Zodia care înșală cel mai mult. Fugi de acești nativi dacă vrei o relație serioasă

Dacă vrei să afli care este zodia care înșală cel mai mult, atunci trebuie să știi că sunt câțiva nativi în topul celor care frâng inimi. Unii o fac de curiozitate, alții nu se pot abține, iar altora nu le pasă de sentimentele celor din jurul lor. Însă, toți au în comun tendința de a fi infideli.

Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay

Zodia care înșală cel mai mult și care câștigă primul loc în topul trădătorilor pe plan sentimental este una la fel de instabilă în toate planurile vieții de zi cu zi. Se plictisește repede, atât în relațiile amoroase, cât și pe plan profesional. Riscă mult și se aruncă adesea cu capul înainte.

Citește și: Zodia care cunoaște succesul în carieră în luna februarie. Toate eforturile îi vor fi răsplătite

Zodia care înșală cel mai mult

Este vorba despre zodia Gemeni. Este tot timpul în căutarea aventurii, inclusiv în viața amoroasă. Își dorește constant ceva nou și se plictisește după un timp scurt. Poate să mintă cu zâmbetul pe buze și nu are prea des remușcări în privința acțiunilor sale. Acest nativ este un excelent orator și poate manipula foarte ușor persoanele din jur. Când i se aduc reproșuri, preferă să se distanțeze în loc să își justifice acțiunile.

Uite și: Zodia care renaște pe toate planurile în 2023. Horoscop pentru familie, prieteni și fitness

Pe locul doi în acest top, se numără zodia Fecioară. Spre deosebire de Gemenii care înșală foarte ușor și chiar pot avea mai multe relații în paralel, nativii Fecioară preferă să zboare din floare în floare, fără să aibă o relație stabilă. Se protejează și nu pun suflet, dar fac asta pentru că nu își doresc să se complice inutil sau să fie răniți.

Cu toate acestea, primesc o bilă albă spre deosebire de nativii din zodia aflată pe primul loc în acest top. Asta deoarece nativii din zodia Fecioară sunt mult mai onești cu potențialii parteneri de viață și le explică într-un mod cât se poate de clar încă de la început.

Vezi și: Zodia care renaște pe toate planurile în 2023. Horoscop pentru familie, prieteni și fitness

Care sunt nativii care trădează ușor în dragoste

Pe locul trei se află nativii din zodia Scorpion. Pot să aibă relații amoroase în care să pună suflet, dar au tendința să plece din cuplu atunci când persoanele din viața lor nu se încadrează în tiparele dorite. Pot fi niște nativi posesivi și geloși, care vor ca lucrurile să se desfășoare așa cum își doresc ei, iar asta le poate aduce regrete mai târziu, căci pot sfârși prin a pierde niște parteneri alături de care puteau să cunoască fericirea.

Pe locul patru al zodiilor care înșală ușor se află zodia Leu. Este un nativ înflăcărat și pasional, care se aprinde foarte ușor pe plan amoros. Chiar dacă poate fi îmblânzit de un partener de viață care să aibă multă răbdare cu Leul, acesta tot mai păstrează tendința de a călca pe bec sau de a arunca o privire în curtea vecinului, cum s-ar zice în popor. I se pare mereu că iarba este mai verde dincolo de gard și uită uneori să aprecieze cu adevărat ceea ce are deja chiar la el acasă.

Uite și: Ghinionul se va ține după nativii acestei zodii, în 2023! Ce trebuie făcut pentru a scăpa de nereușite

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net