Horoscop săptămânal 10 - 16 februarie. Zodia care vrea să fie singură de Valentine’s Day

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămână 10 - 16 februarie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!  

cub horoscop supărare png

Berbec

Vă confruntaţi cu tendinţe contradictorii. Pe de o parte, aveţi nevoie de a socializa mai mult, de a ieşi şi a fi între oameni, pe de altă parte sunteţi sceptic la a vă deschide şi a primi lume în cercul vostru. Vreţi să împărtăşiţi, să fiţi corect şi onest cu prietenii, iniţial asta îi atrage pe cei din jur, dar imediat deveniţi emoţional, intraţi pe modul de autoprotecţie şi începeţi să vă retrageţi din conversaţiile iniţiate.

Trebuie să găsiţi o cale de mijloc de a socializa atât în cadrul personal, cât şi în cadrul profesional, de a vă lărgi mai curând reţeaua de cunoştinţe şi de a vă implica mai curând în relaţionare pe care să o menţineţi la un nivel superficial şi să vă retrageţi diplomat doar în momentul în care lucrurile se duc către intensitate a exprimării de emoţii. Puteţi lua în calcul să vă înscrieţi într-o organizaţie sau să vă afiliaţi temporar unor grupuri cu care aveţi interese comune, mai ales dacă e vorba de întrajutorare la un nivel mai larg a unor comunităţi defavorizate. Puteţi chiar să faceţi donaţii cu scop umanitar dar în măsura bugetului disponibil.

Taur

E posibil să vi se propună oportunităţi de a avansa în carieră, de a petrece mai mult timp cu persoane cu un anume grad de autoritate care să fie dispuse să vă vorbească şi să vă împărtăşească din propria lor experienţă. Vi se accentuează dorinţa interioară de a vă pune în prim plan ambiţiile profesionale, de a investi mai mult timp şi implicare în activităţi care să vă permită să evoluaţi pe scara profesională. Impresia lăsată contează, deci e indicat să fiţi mai precaut cu ieşirile în societate, să căutaţi să fiţi mai prezentabil ca de obicei întrucât acum sunt mai multe perechi de ochi interesate de persoana voastră.

Activităţile desfăşurate sunt mai vizibile, sunteţi mai expus atenţiei decât realizaţi şi e bine să urmaţi regulile, să acţionaţi ca la carte în tot ce întreprindeţi în aceste momente. Fiţi cu băgare de seamă la bârfe şi zvonuri şi mai ales la reacţia în faţa lucrurilor pe care le auziţi de pe surse neoficiale! Aveţi energie să faceţi faţă cu brio la provocări, starea de sănătate vă susţine dar asta nu înseamnă să vă supraîncărcaţi.

Gemeni

Este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale, al ieșirilor pentru distracție și al speculațiilor financiare ca recompensă a muncii din zona profesională. Acceptați invitațiile care vă fac cu ochiul, circulați, mergeți la cumpărături, orice ați face însă, fiți conștienți că farmecul vostru este sporit. Șansele de succes sunt sporite dacă alegeți să ieșiți cu persoane pe care le respectați pentru realizările avute, de la care aveți ocazia să auziți idei noi. Ocupați-vă de planurile de viitor, de lărgirea orizontului cultural, profesional sau, de ce nu, apucați-vă de lectura unor cărți din domenii care sunt legate de filozofie, sisteme de credință, fie și doar pentru a vă răspunde la unele întrebări. Singura grijă trebuie acordată stării sănătății sistemului digestiv, cu precădere spre ficat, vezică biliară care vă pot da de furcă când acumulați prea multă oboseală fizică.

Rac

Vă confruntaţi cu situaţii legate de banii altora, moşteniri, taxe, rate bancare sau gestionarea banilor puşi la comun. Devine important să alegeţi să cereţi sprijin de la început, să vă expuneți temerile, neclarităţile dar şi să căutaţi oamenii cei mai potriviţi de la care să cereţi sfaturi. Optaţi pentru servicii de calitate. O investiţie iniţială mai costisitoare în echipa pe care să vă bazaţi poate fi mai puţin extravagantă decât să tot scoateţi bani din buzunar pe parcurs pentru a repara şi a acoperi pierderi cauzate de lipsa de experienţă a celor din jur.

Puteţi plăti datorii sau să vă recuperaţi bani din împrumuturi din trecut, puteţi să luaţi credite dar cu menţiunea că trebuie să alegeţi consilierii cu grijă. Se pune pe tapet necesitatea de a face transformări, să reparaţi unele relaţii rămase fără finalizare, să faceţi unele renovări în mediul din jur.

Leu

Este perioada când se intensifică relaţionarea, parteneriatele devin punctul central indiferent de natura romantică sau profesională, de latura de prietenie sau rivalitate. E important să faceţi ce stă în puterea voastră să îmbunătăţiţi colaborarea, să vedeţi plusurile şi minusurile obiectiv iar acolo unde sunt mai multe puncte nefavorabile, să reluaţi termenii din înţelegerea iniţială, să expuneţi concluziile la care aţi ajuns şi să discutaţi deschis cu celălalt. Folosiţi-vă energia pentru a scoate la suprafaţă propriile nevoi în relaţii, pentru a demasca punctele vulnerabile şi a aduce îmbunătăţiri acolo unde mai sunt aspecte de lucrat.

Evaluaţi ideile pe care le aveţi despre intimitate, despre cum gestionaţi resursele puse la comun cu partenerul, verbalizaţi dorinţele individuale şi apoi găsiţi o modalitate de a le satisface în interdependenţă cu celălalt. Spre sfârşitul perioadei, veţi vedea lucrurile într-o nouă lumină.

Fecioara

Puteţi să începeţi o nouă dietă sau să abordaţi câteva din principiile unui stil de viaţă de care sunteţi atras, interesat sau intrigat. Factorul de lărgire a viziunii contează, e important să prindeţi informaţii despre schimbările pe care vreţi să le faceţi de la persoane care au o experienţă, mentalitate sau cultură diferită. Moderaţia este cheia, nu trebuie să faceţi o manie sau să deveniţi prea rigid din a urma noile reguli pe care încercaţi să le integraţi în viaţă. La fel de importantă este şi voinţa. Puteţi alege obiceiuri de care vreţi să scăpaţi sau ceva care simţiţi că nu mai este funcţional.

Mercur, guvernatorul zodiei voastre, a trecut într-o casă a sănătății și-ar fi indicat să vă ocupați de voi, mai ales dacă ați muncit mult ori ați fost suprasolicitați în ultima vreme. Greutățile voastre se apropie de final odată cu pregătirea lui Saturn să intre în zodia Pești.

Balanța

Unii vor fi nevoiți să încerce lucrul într-un domeniu nou, care poate fi pe gustul lor și nu numai că vor fi mulțumiți de ei înșiși, dar vor putea obține și rezultate materiale tangibile.

Grijă în perioada 10 - 13, căci se pot ivi probleme din cauza îngâmfării și că vi s-ar putea urca succesul la cap! Dacă mergeți impulsiv cu o asemenea atitudine, multe dintre acțiuni sau angajamente pot fi intempestive, prost gândite din punct de vedere strategic și cu riscuri neasumate. Costurile financiare și investițiile de capital nu le recomand, iar contractele și activitățile riscante pot aduce mai multe probleme decât profit.

Din 14 până în 16, aveți deschidere la semnarea contractelor, la negocieri serioase și întâlniri pentru găsirea unui nou loc de muncă. Aspecte dinamice activează o casă afectivă, în care plăcerile de orice fel ajung în lumina reflectoarelor și vă obligă să vedeți altfel lucrurile.

Scorpion

În perioada 11-13, veți simți nevoia de a fi singuri, de a vă retrage, asta datorită scăderii puternice a potențialului energetic și a entuziasmului în căutarea succesului sau a profitului. Veți avea nevoie de odihnă, de un ritm de viață mai liniștit, așa că lucrurile și planurile importante pot stagna în acest moment sau vă vor lua mai mult timp și energie decât ați planificat.

O perioadă mai favorabilă vine după 15 încolo, putând porni atunci noi activități sociale, noi dialoguri și conexiuni diverse ori chiar aventuri romantice. Relațiile pot avea succes pe termen lung, la fel și parteneriatele afective, ca de altfel și pregătirea pentru obiectivele acestui an în care am intrat. Evenimente vor avea loc în familie, căci se strânge legătura și comunicarea cu cei dragi. Starea morală se va îmbunătăți semnificativ, iar potențialul de viață va crește.

Soarele în tranzit activează proprietățile imobiliare, iar unii dintre voi pot face mutări în acest sens. Ori schimbați domiciliul, ori efectuați reparații sau faceți planuri de construire de anexe. Financiar, puteți primi bani ca recompensă din eforturi de altădată.

Săgetător

Între 11-13 februarie, trebuie să fiți atenți deoarece stresul emoțional și fizic, conflictele cu partenerii sau cu cei dragi, pot complica viața. În comunicarea cu colegii, cu șefii și cei dragi veți avea nevoie de bunăvoință și autocontrol pentru a nu provoca conflicte, precum și pentru a soluționa la timp tensiunea din relații. Grijă, căci criticile pot fi distructive!

Între 15-16, se va instala calmul, vă veți recăpăta autoritatea, va reveni șansa iar parteneriatele se vor dezvolta cu rapiditate. Obiectivele, faptele și planurile comune pot uni și pot crea condiții favorabile pentru cooperare, construind planuri pe termen lung. Lucrurile se vor mișca foarte activ, astfel încât apar rapid rezultatele eforturilor, ceea ce vă va ajuta să priviți spre viitor cu optimism.

Parteneriatele devin însemnate, în special acelea de afaceri. Se pot renegocia contracte vechi, se pot aduce acte adiționale la ele, iar poziția voastră acolo ar fi mai puternică. De asemenea, puteți încheia altele, dar ar fi benefice doar dacă sunt cu firme sau oameni pe care-i cunoașteți și cu care ați mai lucrat.

Capricorn

Sunt perioade în care e mai uşor să vă preocupaţi de ceilalţi decât să vă stresaţi să vă gestionaţi tot amalgamul de emoţii. Implicaţi-vă voluntar în a ajuta pe cei în nevoie şi chiar puteţi să o faceţi fără să se ştie, să ajutaţi mai mult anonim.

Pe aceaşi linie de discreţie e indicat să fiţi atenţi la cuvinte, puteţi din neglijenţă să scăpaţi secrete sau să spuneţi lucruri pe care voiaţi să le ţineţi deocamdată departe de ochii publicului. Acordaţi atenţie la detalii la locul de muncă, vă pot induce în eroare sau distrage activităţi exterioare şi să nu vă mai uitaţi o ultimă dată pe un raport final, să îl semnaţi şi să îl predaţi iar ulterior să fie nevoie să reluaţi sau vi se reproşeze modul de lucru cam superficial.

Nu puneţi bază pe toate informaţiile care vă ajung la ureche, verificaţi înainte de a acţiona în baza lor întrucât e nevoie să vă asiguraţi atât de corectitudinea intereselor voastre, dar şi de ale interlocutorului.

Vărsător

Perioada este nu atât de încărcată din punct de vedere al suprasolicitării fizice, cât intensă referitor la presiunea internă de a trece la un alt nivel. Vi se cere să creşteţi personal, să vă extindeţi viziunea, să acceptaţi noi filozofii şi abordări în planurile profesionale, în sistemul individual de valori, să vedeţi lucrurile şi proiectele în care sunteţi parte dintr-o altă perspectivă. Status quo-ul actual nu vă mai satisface, simţiţi dorinţa de altceva, vă simţiţi mai aventuros şi gata să vă expuneţi mai mult planurile şi concepţiile.

E important să vă deschideţi din conştientizarea acestor nevoi de transformare şi să nu aşteptaţi să vi se impună noi reguli sau să fiţi înştiinţat prin acte normative de la birou că e nevoie să colaboraţi cu alte persoane din culturi diferite sau că se schimbă modalitatea de a vă face sarcinile de serviciu. Exploraţi de bunăvoie, faceţi călătorii chiar virtuale prin alte zone cu alte mentalităţi, întrebaţi omologii din alte ţări cum procedează în anumite situaţii, petreceţi timp cu oameni mai exotici, ieşiţi în oraş şi încercaţi localuri cu specific internaţional. Nu vă puneţi acum problema micilor detalii, fiţi mai axat pe a lărgi perspectiva.

Pești

Venituri, bani, mâncare, alimentaţie, toate acestea vi se pun la dispoziţie oportunităţi, idei şi e indicat să vă modelaţi programul şi să faceţi unele transformări sugerate de mediu sau recomandate ca remediu la unele probleme de sănătate. Apar preocupări legate de resurse, atât cele din contul personal, cât şi bani care nu sunt ai voștri direct dar îi aveţi în responsabilitatea personală.

Poate fi valabilă şi situaţia inversă, să vă apară în cale mai multe surse pentru a vă cheltui din buget şi să fiţi supus mai mult ca de obicei tentaţiilor. Indiferent de situaţie, vi se cere măsură şi în discuţiile cu colaboratorii şi în a vă reduce economiile pe obiecte care să nu vă fie utile pe termen lung. Partea pozitivă este că aveți liber arbitru încât să luați decizii fără a vă forța mâna evenimentele externe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net