Numerele norocoase la Loto pentru duminic─â, 26 iunie. Cum le alegem?

loto 15 images jpeg
Selecta╚Ťi numerele care fac parte din ÔÇŁfamiliaÔÇŁ numerelor optSursa foto: Arhiva Click

╚śi la extragerile Loto de joi, 23 iunie, Loteri╚Ötii consecven╚Ťi metodelor noastre de selectare a ÔÇŁnorocoaselorÔÇŁ au avut noroc. Ei au reu╚Öit s─â completeze c├ó╚Ötigurile acumulate ├«n ultima vreme, dup─â ultimele extrageri. Grila norocoas─â a fost alc─âtuit─â din urm─âtoarele numere : 7-14-20/4-8.

Am propus Loteri╚Ötilor s─â  adune din aceast─â gril─â numerele selectate de noi dup─â criterii de astrologie ╚Öi de  numerologie.   Prin aceast─â metod─â au ap─ârut la ÔÇŁorizontÔÇŁ alte numere care au fost folosite ├«n variantele jucate. Iat─â ce numere au fost alese pentru 6/49: 7 ( prezent ├«n gril─â)- 24 ( 20+4)-27 ( 20+7)-35 (20+7+8). Am aflat c─â unii Loteri╚Öti cu experien╚Ť─â au optat pentru adunarea mai multor numere din grila propus─â ╚Öi au mai descoperit un num─âr norocos : este vorba de  46 (4+8+14+20). De aceea, la extragerile de joi, 23 iunie, au fost Loteri╚Öti care au ÔÇŁpescuitÔÇŁ cinci numere norocoase din ╚Öase. Pentru extragerile de duminic─â, 26 iunie, v─â propun o nou─â gril─â cu numere pe care s─â le folosi╚Ťi dup─â aceea╚Öi metod─â benefic─â ├«n ultima vreme. Noua  gril─â este de bun augur mai ales Loteri╚Ötilor n─âscu╚Ťi ├«n data de 26 ╚Öi este alc─âtuit─â din urm─âtoarele numere: 11-5-19/5-7-9. De asemenea, pentru extragerile de duminic─â, 26 iunie, am alc─âtuit mai multe variante pentru fiecare joc loterustic:

Pentru 6/49

Variante simple 6/49

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto pentru intervalul 1-30 iunie

Vizitatorii care au ┼úintit mai multe numere norocoase la jocurile preferate, ├«n ultimii patru ani, au dorit s─â continu─âm aceast─â experien┼ú─â care  le-a adus bucurii financiare Loteri╚Ötilor consecven╚Ťi. Totodat─â, din visele norocoase apreciate de vizitatorii no┼čtri la edi╚Ťia s─âpt─âm├ónal─â "Traduc─âtoarea de vise" (Sec┼úiunea Lifestyle-Astrologie) am ales cuvintele-cheie care atrag ┼čansele ├«n carier─â ┼či ├«n via┼úa rela┼úional─â ┼či le-am transformat ├«n numere. Cu toate numerele  selectate dup─â principiile numerologiei (data extragerilor Loto ╚Öi grila astrologic─â) am alc─âtuit variante din care pute┼úi s─â v─â inspira┼úi pentru variantele pe care le folosi┼úi la jocurile preferate: 6/49, 5/40 ┼či Joker, timp de o lun─â.

Alege┼úi numerele norocoase din aceste variante:     

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
image png
marian godina sotie georgiana 8 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
1 png
antibiotice naturale jpg
18 vedete la untold 2021 5 jpg jpeg
image png