Ce-ți rezervă astrele între 6-12 decembrie

BERBEC

La prima vedere, se poate crede că partenerul de cuplu e cel care ia decizii în locul dv. Chiar dacă există o bună comunicare şi o cooperare permanentă, dv. sunteţi atrasă de o persoană care vă cere să plecaţi împreună de Crăciun. Prea sensibilă, sunteţi afectată, miercuri şi joi, de orice cuvânt dur.

ZODIA NOROCOASĂ - TAUR

Aveți nenumărate şanse profesionale, una mai bună ori mai interesantă decât alta. Munciți mult şi aveți spor, chiar dacă nu aveți cum să apelați la ajutoare. Relaţiile colegiale nu sunt din cele mai bune, însă celei de cuplu nu i se poate imputa nimic. Fericită, îndrăgostită şi capabilă să profitați cu inteligenţă de toate şansele care apar, munciți din răsputeri pentru sărbătorile de iarnă. În casă, pot apărea totuşi accidente care să vă impună cheltuieli suplimentare. Starea de sănătate vă poate fi afectată de stări alergice, probleme intestinale ori de infecţii trecătoare, mai ales dacă nu vă oferiți şi clipele de relaxare necesare.

GEMENI

Munciţi din ce în ce mai mult, pentru că vă place ce faceţi şi mai ales sunteţi încântată de relaţiile cu cei din „echipa“ dv. Miercuri, nu realizaţi că familia se destramă, că partenerul de cuplu s-a săturat de crizele de gelozie, iar prin excesele pe care le face vrea să vă atragă atenţia asupra sa.

RAC

Se pare că în acest interval nu luaţi cele mai înţelepte decizii, mai ales din punct de vedere financiar. Aveţi impresia, vineri, că trebuie să hotărâţi şi pentru cei din jur şi pentru toată familia, dar faceţi prea multe erori. Sunteţi prea credulă şi aveţi încredere de regulă chiar în cine nu trebuie.

Predicțiile pentru următoarele zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.

4 printesa diana 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg