Traducătoarea de vise: Aduni bani pentru o investiţie, cântă cocoşul sub fereastra ta? Vei avea multe reuşite !


    Cocoşul Aurică are  un an şi de câteva  luni e campionul  României
Cocoşul Aurică are un an şi de câteva luni e campionul României

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Foarte interesante şi originale sunt mesajele trimise de voi în această săptămână ! Fiecare vis face referire la întâmplări inedite din viaţa cotidiană sau la împlinirea unor tabieturi care influenţează în bine starea voastră de spirit.

Desigur că am" tradus" cu interes mesajele voastre onirice şi vă asigur că fiecare vis anticipează întâmplări plăcute-fie că adunaţi bani pentru o investiţie, fie că reluaţi un parteneriat cu o persoană care v-a purtat noroc în trecut. În acelaşi timp, referindu-mă la climatul relaţional din acest interval, pot să spun că o colaborare cu Racii şi cu Leii din anturajul vostru vă sugerează că totul este posibil !

Visul: Daria ne-a povestit un vis care o frământă în ultima vreme.

Ea voia să facă o investiţie importantă pentru care avea nevoie de mulţi bani. De aceea, a adunat suma necesară destul de repede de la rude şi era fericită că a reuşit să primească toţi banii necesari.

Ea se teme să nu aibă necazuri, pentru că banii din vis ar putea să-i poarte ghinion.

Semnificaţia visului: Un vis în care aduni bani pentru o investiţie personală este de bun augur. Pentru că suma necesară a fost obţinută de la rude şi de la persoane cunoscute, în scurt timp, anticipează că, în viaţa reală, Daria va avea o perioadă liniştită, fără frământări pentru ziua de mâine.

Amuleta norocoasă: O bancnotă nouă de 100 lei.

Cocoşul cântă sub fereastra ta? Vei avea multe reuşite

Visul: Dora a visat că-şi petrecea concediul la bunica, într-un sat cu un peisaj de vis din judeţul Argeş. Chiar din prima seară, ea a visat că sub fereastra camerei în care dormea, unde se adunau toate păsările din gospodărie, cânta cel mai frumos cocoş pe care l-a văzut vreodată. Oare acest vis îmi spune că -mi va merge bine?

Semnificaţia visului: Da! Cocoşul care cânta chiar sub fereastra Dorei, este un semn bun pentru ea. În curând, Dora va reuşi în afacerea despre care ne-a scris, o afacere incertă în opinia ei. Totodată, iată că pentru ea o bucurie nu vine singură. Dora se va bucura şi în dragoste, iar logodnicul ei îşi dă seama că ea, fata iubită, este sufletul lui pereche.

Amuleta norocoasă: O inimioară de argint.

Visul: Alin ne-a povestit cât de fericit s-a trezit dintr-un vis. În curtea casei a descoperit o fântână arteziană. Desigur, crede Alin, că o rudă i-a făcut această surpriză plăcută. Apa foarte limpede a artezianei răspândea un aer curat şi Alin trăia cu impresia că este la munte.

Semnificaţia visului: Totdeauna, un astfel de vis are o semnificaţie precisă: o bucurie neaşteptată însoţită de un câştig. Alin va avea o mare bucurie şi va obţine un câştig cu ajutorul rudei care i-a construit arteziana. Poate fi vorba şi despre un parteneriat; în timp, această colaborare va fi o sursă sigură de câştig.

Amuleta norocoasă: Peştişorul de cristal.

Ai visat o pipă care scoate fum? Vezi semnificaţia

Visul: Nicu ne-a povestit că, în vis, i se împlinise o dorinţă: avea o pipă frumoasă şi fuma tacticos, aşa cum proceda bunicul lui.

Semnificaţia visului: Acest tabiet anticipează o schimbare semnficativă în viaţa lui Nicu. Poate fi vorba despre îmbunătăţirea confortului; mai mult, el îşi poate schimba locuinţa, iar noua casă în care va locui are să-i poarte noroc.

Amuleta norocoasă: O căsuţă.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
niculae si rodica badalau jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Suporteri iranieni femei la partida Iran SUA la Cupa Mondială din Qatar FOTO AFP (1) jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
image
image
image
image
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Cozonac
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock