Confesiuni „picante” din dormitorul vedetelor! Cântăreața iubită de toată planeta folosește vibratoare

Ultima actualizare:

Vedetele sunt oameni ca noi toți! De aceea, nu este de mirare că uneori mai dau din casă atunci când vine vorba de preferințele sexuale pe care le au. Cele lipsite de inhibiții au oferit, de-a lungul timpului, detalii picante cu privire la viața lor intimă. De la partide de sex interminabile, până la jucării sexuale, iată ce preferă vedetele în pat!

Christina Aguilera topless
Christina Aguilera folosește jucării sexuale (Foto: Instagram)

Christina Aguilera (43 de ani) este îndrăgostită de vibratoare! Vedeta americană, care deține o avere de 160 de milioane de dolari, a mărturisit recent că adoră jucăriile sexuale și că le folosește în timpul partidelor de sex cu iubitul ei, Matthew Rutler, dar și atunci când este singură. „Mie vibratoarele mi-au schimbat viața. Am unul pe care îl pot lua cu mine în buzunar. Îl iau cu mine în călătoriile cu avionul și îl folosesc chiar și în timpul zborului, dacă e vorba de o călătorie lungă”, a explicat Christina Aguilera, în emisiunea „Call Her Daddy”. Christina are doi copii, Max (16 ani) și Summer (9 ani) din mariajul cu fostul soț, Max Liron Bratman.

Emily Ratajkowski: „Sexul mă relaxează”

Emily Ratajkowski , în costum de baie negru în pat
Emily Ratajkowski consideră că sexul e foarte important într-o relație (Foto: Instagram)

Emily Ratajkowski (32 de ani) a dezvăluit că are o viață sexuală împlinită. Focoasa brunetă, considerată actrița cu cei mai frumoși sâni naturali de la Hollywood, a spus că pentru ea viața intimă este foarte importantă. „Sexul mă relaxează. E un mod de a te exprima, îmi place să fie parte din viața mea. Înveți multe despre oameni atunci când faci sex cu ei. E un lucru important pentru mine. Până nu te culci cu cineva, nu îl cunoști cu adevărat”, a mărturisit Emily Ratajkowski, care deține o avere de 8 milioane de dolari, în podcastul „Forbidden Fruits”. Actrița are un copil, Sylvester (3 ani), din mariajul cu fostul soț Sebastian Bear-McClard.

Heidi Klum e fericită cu soțul tinerel

Heidi Klum în bikini și un top scurt alb
Heidi Klum a spus că o partidă de sex cu soțul ei durează câteva ore (Foto: Instagram)

Heidi Klum (50 de ani) s-a lăudat recent că o partidă de sex cu soțul ei, Tom Kaulitz (34 de ani) durează câte patru ore. Mai mult, fotomodelul german, care are o avere de 160 de milioane de dolari, a afirmat că întreține relații intime cu partenerul ei de viață aproape în fiecare zi: „Eu am un soț german, ce pot să zic. Am încercat cârnați din mai multe țări, am rămas la unul german. (...) Noi facem sex sălbatic cu orele. Bărbatul meu e foarte rezistent. Mulți nu pot face sex atâtea ore”.  Blondina are patru copii cu fostul soț, Seal (61 de ani): Leni (19 ani), Henry (18 ani), Johan (17 ani) și Lou (14 ani). 

Chelsea Handler face sex și cu femei

Chelsea Handler, în costum de baie întreg roșu
Chelsea Handler a făcut sex în trei (Foto: Instagram)

Chelsea Handler (49 de ani) a declarat că s-a despărțit de iubitul ei Ted Harbert, în 2010, după ce au făcut sex în trei cu maseuza lor. Nu din gelozie, ci pentru că Chelsea a căutat-o mai apoi pe respectiva femeie și a întreținut relații intime cu aceasta de mai multe ori. „Am fost foarte atrasă de această femeie. M-am culcat cu ea de multe ori, fără să îl mai implic pe iubitul meu de la acea vreme. Atunci mi-am dat seama că trebuie să mă despart de el”, a explicat Chelsea Handler, care se laudă cu o avere de 35 de milioane de dolari, la show-ul Radio Andy.

Chrissy Teigen și John Legend au făcut sex în public

Chrissy Teigen într-o rochie bleu scurtă și decoltată
Chrissy Teigen are o viață sexuală foarte activă (Foto: Instagram)

Chrissy Teigen (38 de ani) și soțul ei, John Legend (45 de ani), au făcut sex în public de mai multe ori. Modelul a mărturisit, la emisiunea The Late Show With James Corden, că au întreținut relații intime inclusiv într-o baie, la un eveniment monden.

Pe lângă asta. Ea și artistul au mai făcut sex și în avion, de mai multe ori. Chrissy, care are o avere de 100 de milioane de dolari, și John Legend au împreună patru copii, Luna (7 ani), Miles (5 ani), Esti (1 an), Wren (9 luni).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net