Confesiunile uluitoare ale unui dependent de sex: „Îmi imploram soția să facă dragoste de cinci ori pe zi!” Cu câte femei s-a culcat în timpul celor 4 ani de căsnicie

Ultima actualizare:

Dependența de sex este o problemă gravă, iar povestea unui bărbat care a recunoscut public această luptă înduioșează și îngrijorează în același timp. Povestea unui om care a ajuns să se culce cu sute de femei în spatele soției sale, implorând în același timp dragoste de cinci ori pe zi, aruncă lumină asupra suferinței adânci pe care o pot provoca aceste comportamente.

Dependență sex. Foto: arhiva.
Dependență sex. Foto: arhiva.

Confesiunile unui dependent de sex care și-a înselat soția de sute de ori

După o terapie de cuplu, în care și-a confruntat dependența, bărbatul a realizat cât de mult o afectase pe partenera sa. A recunoscut că, în timpul celor patru ani de căsnicie, a avut relații sexuale cu peste 300 de alte femei și a povestit despre modul în care această dependență a afectat relația lor, scriu cei de la Adevărul.

Adevărul este că abia dacă știa jumătate din ea (din cele întâmplate n.r). Toate acele plimbări nocturne târzii când nu puteam să dorm? Eram plecat să vizitez prostituate sau să agăț străine în baruri”, a mărturisit el.

Este important de înțeles că dependența de sex nu este doar despre plăcere, ci despre o nevoie compulsivă și dăunătoare. Bărbatul a descris cum gândurile legate de sex îl obsedează constant și cum acest aspect al vieții sale a preluat controlul asupra sa.

De la începuturile normale la dependență

Povestea începe în adolescență, când sexul era considerat un aspect esențial al maturizării. După ce și-a pierdut virginitatea la o vârstă fragedă, bărbatul a intrat într-o spirală a promiscuității, căutând mereu noi aventuri sexuale.

Sexul nu era un subiect despre care să vorbesc cu părinții mei”, a mărturisit el, amintind un moment jenant din trecutul său, atunci când le-a povestit acestora că intenționează să-și înceapă viața sexuală.

„S-au simțit profund stânjeniți și m-am așezat pe scări pentru a trage cu urechea la conversația lor de după aceea. Atunci l-am auzit pe tatăl meu glumind: <Sper că este bine dotat>. Acest comentariu mi-a transmis mesajul că, în ceea ce-l privea pe tatăl meu, sexul se referea la performanța unui bărbat - iar eu mi-am propus să am o performanță bună", a povestit bărbatul episodul care crede că este vinovat pentru dependența lui.

Acest lucru arată cât de mult poate influența educația sexuală și percepția asupra acestuia comportamentul unei persoane în viața adultă.

După ce s-a căsătorit, bărbatul și-a propus să fie fidel, dar a descoperit că era incapabil să își păstreze promisiunea. Dependenta de sex a devenit o povară constantă, afectându-i profund viața de cuplu și propria stima de sine.

„Dar, pe măsură ce se apropiam de un an împreună, plictiseala s-a strecurat și m-am culcat cu o veche iubire. După aceea, munca mea de consultant în management a însemnat călătorii de afaceri în străinătate și cât mai multe femei pe care le puteam convinge să se culce cu mine", a dezvăluit bărbatul.

Regăsire și recuperare

Povestea acestui bărbat nu se oprește la remușcările trecutului, ci explorează și procesul său de recuperare. Conștientizarea problemei și acceptarea nevoii de ajutor profesional au reprezentat primul pas important către regăsire.

Dependența de sex este o problemă reală și complexă, iar căutarea de ajutor și consiliere este esențială pentru cei care se confruntă cu ea. Dependența de sex poate afecta profund nu doar pe cei care suferă de ea, ci și pe cei din jurul lor. A fi deschis și vulnerabil, așa cum a fost acest bărbat în confesiunile sale, poate fi primul pas către vindecare și regăsirea echilibrului în viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net