Numărul divin îţi scrie viitorul

Chiar dacă nu este la fel de cunoscută precum numerologia clasică, numerologia biblică conţine semnale sacre fascinante în ceea ce priveşte caracterul nostru, dar şi deciziile cu bătaie lungă pentru viitorul fiecărui individ în parte. În numerologia biblică, prenumele (numele mic) este considerat a avea valenţe deosebite,prin urmare, de la el vom porni pentru a stabili care este numărul dv. biblic. Urmând formula de mai jos, prenumele dv. (chiar dacă este format din două particule, exemplu: „Ana Maria“) se va transcrie în formănumerică, valorile fiind adunate, conform cu cifra care îi corespunde fiecărei litere. Dacă rezultatul este un număr format din două cifre,se vor aduna şi acestea, pentru a se obţine una singură.

NUMĂR BIBLIC

A B C D E F G H IJ K L M N O P Q RS T U V W X Y ZŞ Ţ1 2 3 4 5 6 7 8 9

Exemplu calcul NUMĂR BIBLIC

Pentru prenumele „Ana Maria”,transcrierea se va face astfel:A-N-A-M-A-R-I-A1-5-1-4-1-9-9-1Adunate, cifrele duc la obţinereanumărului 31. 3+1 = 4.Deci numărul divin pentruprenumele „Ana Maria” este 4.

Numărul biblic 1: independenţă şi putere

Majoritatea religiilor lumii consacră cifra 1 drept cifra divinităţii. 1 marchează începutul, caracterul unic, regenerarea, dar şi distrugerea ori chiar moartea. 1 este un număr care nu divide şi concentrează creativitatea, unitatea,puterea şi voia divină. Nativii guvernaţi de acest număr sunt puternici, maturi şi au o înţelegere superioară a lucrurilor. În egală măsură orgolioşi şi dominatori, vor trebui să înveţe să facă faţă tentaţiilor date de vanitate pentru a-şi arăta adevăratele calităţi.

Numărul biblic 2: credinţă şi încredere

Cifra 2 reprezintă dualitatea, confluenţa a două forţe care pot funcţiona în armonie sau, dimpotrivă, într-o lipsă a consensului. În egală măsură, ca prim număr care se poate divide din seria de coduri biblice, 2 consacră şi orânduireadivină ajunsă la un nivel superior. Biblia are două testamente, pe Pământ au fost lăsaţi să trăiască bărbatul şi femeia, iar viaţa se derulează sub spectrul a două universuri: iadul şi raiul. Persoanele sub incidenţa acestui număr sunt instinctuale, se încred în ce le spune al şaselea simţ şi au adesea parte de revelaţii. Protejaţi şi ghidaţi spiritual, indivizii aceştia îşi pot atinge scopul în viaţă atât timp cât nu se lasă deraiaţi de la curs de ei înşişi.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
cub laura cosoi png
Roxana, alături Liviu Guță
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg