Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023. O zodie se pregătește de o viață nouă, iar Racii vor duce o bătălie grea

Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru ultima săptămână a lunii ianuarie.

horoscop rune martie 2020 mihai voropchievici jpeg

Horoscop rune pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023

Berbecii se pregătesc de o viață nouă, iar racii vor duce o bătălie, a precizat numerologul Mihai Voropchievici. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023.  

Berbecii

În intervalul 23-29, Berbecul începe o viață nouă, după ce acum câteva zile se retrasese în el. Acum, nativii din această zodie au parte de un soi de revigorare sau de renaștere în planul disponibilităților fizice sau psihice, a transmis Voropchievici, conform Fanatik.

Taurii

Taurii au o rună foarte interesantă. Pentru ei urmează o perioadă de comunicare intensă. Totodată, aceștia vor primi și un mesaj foarte important.

Gemenii

Gemenii au sunt sfătuiți să se relaxeze. În plus, nativii din această zodie vor merge în vizită la cineva drag pentru a se convinge că starea de sănătate a persoanei respective este impecabilă.

Rac

Racii au multe frământări în perioada următoare. Ei vor duce o bătălie foarte importantă. Nu trebuie să se îngrijoreze că vor ieși câștigători oricum din această problemă, transmite maestrul runelor.

Leu

Pentru lei se confirmă faptul că ianuarie este o lună bună pe toate planurile. În săptămâna viitoare, aceștia așteaptă o veste bună acasă.

Horoscopul runeor pentru 23-29 ianuarie 2023

Fecioară

Fecioarele duc din nou o bătălie importantă. Trebuie să-și unească toate forțele pentru această perioadă dificilă. Totodată, nativi din această zodie trebuie să-și păstreze calmul. 

Balanță

Balanțele trebuie să rămână puternice. Dau dovadă de forță, energie și tărie. Cu voință, toate trec, anunță Mihai Voropchievici.

Scorpion

Scorpionii sunt niște învingători pe toate planurile! Wunjo, cea mai norocoasă rună, este alături de voi toată săptămâna.

Săgetător

Nativii din această zodie trebuie să se mobilizeze pentru a-și consolida poziția în familie, societate sau la serviciu. Veste bună este că vor ieși învingători.

Capricorn

Pentru această perioadă, astrele anunță o călătorie. Capricornii își fac bagajeli. Îi așteaptă o călătorie interesantă.

Vărsător

Vărsătorii sunt nevoitți să abordeze cu atenție, dar și într-un mod diferit problemele care sunt în vizorul lor. Schimbați, așadar, tactica.

Pești

Peștișorii trebuie să aibă răbdare. Nu e indicat să forțați mâna norocului, cel puțin nu în săptămâna care vine. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg