Surprizele norocului la Loto pentru joi, 23 iulie

Desigur, şi în preajma acestei extrageri, din 23 iulie, toţi Loteriştii se întreabă:”Există şansa ca un jucător împătimit să prindă Potul mult visat?” Optimiştii cred în marea şansă a oricărui jucător.Noi credem că aceşti jucători au dreptate.

Numărul 23 face parte din familia Numărului 5 şi este numit de unii numerologi Spiritul Liber. De aceea, nativii născuţi sub patronajul numărului 23 sunt preocupaţi să-şi împlinească cele mai arzătoare dorinţe cu propriile forţe. Pentru aceşti nativi inspiraţia reprezintă a doua lor umbră.   

Pornind de la aceste principii, Loteriştii împătimiţi, ca şi cei născuţi în data de 23, sunt cei mai norocoşi din familia Numărului 5.De fapt, şansele acestor jucători sunt numeroase pentru că ei alcătuiesc mai multe variante şi astfel se antrenează pentru crosul:”Să prindem Marele Pot!” Jucătorii pasionaţi nu trebuie să uite un lucru esenţial: experienţa loteriştilor norocoşi reprezintă o adevărată sursă de documentare, pentru că fiecăre jucător- câştigător are o experienţă personală de joc.

În rubricile noastre: Numerele şansei la Loto, Surprizele norocului la Loto, Surprizele Norocului la Loto pentru un interval de o lună  sau Horoscopul verii  2015 (care oferă numere nativilor fiecărei zodii ) folosim principii de numerologie şi astrologie. Din numerele care se repetă, unii Loterişti au creat un nou stil de joc şi câştigurile nu s-au lăsat aşteptate. De aceea, la fiecare extragere,  împreună cu jucătorii optimişti ne înscriem în cursa” Potul cel Mare!” Totdeauna însă credem că şansele pentru un câştig sunt dependente de data extragerii. În acelaşi timp, capcanele jocului sunt foarte mari, dar rămânem consecvenţi principiilor noastre loteristice.  

La extragerile de dumincă, 20 iulie, au ales numere din variantele propuse de noi loteriştii pasionaţi de jocul-vedetă 6/49 şi de Joker. De asemenea, multor loterişti le-a purtat noroc numerele care s-au repetat ; din bănuţii câştigaţivor mai juca şi la extragerile următoare. Din grupajul “Numerele şansei” au fost alese pentru variantele jucate la 6/49  numerele: 10-33-43 (din varinata nr.3).

Cei pasionaţi de jocul Joker au ales din grupajul “Suprizele norocului pentru intervalul 1-31 iulie” numerele 12-22-38,  din  varianta nr.4. Din Horoscopul verii 2015, au fost mai norocoşi Capricornii; ei au ales din “norocoasele”propuse pentru zodia lor  numerele: 3-16-38 +3 (jokerul a fost alestot din numerele propuse pentru zodia lor).

Jucătorii “specialişti” în alegerea variantelor cu numerele care se repetă în grupajele propuse de noi au format variante cu aceste numere la 6/49: 10-33-37-43 şi 33-37-40. Pentru extragerile de joi, 23 iulie , vom  reveni la metoda Numerelor succesive. Nu trebuie să uităm nici numerele în aşteptare, care s-au “ascuns” de câteva săptămâni şi n-au mai participat la nicio extragere.   

 Pentru jocurile de joi, 23 iulie, am selectat numere din fiecare grupă : 1-10; 11-20;  21-30 şi 31-49 şi am urmărit în mod special „perseverentele”care s-au repetat în ultimele 12 extrategeri. Joi, 23 iulie, sper ca Norocul se apropie tip-til spre mulţi dintre voi!

Potrivit tradiţiei, din visele analizate în ediţia recentă “Traducătoarea de vise”, am ales cuvintele-cheie şi le-am transformat în numere.  

Iată numerele propuse pentru variantele tradiţionale :

Pentru 6/49

Variante simple

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto: intervalul 1-31 iulie

Vizitatorii care au ales pentru varianta jucată numere propuse de noi la jocurile preferate, timp de aproape trei ani, au dorit să continuăm această experienţă.

De aceea, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am extras cuvintele-cheie, le-am transformat în numere şi am alcătuit variante care pot participa la cele trei jocuri :6/49, 5/40 şi Joker, timp de o lună.

Iată variantele propuse:

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Michael Klein, Facebook jpg
dani otil si razvan simion
anca turcasiu si loredana groza jpg
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
121 JPG
Capture JPG
16x9   aledaida jpg
KF L 15 jpg
retete jpg