Horoscop săptămânal 7 - 13 martie. Gemenii trebuie să evite aventurile financiare

Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 - 13 martie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

image

Horoscopul săptămânal pentru 7 - 13 martie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 7 - 13 martie

Este timpul să construiți planuri pe termen lung, căci vor fi suficiente oportunități de a face ajustări și a aduce diversitate în imaginea voastră obișnuită. Mai bine ar fi să aderați acum la principiul activității și inițiativei, de a nu vă ascunde propriul "eu" în spatele opiniei publice.

Cu această abordare, sunteți mult mai capabili să vă realizați planurile în afaceri și în probleme juridice, precum și în sfera intereselor personale. Persistența este o tactică ideală a voastră, pentru a obține ceea ce doriți. Contați și pe ajutorul prietenilor, dar nu îi refuzați când la rândul lor solicită ajutor.

Vă priesc inițiativele secrete, dar merită și să vă faceți griji dacă aveți de gând să vă implicați într-o organizație secretă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 7 - 13 martie

Vouă vă sugerez ca, dacă aveți lucruri și întâlniri importante, să le planificați mai bine acum. Mai târziu, nici voi nu o să fiți scutiți de tensiuni, căci vor lipsi informațiile complete și nu veți putea vedea clar toate situațiile.

În același timp, aveți patroni puternici, mentori, oameni cu autoritate și de succes, străini, gata să vă sprijine, să acorde o mână de ajutor, respectând codul de onoare. Atenție, nu toată lumea o va face cu o inimă deschisă! Unii vor dori să profite și-și vor oferi serviciile gândind deja la ce contra-serviciu vor cere mai târziu.

Veți lucra mult la acte și documente, veți căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă și veți avea de lămurit chestiuni de impozite, asigurări, plăți financiare, moșteniri sau împrumuturi. Nu le amânați, deoarece mai târziu se vor complica ori chiar bloca. Dacă vă împotmoliți, ascultați sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 7 - 13 martie

Vă puteți concentra pe succesele obținute în  trecut, dar totuși nu trebuie să  excludeți pierderile, cheltuielile, eșecurile de planuri și idei. Țineți cont de faptul că aceasta este o perioadă de reevaluare a valorilor.

Pentru a contracara pierderile, vă sugerez să desfășurați  activități sociale de caritate, muncă spirituală, să acordați ajutor dezinteresat oamenilor care au nevoie, chiar dacă și vouă vă este greu. Binele făcut altora acum, se va întoarce înzecit la voi în viitor.

Urmăriți-vă copiii și acordați-le timpul necesar, sprijiniți-i pe cei dragi, protejați-vă sănătatea și nu cheltuiți decât pe strictul necesar. Nu faceți investiții mari, nu împrumutați, dar nici nu luați împrumuturi, căci riscați a pierde mai mult.

Evitați aventurile financiare, aveți grijă de puterea voastră și evitați sporturile extreme! Poate că inclusiv drumurile ar trebui amânate. Dacă totuși e obligatoriu să fie făcute, verificați locul și ora plecării sau întâlnirii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 7 - 13 martie

Relațiile de iubire pot fi confuze sau va fi dificil să vă înțelegeți sentimentele. Nu există motive pentru a vă panica, cu excepția acelora care se află în imaginația voastră. Dacă v-ați îndrăgostit într-adevăr și ați devenit foarte sensibili în același timp, nu vă temeți  să credeți că visele se mai și împlinesc uneori.

Dacă există sinceritate în relație, ambii veți reuși să neteziți contradicțiile și tensiunile care s-ar putea ivi, echilibrând totul.

În mariaj nu există probleme majore, dar poate exista o situație neplăcută cu una dintre rude. Ori este posibilă o ceartă serioasă, ori rudele pot avea probleme personale și va trebui să ajutați cu sfaturi și fapte. Preluați rolul de căpitani ai navei familiei!

E momentul bun pentru a ierta sau a fi iertat de chestiuni mai vechi, de a corecta erorile de altădată și de a elibera practic relațiile de ceva inutil și care până acum a fost apăsător.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 7 - 13 martie

Situația financiară este stabilă, dar să nu vă așteptați la profituri majore. Important este că sunteți feriți de pierderi. Practic, vor fi bucurii și beneficii, însă vor exista și costuri ori dorințe nerealizate. Particularitatea este că ambele sunt reprezentate în număr egal.

Activitatea profesională va fi destul de ridicată, dar,  cu toate acestea, pe drumul spre atingerea obiectivului dorit o să vă confruntați cu o serie de obstacole. Va fi necesar să schimbați ceva în afaceri dacă aveți, iar cu această ocazie s-ar putea să existe dispute serioase cu unul dintre parteneri.

Alții dau piept cu  autoritățile și acest lucru va putea fi un motiv de alarmă. În ambele cazuri va trebui să vă ocupați de documentare, de căutări sau modificări ale documentelor necesare. Fiți mai toleranți la faptul că întâlnirile pot fi amânate pentru o altă zi sau că oamenii nu vor fi punctuali.

Dacă mergeți într-o călătorie de afaceri, puteți confunda  documentele, zborurile sau hotelurile.Atunci când pregătiți un raport sau efectuați o corespondență extinsă, riscați omiterea informațiilor importante.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 7 - 13 martie

Este o săptămână bună pentru a petrece timp și a vă distra mai mult timp cu copiii sau a vă ocupa de problemele lor. Iar dacă au dificultăți, ele provin din capriciile copiilor și din rebeliunile adolescenței.

În relațiile afective, evitați secretele, pentru că nu-i exclus ca ele să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, legăturile cu cei care vă sunt dragi se pot deteriora. Prin urmare, încercați să fiți sinceri în relațiile de familie!

Cei îndrăgostiți au întâmpinat opoziția membrilor mai în vârstă din familiei, probabil a părinților, dar de acum încolo veți putea găsi o cale de a rezolva problema, în așa fel încât este posibilă o călătorie sau o pregătire în comun.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 7 - 13 martie

Săptămâna va fi caracterizată de o relație specială, bazată pe dragostea și încrederea în Dumnezeu. Opiniile filosofice, religioase pot fi foarte diferite de cele acceptate de ceilalți în general. Unii pot trăi starea mistică a extazului spiritual bazat pe uniunea spirituală cu oamenii, alții pot avea în stilul de comunicare în parteneriat și o componentă spirituală.

Cu toate acestea, aveți grijă căci există oameni apropiați care vă pot folosi pentru propriile scopuri, ca spre exemplu pentru  răspândirea zvonurilor și a bârfei. Căutați să fiți destul de înțelepți și să puteți citi informații printre rânduri. Nu ar fi exclus să intrați în posesia unui secret, iar la aflarea lui trageți niște concluzii personale.

Deși componenta spirituală va fi fără îndoială importantă pentru voi, nu vă veți abate atenția nici de la aspectul material al vieții. Veți aprecia coexistența pașnică cu toată lumea și veți încerca să nu fiți ofensați de critici, să rezolvați conflictele într-un mod pașnic. Oricum, frumusețea exterioară a vieții va fi importantă pentru voi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 7 - 13 martie

În dragoste, un val de mulțumire vă inundă sau poate doar va apărea un sentiment că ați întâlnit idealul. Vă doriți din tot sufletul  să vină vremea când visele devin realitate, cu potențialul de care dispuneți în creativitate, artă, chiar muncă științifică în beneficiul omenirii.

Veți merge pe principiul că "frumusețea va salva lumea", veți încerca să îi faceți pe ceilalți fericiți, fără să uitați de voi și de avantajele proprii. Fermecători și atractivi, sunteți capabili să dați ce-i mai bun din voi, iar manifestarea abilităților și a talentelor va aduce pacea și liniștea în suflet.

Pentru voi energiile sunt configurate pașnic, în așa fel încât vor putea atenua și rezolva orice conflict prin simpla voastră prezență. E o perioadă bună pentru schimbarea aspectului și caracterului spre bine, pentru eliminarea obiceiurilor proaste, lucru care va aduce beneficii sănătății și aspectului dumneavoastră.  

Un excelent simț al gustului vă va ajuta să alegeți un stil, un costum sau o culoare a părului care să vă sublinieze frumusețea naturală.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 7 - 13 martie

Obiectivele voastre vor fi nobile, dar planurile vor depinde în mare măsură de starea de spirit, de bunăstarea fizică și de noua atitudine. Va fi necesar să vă restructurați și să vă găsiți locul în viața colectivă, în societate, ceea ce nu va fi ușor.

Perioada se va caracteriza prin selectivitate în contacte și comunicare, drumurile vor fi puține și doar atunci când sunt obligatoriu necesare. Noile legături care apar pot fi puternice și lungi, adesea pe viață. Oricum, veți fi laconici și foarte atenți.

Pentru unii  este un moment de cotitură, mai ales pentru cei născuți în jur de 5 martie. Aceștia pot traversa situații când simt că fuge pământul de sub picioare, își  vor pune întrebări acute precum "cine sunt eu? De ce am venit în această lume?"

Veți încerca să vă obțineți integritatea numai prin dezmembrarea vechilor atitudini  perimate și înlocuirea lor cu altele noi. Practic, va trebui să deveniți conștienți de "sinele vostru". Deși schimbările care vi se întâmplă în acest moment nu sunt plăcute, ele vor fi necesare pentru transformarea voastră, atât în sensul fizic, cât și în cel spiritual.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 7 - 13 martie

Este potrivită săptămâna pentru munca intelectuală, didactică și științifică. Obținerea unei diplome sau a unui certificat vă va permite să vă bazați în viitor pe oferte interesante. Se poate impune inclusiv cunoașterea limbilor străine, experiența vastă, căci doar așa puteți accede la un loc mai bine plătit.

Succesul profesional va ajuta și activitățile voastre sociale și veți fi mulțumiți să lucrați ceea ce vă place, mai ales dacă rezultatele devin vizibile. La ceea ce alții numesc rutina zilnică, pentru voi o să fie ceva plăcut, veți decora locul de muncă sau veți crea o atmosferă destinsă  la birou.

Datorită tactului și abilității de a vă apropia de oameni, întotdeauna sunteți înconjurați de colegi buni la locul de muncă.

Acei nativi care doresc să-și găsească locul într-un alt oraș, eventual să  deschidă o afacere acolo sau doar un  job, se pare că au noroc. Activitățile pregătitoare vor decurge fără probleme mari, fără întârzieri sau blocaje. Dacă se vor ivi, vor fi minore, asociate cu colegii și subordonații  care, din diverse motive, nu se înțeleg între ei.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 7 - 13 martie

Dacă vă preocupă cariera, vă sfătuiesc să nu faceți schimbări importante deocamdată și nici să nu vă stabiliți obiective pe termen lung. Mulțumiți-vă cu pași mărunți, mai curând cu ce dețineți acum.

Lămurind asta, cred că veți avea timp să faceți o mulțime de lucruri interesante și acum. Puteți obține, spre exemplu, bonusuri excelente sub formă de călătorii avantajoase sau de cunoștințe interesante.

Săptămâna asta, frământările de natură psihologică nu vor da odihnă unor nativi din semnul vostru, ei fiind într-o mare contradicție și dilemă - pe de-o parte, bunăstarea exterioară, pe de alta, dezamăgirea emoțională. Își doresc poate mai curând o viață de om normal. Dar să nu uite ei că cel mai uimitor moment de timp este exact prezentul.

Așadar, nu planificați prea multe în avans, ci  apreciați ceea ce aveți în acest moment. Apropo, atât prietenii, cât și rudele sunt adesea inspirate de capacitatea voastră de a vă bucura de viață cu toate manifestările sale.

Bucurați-vă de ceva plăcut și confortabil, căci bucuria este un vaccin bun împotriva dorinței care nu se poate îndeplini exact zilele astea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 7 - 13 martie

Cercul de comunicare se va extinde considerabil. Veți găsi cu ușurință un limbaj comun cu reprezentanți ai altor culturi, iar cunoștințele voastre din diverse domenii vor fi remarcate. Veți întâlni prieteni adevărați, cu care vă simțiți uniți nu numai prin viziunile comune asupra vieții, ci și prin visele comune de viitor. Împreună puteți discuta planuri, noutăți ale literaturii sau exersați o limbă străină.

Aveți grijă de voi și preveniți proactiv bolile vechi, cronice. În afară de aceasta, atenție când călătoriți și conduceți. Probabilitatea de accidente, de incidente neplăcute, de situații traumatice este destul de ridicată.

În plus, veți avea un sistem nervos vulnerabil și e nevoie să vă abțineți de la grijile inutile. Dacă vedeți că viitoarea afacere va necesita multă tensiune nervoasă, amânați-o sau cel puțin nu dramatizați.

Activitatea va crește la locul de muncă și veți dori să oferiți consiliere colegilor, să îi conduceți pe toți. Spiritul concurenței în echipă va fi ridicat pentru că veți începe să dovediți celorlalți că se poate lucra și mai bine ca până acum. Unora nu le va plăcea atitudinea de șef și nici să le vorbiți din poziția profesorului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net