Echinocțiul de toamnă cu astrologul Sanda Ionescu: «Armonia cu cei din jur este mai evidentă»

Ultima actualizare:

Echinocțiul de toamnă reprezintă un moment prielnic pentru echilibrarea energiilor și culegerea roadelor muncii pe care am depus-o de-a lungul anului. Astrologul Sanda Ionescu, consilier și membru al Asociației Astrologilor din România, ne-a vorbit despre semnificația echinocțiului de toamnă și despre cum putem profita de aspectele favorabile ale acestei perioade. 

Echinocțiul de toamnă cu astrologul Sanda Ionescu
Echinocțiul de toamnă cu astrologul Sanda Ionescu

«Echinocțiul de toamnă reprezintă echilibrarea energiilor ying-yang»

«Echinocțiul de toamnă, ce are loc vineri 23 septembrie, se va forma la ora 4:03 și noi toți putem beneficia din plin de energiile benefice ale conjuncturilor acestei zile .

Înainte de a vorbi puțin despre conjuncturile Soarelui în aceasta etapă, a acestui an, haideți să vedem ce reprezintă acest echinocțiu de toamnă .

Toate cele patru hiatusuri solare – echinocțiul de primăvară, solstițiul de vară, echinocțiul de toamnă si solstițiul de iarnă au strânsă legătură între ele:

Citește și: Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. Fenomenul unic în viața unui om! Cum putem beneficia de acest moment esențial?

• Echinocțiul de primăvară reprezintă, ceea ce noi semănăm, energia creației .

• Solstițiul de vară - reprezintă menținerea a ceea ce am semănat.

• Echinocțiul de toamnă – semnifică fructificarea și culegerea roadelor a ceea ce am semănat.

• Solstițiul de iarnă - conservarea sufletului.

Cu toții știm că în echinocțiul de toamnă ziua este egală cu noaptea, aceasta reprezintă echilibrarea energiilor yin – yang, a energiilor masculine și a celor feminine, din ființa noastră».

Nu rata nici: Mercur guvernează începerea noului an școlar. «Este necesar să îmbrățișăm noul și evoluția»

Harta Echinocțiului de Toamnă
Harta Echinocțiului de Toamnă

Echinocțiul de toamnă. «Este foarte important să ne asumăm propria viață»

«Totodată, ceea ce a fost inițiat în echinocțiul de primăvară, se desprinde de natura sa primordială, iar noi devenim conștienți de sine, de ceea ce suntem cu adevărat, de puterea voinței noastre, de aici și cuvântul «autumnal», care semnifică «autonomie» .

Dorim să ne căutăm propria libertate. Cel mai bun exemplu pentru a înțelege natura acestui echinocțiu este: fructul care este deja copt, cade, se desprinde de tulpină .

Hai să vezi și: Mercur Retrograd septembrie 2022. Soluțiile pentru această perioadă

Este momentul să fructificăm și să conștientizăm tot ceea ce am acumulat de la echinocțiul de primăvară, adică din data de 20 Martie, până la acest moment. Acum culegem ceea ce am semănat, din punct de vedere spiritual, al efortului intelectual și al acțiunilor inițiate în primăvară.

Este foarte important să ne asumăm propria viață! Să nu mai căutăm vinovați în jurul nostru și să ne asumăm consecințele acțiunilor noastre .

Energia acestei perioade ne oferă o stare de echilibru și armonie, pe care este necesar să o integrăm în sufletul nostru.

Atât natura cât și ființa umană se pregătesc după acest moment autumnal pentru conservare.

Deja percepem o stare de echilibru între nevoia de muncă și cea de armonizare. Este momentul maturizării emoționale, e timpul să ne bucurăm de rezultatul efortului nostru.»

«Soarele în echinocțiu de toamnă face conjuncturi și cu planete transpersonale»

«Trecerea din zodia Fecioarei în zodia Balanței reprezintă faptul că ne-am depășit energia supunerii și a criticii specifice zodiei Fecioarei și dorim să ne armonizăm și să împărtășim cu cei din jur realizările noastre .

Armonia cu cei din jur este mai evidentă și dorim mai mult să lucrăm în echipă.

Balanța ne face mai responsabili de cultivarea relațiilor interumane, dar în mod special mai responsabili față de relațiile amoroase. E normal. Trecem din energia mentală a lui Mercur, în energia iubirii a lui Venus .

E important în aceste momente să trăim puterea prezentului, să ne bucurăm de momentul «Acum»!

Foarte importante sunt aspectele Soarelui din această perioadă și pentru acest an Soarele în echinocțiu de toamnă face conjuncturi și cu planete transpersonale, Neptun și Pluton, dar și cu planeta personală, Venus.

Prima conjunctură este o opoziție a Soarelui cu Neptun ceea ce reprezintă că e necesar să învățăm iubirea necondiționată, să integrăm iertarea și compasiunea. Să înțelegem prezența frumuseții divine în toate regnurile, aceasta reprezentând Neptun – Omniprezența Divină, adică Dumnezeu este în tot și în toate .

În această conjunctură artiștii pot avea inspirații fantastice în ceea ce privește creația.

Fiind un aspect transpersonal, apare un impact la nivel colectiv. E necesar să dăm vălul jos de pe ochi, pentru a vedea adevărul, Lumina. În acest aspect, Dumnezeu este foarte vizibil dacă îl acceptăm și ne încredem în El.»

Echinocțiul de toamnă. «Grijă la mândrie și aroganță»

«Pentru cei care vor să rămână în “confortul” creat de alții, cei ce refuză prezența divină, poate fi o perioadă dificilă. Aceștia devin lipsiți de vitalitate, se lasă ușor manipulați, se simt parcă în ceață și nu știu ce să facă. Nu își dau seama ce vor ei să facă cu adevărat, nu ceea ce le spun alții. Grijă la mândrie, aroganță, deoarece aceste atribute nu vă permit să vedeți realitatea, soluțiile.

Un alt aspect al Soarelui este Trigonul lui cu Pluton, aceasta reprezentând o perioadă bună de transformare sufletească, de renaștere, de regenerare.

Putem accesa ușor voința divină, Pluton reprezentând omnipotența lui Dumnezeu (Dumnezeu poate orice). Sa avem grijă la ceea ce vom conștientiza din punct de vedere al efectului, deoarece noi l-am cauzat.

Energia magnetică extrem de puternică a acestei conjuncturi, ne ajută să atragem ușor ceea ce ne dorim, important este să avem voință pentru planurile noastre.

Avem susținere astrală pentru a face ceea ce ne dorim. E necesar să ne lăsăm sufletul să se exprime, să ne asumăm responsabilitățile pentru cei dragi, copii, familie. Să ne asumăm responsabilitățile la locul de muncă, să ne asumăm responsabilitatea vieții!

E momentul ca noi să fim puterea exemplului, să fim conștienți de noi. Primul pas spre evoluție fiind conștientizarea.»

Echinocțiul de toamnă. «Vrem ca adevărul să iasă la suprafață»

«Un alt aspect important, pe care l-am văzut în ziua Echinocțiului de toamnă, este Mercur în Balanță, Retrograd, în opoziție cu Jupiter, ce poposește în Berbec, și el tot în Retrogradare. E un aspect ce ne împinge în a nu mai accepta lipsa adevărului, vrem mai mult ca oricând, ca adevărul să iasă la suprafață. Nu ne mai dorim să ne întoarcem la regulile impuse forțat și, cel mai important, ne dorim ca informațiile pe care le primim, să nu mai vină cu energie negativă, ci cu soluții.

Ce implică să ajungem la soluții? Înseamnă să fim curioși, să punem întrebări, să discernem informațiile, să fim mai diplomați – să canalizăm energiile evolutive. Cu acest aspect se poate activa dorința de studiu holistic. Intuiția este, de asemenea în ascensiune, însă pentru aceasta e indicat să ne controlam fluctuațiile mentale.

Acestea fiind spuse, dragii mei, vă doresc o toamnă echilibrată cu dorințe realizabile și conștienți că putem face din vise, realitate!», a spus astrologul Sanda Ionescu, pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net