Marele horoscop al verii! Află ce ţi-au rezervat astrele

image
Leu: apar conflicte cu persoane tinere pe frontul de muncă

Care sunt lecţiile pe care ni le oferă intervalul astral iunie–august?

Reîntoarcerea la familie, reînnodarea unor prietenii vechi, reevaluarea sentimentelor faţă de sine şi faţă de lume, dar şi o mai mare grijă acordată sănătăţii. Banii rămân un factor decizional, însă nicidecum unul de căpătâi.

Carieră. Bărbaţii peste 35 de ani în special provoacă, cu bună ştiinţă, schimbări pe front profesional. Posibilă întoarcere la un vechi proiect, la un loc de muncă din trecut sau recunoaştere a meritelor la actualul serviciu.

Bani. Se recomandă precauţie! Mulţi nativi vor investi în soluţionarea unor probleme mai vechi sau mai noi, pe când alţii îşi vor ajuta rudele.

Casă. Prezenţă feminină dominantă în câmpul personal, din partea unei mame, bunici, surori ori soţii. Există riscul de dispute pe fondul diferenţelor de idei.

Dragoste. Niciun nor de furtună pe cerul iubirii! Veţi reuşi să vă apreciaţi partenerul la justa valoare şi să fiţi apreciaţi, în egală măsură!  Vă gândiţi foarte serios să vă oficializaţi relaţia în viitorul apropiat.

Carieră. Prudenţă maximă în relaţiile cu partenerii, colaboratorii şi, după caz, angajatorii din străinătate! Nu e momentul să vă mutaţi cu locul de muncă peste hotare ori să aveţi divergenţe cu şefii din afară. Schimbările nu vor fi neapărat plăcute, dar în mod cert vor fi benefice mai târziu.

Bani. Aşteptaţi-vă la un aflux financiar, din surse la care nu v-aţi fi gândit nici în ruptul capului! Fondurile crescute vă vor relaxa şi binedispune.

Casă. Se anunţă decizii neaşteptate în relaţie cu o logodnă sau o căsătorie. Vă puteţi schimba domiciliul.

Dragoste. Aşa cum vă doriţi ca partenerul să aibă grijă de dvs., aşa trebuie să aveţi şi dvs. grijă de el! Dacă veţi fi lipsit de diplomaţie şi de tact, se anunţă momente tensionate în doi.

Vezi aici celelalte zodii!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
burkina faso FOTO EPA
Ruşii de la Gazprom încă mai studiază traseul South Stream
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg