Previziuni astrale pentru 6-13 octombrie: Luna plină aduce schimbări fenomenale în viețile noastre

#Exclusiv Click!

În cadrul emisiunii “AstroAnima”, astrologul Sanda Ionescu a dezbătut subiecte importante în ceea ce privește previziunile astrale din zilele următoare. 

Citește și: Astrologul Ion Hristescu: „Scăpăm de Mercur retrograd. Octombrie, o lună fantastică, plină de balanță 

Sanda Ionescu a dorit să puncteze faptul că începând de duminică vom avea Lună Plină, ceea ce înseamnă că vor fi schimbări destul de importante în viețile noastre.

„Luna Plină în general ne ajută să conștientizăm tot ceea ce am inițiat, am acumulat , am realizat în Luna Nouă. Este un moment al recunoștinței, al culegerii roadelor și al bucuriei de sine.

Este mai degrabă un moment al conștientizării subconștientului, un moment tainic, nu unul al manifestării. Este indicat să nu ne angrenam în relații de iubire în această perioadă relativ scurtă...de trei zile.

Este un moment de opoziție al Luminătorilor-Soare-Luna. Asta însemnând că energiile yin - yang sunt la poli opuși, dar dacă știm la nivel individual să activăm și să înțelegem aceste energii feminin-masculin putem depăși momentul de opoziție și să activăm ceea ce ne lipsește”.

Celebra astrologă Sanda Ionescu a mai dezvăluit în cadrul emisiunii ”AstoAnima” și cum putem activa unele energii în această perioadă. „Nu e dificil. Dacă nu avem curaj să manifestăm Soarele, să punem în aplicare ceea ce ne crează emoție, sentimente plăcute. Să ne exprimăm dacă ceva ne crează o stare de extaz-Luna. De cele mai multe ori nu avem curaj să ne manifestăm sentimentele, emoțiile, ne este rușine. A simți și a manifesta reprezintă o mica parte din echilibrul ființei umane”.

Iată și: Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. Fenomenul unic în viața unui om! Cum putem beneficia de acest moment esențial?

Am scăpat de Mercur retrograd

Astrologul Sanda Ionescu a mai punctat în cadrul emisiunii și faptul că am reușit să scăpăm de Mercur retrograd, lucru destul de important, căci ne-a cam debusolat pe mulți dintre noi.

„Din 4 octombrie, mai precis de marți a intrat în mers direct, iar din 11 octombrie intră în semnul Balanței. Asta însemnând că trecem de la energia critică, mentală și chiar autocritică, la energia armonioasă, echilibrată, la dorințe de studiu, de comunicare liberă, și de ce nu mai rafinată. O să avem răbdarea să-i ascultăm și pe ceilalți chiar într-o dispută înainte de a trage o concluzie. Vom asculta și înțelege ambele tabere”.

Ce înseamnă această intrare a lui Mercur în Balanță?

„Acest aspect ne ajută să discernem informațiile pe care le primim. Mai nou nu ne mai uităm la știri pentru că sunt știri negative ce ne induc frica. Dacă preluăm pur și simplu astfel de informații ne gândim la ce bun să merg mai departe spre visul meu.

Ne blochează evoluția, nu ne mai dorim idealuri. Astfel, încât indicat este să studiem mai bine ceea ce ne spun alții. Decât să aplecăm urechea la astfel de lucruri mai bine profităm de jocul vieții și ne asumăm și conștientizăm că totul este cauză și efect”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg