Iată zodiacul pentru a doua săptămână din 2013: Urania vă spune!

Ultima actualizare:

Berbec

Ceea ce se contura săptămâna trecută începe să devină pentru săptămâna viitoare o realitate din ce în ce mai importantă, mai stringentă şi mai complicată. În acest fel Berbecii vor avea destul de multe ipostaze în care vor fi obligaţi să se gândească la ei, la carieră, la meserie, la datorie faţă de un drum în viaţă, poate faţă de conştiinţă.

Fleacurile, detaliile, aspectele de viaţă nesemnificative, gospodăria însăşi se pulverizează, dispar şi nativul nu face decât să trăiască pentru societate şi pentru marile activităţi, pentru problemele importante, pentru afirmare personală sau pentru datorie publică.

Sunt şi oameni care trăiesc mai banal, mai obişnuit, care poate s-au şi retras din viaţa activă şi sunt la pensie, aşa încât toate aceste ipostaze nu-i mai privesc în chipul insistent în care intervin în destinul unora dintre nativi.

Taur

Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului acumularea de planete, chiar destul de multe, de exemplu, între 10 şi 11 ianuarie vor fi numai puţin de cinci posturi astrale în Capricorn, reprezintă un îndemn către evoluţie, învăţătură, lămurire, hotărâre interioară, determinare, eliberare de gânduri false sau de dubii, de lucrurile amestecate la nivelul crezului, dorinţei şi conştiinţei.

Pentru forul lor interior această săptămână este una bună şi chiar dacă nu este vorba de acel tip de învăţătură despre care se spune că se desfăşoară cu burta pe carte, adică acumulare de cunoştiinţe, repetiţie, note, fişe şi verificări, totuşi se poate spune că acest tip de învăţare ţine mai mult de o lecţie de viaţă.

Gemeni

Celor care s-au născut în zodia Gemeni săptămâna viitoare le aduce o serie de impulsuri, evident pe Case diferite cu semnificaţii diferite şi care îi privesc în chip diferit, mai intens sau mai puţin lesne sesizabil în funcţie de vârstă şi de locul în societate.

Mai întâi este vorba de perioada cuprinsă între 6 şi 7 ianuarie când la capitolul sănătate puţini sunt Gemenii care se vor simţi bine, vor fi sănătoşi, voioşi, optimişti, în formă, vioi şi încărcaţi cu energie.

Sunt nişte zile de nemulţumire, de tristeţe, se rumegă amintiri, se reiau aceleaşi secvenţe care displac ochiului şi sufletului deopotrivă.

Rac

Una dintre principalele probleme ale săptămânii viitoare este pentru cei care s-au născut în zodia Racului o chestiune conjugală, matrimonială. Poate fi vorba de separare, înstrăinare, uitare, îndepărtare, plecare de acasă, separare de bunuri, partaj acceptat şi voit de ambele părţi sau partaj care se produce în urma unui divorţ ori chiar desfăşurarea unui conflict care poate să conducă la divorţ.

Leu

Pentru cei care s-au născut în zodia Leului se pun două probleme principale, aş spune chiar cu o abundenţă de evenimente, de date, de trăiri, de consecinţe, de implicaţii, este vorba de planul muncii şi de planul sănătăţii.

În planul muncii este evident un moment în care Leii de-a dreptul se sacrifică nu neapărat pentru că au ei acum o vocaţie a hărniciei ieşită din comun, ci pentru că din varii motive a crescut volumul de muncă, poate lipsesc şi nişte colegi, poate că s-au produs restructurări şi atunci lor le revin mai multe sarcini decât în alte dăţi.

Fecioară

Situaţie foarte specială din punct de vedere astral pentru cei care s-au născut în zodia Fecioarei. pe de o parte aspectul muncii este complicat, tensionat, conflictual, plin de surprize, este o adevărată bătălie.

Unii trebuie să reziste, alţii trebuie să atace, unii trebuie să încaseze, alţii trebuie să se replieze, este o întreagă strategie de care ei nu prea dau dovadă la parametrii necesari.

Combinaţia zilei de 12 ianuarie este toxică şi periculoasă din toate punctele de vedere. Închipuiţi-vă un trigon regal între Lună-Lună neagră şi un trigon între Marte şi Jupiter, pe de o parte, dar şi o cuadratură între Marte şi Saturn. Iese de aici un sos iute piperat pe care nu-l poate mânca nimeni. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este pentru aceşti nativi uşor de suportat, uşor de administrat, uşor de uitat, uşor de trăit.

Balanţă

Combinaţiile astrale cu grad mare de risc care se construiesc începând cu seara zilei de 10 ianuarie şi continuă până pe 13 ianuarie sunt pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei un fel de învăţătură de minte.

Trag acum ponoasele sau concesinţele unor atitudini care nu au fost justificate, nu au fost înţelepte sau au scăpat de sub control, iar ei s-au lăsat duşi de valorile vieţii, mai ales al sentimentelor şi au spus şi au făcut ce le-au trecut prin minte.

Scorpion

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor avea două zile în care nu vor fi în apele lor. 6 şi 7 ianuarie se asociază cu tristeţe, nemulţumire, cu gânduri răscolitoare, femeile vor avea tentaţia de a se văita, de a se jelui, de a comenta ori de a plânge într-o mai mare sau mai mică singurătate. Pe 10 şi 11 ianuarie situaţia se complică pe Casa a III-a, cea legată de călătorii, de dialoguri sau de învăţătură.

Poate că într-o astfel de logică Scorpionii trebuie să scoată nişte bani pentru a rezolva problemele de familie. Între bani şi familie este o relaţie destul de strânsă, ea este destul de furtunoasă, are aspectul de eveniment neprevăzut şi de eveniment mai puţin plăcut, după cum se conturează cu impregnanţă şi ideea că trebuie să intervină în viaţa acelora, este imperios necesar să fie prezenţi mai ales din punct de vedere financiar, decât moral sau fizic.

Săgetător

Săptămâna viitoare este pentru cei care s-au născut în Săgetător asociată cu o preocupare intensă, aş spune chiar excesivă, legată de bani. Rezolvări băneşti pe toate planurile.

Că sunt plăţi, că sunt bani de primit, că sunt hârtii de rezolvat, că sunt litigii în curs de desfăşurare, că sunt discuţii, dialoguri, pretenţii, negocieri, târguieli, cum vreţi, totul converge spre bani.

Citeşte restul previziunilor aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net