Ce-ți rezervă astrele între 13-19 decembrie

BERBEC

Conflictele parteneriale şi mai ales cele din cuplu se accentuează şi sunteţi tentată să luaţi decizii ce ulterior s-ar dovedi total greşite. Sunt în pericol şi relaţiile profesionale, nu aveţi răbdare şi consideraţi că totul se poate rezolva prin absenţa de la „locul faptei“. Apar mulţi adversari.

TAUR

E posibil să renunţaţi la proiecte profesionale importante pentru a începe altele, interesante, dar fără acoperire financiară. Vă ajutaţi colegii, fără ca aceştia să facă vreun gest similar. La sfârşitul intervalului, luaţi atitudine şi apar conflicte pasagere. Viaţa în cuplu este în schimb minunată.

GEMENI

După o lungă perioadă de timp, în care nu aţi ştiut decât de muncă (atât acasă, cât şi la serviciu), puteţi să vă relaxaţi şi să profitaţi de diverse forme de divertisment. Nativele tinere, ce au scăpat până acum de săgeţile lui Cupidon, se îndrăgostesc şi uită de toate responsabilităţile asumate.

RAC

Sunteţi obligată să faceţi multe drumuri, dar de această dată călătoriţi cu cine vă este drag (chiar dacă e vorba doar de o amică). Banii sunt mai puţini, în casă apar musafiri nedoriţi şi dv. vă este dor de o persoană sau de petrecerile de altădată. Cele tinere sunt când melancolice, când nervoase.

Predicțiile pentru următoarele zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub brigitte pastramă png
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
culita sterp daniela iliescu jpg
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
image
image
image
image
cub tania budi png
pantofi jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
mihai voropchievici jpg