Astrologul Ion Hristescu: „Scăpăm de Mercur retrograd. Octombrie, o lună fantastică, plină de balanță ”

#Exclusiv Click!

Ion Hristescu, astrologul poreclit “vrăjitoarea electrică”, a fost prezent în emisiunea “Previziuni astrale cu Sanda Ionescu”. Specialistul ne-a dezvăluit că urmează o perioadă bună pentru întreaga omenire! 

Vezi si: Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. Fenomenul unic în viața unui om! Cum putem beneficia de acest moment esențial?

Ion Hristescu: „Stai să intre și Mercur în Balanță și să vezi idei și demaraj de idei”

„Am scăpat puțin de critică, nu de tot, momentan, pentru că mai este și Mercur, care a fost retrograd până duminică, iar de duminică scăpăm și de el, și scăpăm de tot de critică! Nu că ar fi ceva rău!

Sunt aceste perioade în viața noastră când trebuie să retrogradăm. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le revizuim, să le punem în acord, să luăm proiectele de la naftalină și să le dăm drumul.

Și acum încetul cu încetul începem să le dăm drumul! Octombrie o să fie o lună fantastică. Luna octombrie este o lună de cunoaștere, de idei noi, de inovație și stai să intre și Mercur în Balanță și să vezi idei și demaraj de idei”, a afirmat Ion Hristescu, în cadrul emisiunii.

Balanța pune stăpânire pe horoscop

„Ne așteaptă o lună plină de balanță și mai ales care se reface ultimul careu Saturn – Uranus! Este un aspect de 90 de grade pe cer ce reprezintă un lucru dinamic ce necesită reforme.

Acest lucru nu trebuie să ne sperie, reforme sunt întotdeauna și în viața noastră și în viața socială, și în cea economică și așa mai departe. Restul sunt fonfleuri, că intră Venus în Balanță. Sub umbrela aceasta în care ne aflăm în 2021 – 2022 cu amprentă puternică pe 2022 este acest careu: Saturn – Uranus și nu doar”.

Mai vezi și: AstroSchool cu Sanda Ionescu: Ce este ascendentul și cum ne influențează viața? Când se activează, înainte sau după 30 de ani?

Astrologul, Ion Hristescu, vești bune

Ion Hristescu, numit și “vrăjitoarea electrică”, după cum este cunoscut, a mai dezvăluit în cadrul emisiunii că omenirea o să evolueze în bine, în următorii ani.

„Acum este ultima bătaie a Peștelui pentru lumea gazelor și a petrolului. Pentru că ea o să fie înlocuită în următorii zece ani, și acum vor veni noile resurse, vin băieții deștepți din spate, cu noi tehnologii, vine nuclearul foarte tare, știi și tu de micro-centrale nucleare care o să se ia de submarine nucleare și o să alimenteze un sat sau un oraș întreg. Sunt niște tehnologii noi care vor înlocui gazele și transportul gazelor. O să ne fie ușurată viața, foarte, foarte mult și asta este rolul lui Uranus în Taur”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
foto1 fratiiB jpg
remus iosub ramore iumor 3 jpg
kevin mccallister jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg