiția să nu vă panicați. Altfel, nu veți reuși să găsiți căile potrivite pentru a depăși toate obstacolele.

Profesional, vă puteți lucra și să vă implicați în proiecte de echipă, puteți întâlni persoane care să vă dea sfaturi valoroase. Gloria, onoarea și reputația vor deveni importante.

În sfera financiară, există o oarecare stabilitate, astfel încât să puteți rămâne la același loc de muncă.

Nativii creativi, nu au cum să rămână fără realizarea ideilor și talentelor lor. Datorită noilor proiecte, vor putea să câștige bani destui, precum și să avanseze în carieră.

Capricorn

Obiectivele voastre vor fi nobile, dar planurile vor depinde în mare măsură de starea de spirit, de bunăstarea fizică și de noua atitudine. Va fi necesar să vă restructurați și să vă găsiți locul în viața colectivă, în societate, ceea ce nu va fi ușor. Perioada se va caracteriza prin selectivitate în contacte și comunicare, drumurile vor fi puține și doar atunci când sunt obligatoriu necesare. Noile legături care apar pot fi puternice și lungi, adesea pe viață. Oricum, veți fi laconici și foarte atenți.

Pentru unii este un moment de cotitură, mai ales pentru cei născuți în jur de 5 martie. Aceștia pot traversa situații când simt că fuge pământul de sub picioare, își vor pune întrebări acute precum „cine sunt eu? De ce am venit în această lume?”

Veți încerca să vă obțineți integritatea numai prin dezmembrarea vechilor atitudini perimate și înlocuirea lor cu altele noi. Practic, va trebui să deveniți conștienți de „sinele vostru”. Deși schimbările care vi se întâmplă în acest moment nu sunt plăcute, ele vor fi necesare pentru transformarea voastră, atât în sensul fizic, cât și în cel spiritual.

Vărsător

E o săptămână în care veți traversa poate sarcini și teste dificile, a căror soluționare va necesita eforturi maxime. Fiți răbdători, abordați toate problemele fără emoții inutile și cu un cap limpede! Sfatul meu este valabil nu doar în această perioadă, ci pe parcursul întregii luni mai. Se anunță multe schimbări și incertitudini în viața voastră, iar cu multe lucruri chiar nu puteți fi de acord. Va trebui să luați decizii importante în circumstanțe dificile, să fiți flexibili și să vă schimbați rapid strategiile, căutând să găsiți soluții cu care nu prea sunteți obișnuiți, nespecifice vouă și felului vostru de a fi.

În schimb, cei care lucrează în domeniul literar, educațional, publicistic, de informare sau cei care au o activitate bazată pe deplasări scurte și dese, aceștia vor avea rezultate remarcabile.

În loc să vă ocupați personal de curățatul covoarelor, puteți să angajați pe cineva. Iar voi să vă petreceți timpul respectiv cu activități mai importante. Dacă aveți rareori câte un weekend liber și suneți nerăbdător să vă petreceți timpul cu cei apropiați sau pur și simplu să vă relaxați, ar fi mai ușor să decideți că merită să plătiți pe altcineva pentru unele servicii care s-ar putea dovedi mari consumatoare de timp

Pești

Este timpul să construiți planuri pe termen lung, căci vor fi suficiente oportunități de a face ajustări și a aduce diversitate în imaginea voastră obișnuită. Mai bine ar fi

să aderați acum la principiul activității și inițiativei, de a nu vă ascunde propriul „eu” în spatele opiniei publice. Cu această abordare, sunteți mult mai capabili să vă realizați planurile în afaceri și în probleme juridice, precum și în sfera intereselor personale. Persistența este o tactică ideală a voastră, pentru a obține ceea ce doriți. Contați și pe ajutorul prietenilor, dar nu îi refuzați când la rândul lor solicită ajutor.

Vă priesc inițiativele secrete, dar merită și să vă faceți griji dacă aveți de gând să vă implicați într-o organizație secretă.

Rezervați un interval de timp zilnic consacrat conștient rezolvării sarcinilor cotidiene – plata facturilor, verificat adresa de email, etc. Luați în calcul că anumite sarcini le puteți externaliza dacă ați ajuns la concluzia că acel timp ar fi mai câștigat făcând altceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net