Sanda Ionescu știe ce ne rezervă astrele în perioada următoare. Care sunt zodiile norocoase, dar și cele lovite de ghinion, până la finalul anului 2023

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a fost în tuneul național AstroAnima, cunoscuta astroloagă Sanda Ionescu, pregătește ediția a doua a unuia dintre cele mai mari evenimente astrologice de la noi, care va avea loc pe data de 8 octombrie, la Sala Luceafărul.

Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România (AAR), ne-a povestit pentru Click! ce înseamnă mai exact evenimentul AstroAnima, când a descoperit că este atrasă de Științele Divinitorii, ce ne rezervă în continuare astrele, dar și cum o ajută astrologia în relația ei de cuplu, cu soțul său, cunoscutul Florin Ionescu.

Sanda, te pregătești pe 8 octombrie pentru cel mai mare eveniment astrologic al anului! Despre ce este vorba mai exact, ce va anunța și ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Acest eveniment este unul de suflet și merge de la suflet la suflet.  Nu se adresează în mod special celor care au descoperit deja studiul astrelor, ci mai degrabă celor care sunt dornici să devină varianta lor mai bună. Pentru că astrologia arată acest mare potențial pe care toți îl avem. Noi ne folosim de acest instrument, de această disciplină, pentru  a aduce informația către publicul larg, fiind cea mai exactă știință Divinitorie.

Pentru mine, AstroAnima înseamnă provocare, dar și dorința de a mă conecta cu sufletele însetate de cunoaștere. Prin faptul că am inițiat, nu  cu foarte mare curaj, la început, un astfel de eveniment unic în România și mai ales un eveniment de nișă, eu mi-am provocat natural ascensiunea și harta natală. Adică am Ascendent în Berbec, ceea ce înseamnă inițiere, curaj, pasiune. Astfel încât îi mulțumesc Sandei că a îndrăznit, dar în mod special îi mulțumesc lui Adrian Bucurei, că a văzut asta în mine, iar eu nu.

Cum a luat naștere AstroAnima?

AstroAnima a luat naștere la un popas în drum spre mare. Eram eu, Florin, fiul nostru cel mic și inegalabilul Adrian Bucurei. Adi Bucurei are cea mai mare firma de ticketing din România, el lucrează cu Depeche Mode, Coldplay, artiști mari internaționali, astfel încât a fost intimidantă propunerea lui de a face un eveniment mare bazat pe studii astrologice. Adi are foarte multe studii holistice și stăteam noi la o mică „bârfă" astrologică. Văzându-mă atât de pasionată și studiată mi-a spus: „Fată, când te ascult pe tine cum vorbești despre astrologie, mă fascinezi și mă faci să îmi doresc să învăț această știință. Nu vrei să faci un eveniment mare, în care tu să le vorbești oamenilor cu pasiunea cu care îmi vorbești mie?". Eu am spus că da, îl pot organiza, pot aduce conferențiari , dar eu nu urc pe scenă, pentru că nu cred că sunt la acest nivel. Și el și Florin au spus că dacă eu nu țin conferința, nu are rost să facem nimic. În perioada respectivă eu aveam deja o rubrică astro la Prima TV, în cadrul emisiunii „Hai cu fetele!", dar tot nu mă percepeam pe scenă. Din momentul respectiv nu am mai vorbit despre inițierea unui astfel de eveniment, dar după 9 luni, ceva a declanșat în mine dorința de a pune în practică AstroAnima. Ce a declanșat? Eu am toate aspectele principale ale unei hărți în Berbec, iar când Jupiter, Marele Benefic a tranzitat Berbecul, mi-a trezit curajul și puterea de inițiere.

Când a fost momentul în care ai descoperit că tu ești, de fapt, atrasă de Științele Divinitorii .deși ești o împătimită a modelingului?

Eu sunt atrasă sau mai bine spus conștientă de misterele Creației încă de copil. Am o amintire foarte plăcută și curajoasă de când aveam 4 ani. Acum mi-am pierdut acest curaj. Nu o să spun despre ce e vorba pentru că nu o să fiu înțeleasă. Am avut dorința de a afla cine sunt eu, cine m-a creat pe mine de fapt încă de mică și la 9 ani, am avut prima oră de religie și efectiv m-a fascinat felul în care ne-a povestit preotul despre Geneză (pe vreme aceea în 1990, religia era predată de preoți)m-am dus acasă și mi-am spus gata, asta e. Din Biblie voi afla tot. Dar asta a fost doar începutul, care mă ajută enorm acum în călătoria mea prin tainele Universului.

Modelingul m-a ales el pe mine, eu nu mă percepem o fată ce poate fi pe podium, eu fiind mai băiețoasă și pusă pe șotii mereu. A fost o periodă extrem de frumoasă pentru mine, fiind și foarte mică, aveam doar 14 ani. Îți dai seama, mergeam și la școală, câștigăm și bani și eram și în lumea bună a showbiz-ului autohton. Plus că, la 16 an,i deja eu formam modele, fiind instructor de mișcare scenică. Și în perioada respectivă eram în căutarea Adevărului creator, citind tot felul de cărți ce aveau ceva mistic în ele.

Dar impactul cel mai puternic, care m-a provocat enorm a fost în 2017, luna mai, când ceva dincolo de percepția mea și a multora m-a provocat să îmi fac timp zilnic pentru conectarea cu Sinele. Nu am fost singură impactată de acest moment din mai 2017, doar că eu am vrut să aflu exact ce se întâmplă cu noile schimbări planetare, cu mine, cu ceilalți.

Ca și modelingul, astrologia m-a ales pe mine. Nu credeam în ea, dar în urmă studiilor holistice, am nevoită să fac măcar bazele astrologiei. Recunosc că primele module de astrologie din cadrul școlii m-au fascinat, dar când a devenit mai dificilă m-a cam făcut să renunț o perioadă la studiu în cadrul școlii, dar nu și la studiul practic. Pentru că, vezi tu, când ceva ți-e dat, Divinitatea face cumva să mergi mai departe și imediat după primele module au început să vină nativii la mine la consultații și așa am învățat astrologie pe pâine, și cum e normal, m-am reîntors la școală. Dacă nu se întâmpla asta, să văd arhetipuri zodiacale, planeta care se corelează unu la unu cu ființa ce venea la consultație, cred că nu mai făceam azi astrologie. Nu am avut un parcurs greu, dar studiez și analizez zilnic această disciplină. Nu este suficient să fi prezent doar la cursurile școlii, e foarte important ce faci cu informațiile primite.

Cum te ajută astrologia în relația de cuplu?

În relația mea cu Florin, sincer nu am nevoie de astrologie. Este o relație de iubire, de susținere neforțată și de creație. În 19 ani de relație și 17 ani de căsnicie am fost Co-Creatori al visului nostru comun-familia, apoi am văzut că amândoi avem Nodul Nord, energia evoluției destinice în casa 4- casa familiei.

În general, suntem susținători unul pentru celălat, dar anul acesta pentru că am avut revoluția Nodurilor Lunare, se întâmplă din 19 în 19 ani, am avut o provocare de maturitate relațională. Plus că a fost și Venus Retrograd în Leu pe acolo, plus Lilith în Leu, am avut niște puricei ce ne-au dezechilibrat. O perioadă scurtă, normal. Ca o paranteză, orice aspect planetar are dualitate, adică în orice aspect bun există provocarea transformării alchimice, și în orice aspect bun există și infatuarea noastră care îl face să devină teribil.

De ce se se corelează toate aceste energii? Simplu (după ceva ani de studiu devine simplu) pentru că noi conținem tot macrouniversul, în noi sunt toate arhetipurile planetare și zodiacale. Și acum să-ți spun ce am făcut. Nu l-am alchimizat pe el, nu ne-am alchimizat pe noi, ci m-am alchimizat pe mine. Mi-am spus "Să-ți fie rușine, eșți astrolog, ai instrumentul, știi foarte clar ce înseamnă Venus în Leu, Revoluția Nodurilor Lunare , ajuți oamenii în consultații și nu faci nimic din ceea ce de fapt tu știi?" Zis și făcut. Am accesat energia mea Venusiană, am fost mai înțelegătoare, am fost mai armonioasă, blândă, adaptabilă și plină de susținere. Felul în care noi suntem și când spun suntem mă refer nu doar la autenticitatea exterioară, este felul în care viața și oamenii ne răspunde.

Ai schimbat vreodată traiectoria zodiacală în favoarea ta atunci când observai că nu merge ceva?

Da. Când văd că un aspect este provocator, eu fac invers. De exemplu când Luna este în Via Combusta și nu ai energie să manifești, eu atunci pun mâna și fac. Nu sunt o victimă a aspectelor mai grele. Când Mercur e Retrograd profit din plin de toate lecțiile minunate cu care vine acest aspect. În rest iau totul așa cum vine și accept cu smerenie Voia Divină manifestată prin aspectele planetare. Să știi că folosesc foarte mult energiile create, atenție, înainte de Luna Nouă și Luna Plină, Shiva Ratri și Tripura Sundarii. Adică inițiez acțiuni noi, meditez mai conștient, aduc o recunoștință acestor energii benefice Cosmice. Nu se fac ritualuri de niciun fel pe fazele Lunii, pentru că se crează energie negativă, chiar și inconștiente.  În rest când ceva văd că nu merge, merg pe principiul așa trebuie să fie, nu forțez absolut nimic. Totul este cu Voia Divină, bun sau rău.

Care sunt cele mai norocoase zodii până la sfârșitul anului? Dar cele mai ghinioniste?

Ca să fiu sinceră, în astrologie nu există zodii ghinioniste sau zodii norocoase din niciun punct de vedere. Toate aspectele planetare, natale sau în tranzit ne sunt date pentru că de asta avem nevoie în momentul respectiv. Pentru cei ancorați doar în energia materiei, aspectele benefice nu au niciun impact. Și îți spun de ce. Pentru că orice lucru magic li se întâmplă, nu-l conștientizează și automat nu sunt nici recunoscători. Și atunci vor intra într-o spirală de involuție sau într-un labirint din care doar singuri pot ieși.

Dar că să-ți răspund la întrebare, am să merg pe energia superbă a Echinocțiului de Toamnă, care s-a format cu Ascendentul în Balanță și aici mă refer la astrologia studiată, adevărată, nu la cea comercială. Semnele zodiacale Gemeni, Balanță și Vărsător sunt triunghiul de aer al acestei perioade. Ei pot accesa cadourile astrale din toate punctele de vedere, social, relațional, financiar, de ce nu. Ei pot culege roadele muncii lor, dar e necesar să fiți conștienți și recunoscători pentru toate oportunitățile acestei perioade. În schimb, pentru Berbeci, este provocator dacă nu au grijă de sănătatea lor, de aspectul fizic și dezvoltarea propriei ființe. Racii au de învățat lecția efortului și e necesar să își păstreze o constanță în societate și la locul de muncă. Capricornii au de învățat lecția iertării, a acceptării trecutului, și e bine să învețe să trăiască în prezent.

Ce se întrevede în astrogramă în acest sens? Cum ne prezentăm din toate punctele de vedere, emoțional și profesional în aceste luni?

În următoarea perioadă vom  avea aspecte ceva mai liniștite. Lilith, partea nevăzută a Lunii își va schimba semnul în Fecioară din 3 octombrie. Asta însemnând că nu ne mai batem „pe scenă", adică vor ieși în față cei care au ceva de spus, cei care chiar muncesc și aici mă refer la toate domeniile de activitate. O să mai scăpăm probabil de relațiile tumultoase de iubire și vor veni cele meritoase pentru noi, iar relația cu copiii se va îmbunătăți. În rest pentru anul viitor, când Pluton își schimbă semnul după 242 de ani în Vărsător, trebuie să ne pregătim pentru marile schimbări ce aduce acest aspect. Sistemul monetar se va schimba, regulile jocului la nivel planetar se vor schimba, acest aspect vine și cu  reguli noi, ce pot conferi anumite libertăți sau false libertăți. Suntem într-o perioadă hedonistă în momentul de față, acceptăm mai greu provocările vieții, dar vor veni perioade care ne vor forța să ne adaptăm și ne vor forța să înțelegem că suntem totuși pe o planetă școală, care este plină de provocări ce ne  sunt date, tocmai pentru a ne ajuta să evoluăm mai armonios.

Ce înseamnă o agendă astrologică și cum ne ajută aceasta?

O agendă astrologică este un instrument eficient și necesar pentru cei ce vor să fie mai conștienți în ceea ce privește energia zilei sau a anului. Ne ajută să înțelegem sau să corectăm anumite evenimente ce se pot petrece zi de zi.  Pentru cei care au afaceri, această agendă ne ajută să vedem când e necesar să încheiem un contract de exemplu, sau ce oportunități ne aduc Retrogradările planetare, cu ce lecții vin și cum să le integrăm în viața noastră. Totodată agenda astrologică poate deveni ghidul nostru pe parcurul celor 12 luni. Așa cum este normal, agenda astrologică este pe înțelesul oricărei persoane care intră în posesia ei.

Te simți binecuvântată pentru că ai acest har al „stelelor”, al astrologiei?

Binecuvântați suntem toți oamenii prin tot ceea ce facem, prin aporul pe care îl aducem vieții, zi de zi. Nu știu dacă astrologia este un har al meu, ce știu este că o înțeleg și o studiez echilibrat, activându-mi atât iteligenta emoțională, cât și pe cea rațională. Efectiv când "mă bag cu capul în astre" fuzionez cu această disciplină. Face parte din ființa mea și de fiecare dată o găsesc fascinantă și logică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net