Top 3 zodii feminine care vor afla că soții lor au amante. Indiciile la care trebuie să fie atente, dacă vor să-i prindă!

Astrologii au vești proaste pentru 3 dintre zodiile feminine ale horoscopului. Acestea vor afla că soții lor au amante, dar trebuie să acorde o mare atenție unor indicii speciale, dacă vor să afle adevărul despre infidelitatea lor!

infidelitate jpeg

Cele 3 zodii care vor afla că soții lor au amante

Prima zodie care va afla că soțul ei are amantă este Fecioara. Extrem de sincere de fel și gata să-și pună sufletul pe tavă în fața partenerului de viață, Fecioarele au pretenția ca și acesta să facă la fel. Din păcate, perioada următoare nu va fi tocmai una bună pentru aceste native ale horoscopului.

Faptul că soțul ei întârzie mereu atunci când pleacă fie la muncă, fie la cumpărături sau să facă alte lucruri, ar trebui să fie un semnal de alarmă suficient pentru ca nativa Fecioară să ia măsuri. 

Astrologii îi recomandă să poarte o discuție sinceră și deschisă cu partenerul de viață și să pună la punct toate lucrurile care nu merg în căsnicie, căci altfel se va ajunge la despărțire inevitabilă!

Zodia Capricorn este trădată și ea de soț

Deși nu simte niciodată că soțul o „traduce” pe la spate, nativa Capricorn trebuie să deschidă ochii, odată pentru totdeauna!

Nativa Capricorn trebuie să fie atentă la telefonul soțului său, căci acesta ar putea ascunde secrete dureroase. 

Știm că acest tip de control al telefonului nu este bun și nici sănătos, însă uneori este necesar pentru a afla dacă partenerul nostru ascunde anumite lucruri. Nativa Capricorn trebuie să fie atentă, de asemenea, la apelurile telefonice ale soțului, căci atunci când vorbește mai „codat”, e clar că este ceva la mijloc. 

Citește și - Ghinionul se va ține după nativii acestei zodii, în 2023! Ce trebuie făcut pentru a scăpa de nereușite

Nativa Pești, dezamăgită de indiferența soțului

De la o vreme, nativa Pești este extrem de dezamăgită de indiferența pe care i-o afișează soțul său. Aceasta trebuie să își dea seama că este un semnal de alarmă bun pentru a realiza că lucrurile nu sunt, de fapt, așa cum par.

Motivul pentru care soțul ei este indiferent este că își îndreaptă atenția către o altă femeie, care cu siguranță îl atrage mult mai mult. Fiți puternice, dragile noastre native și pregătite pentru orice!

Cea mai fidelă zodie feminină a horoscopului

Una dintre cele mai fidele zodii feminine ale horoscopului este Leu. Nativele Leu sunt extrem de pătimașe în iubire și mereu dornice să facă lucrurile așa cum trebuie. Nu se dau în lături de la nimic atunci când vine vorba de fericirea partenerului lor, chiar dacă acest lucru înseamnă, uneori, ca ele să se pună pe locul 2. 

Femeile Leu sunt corecte din cale-afară, așa că nu trebuie să le pui niciodată sinceritatea la îndoială. Și pentru că sunt corecte, nu au cum să fie infidele. Astrologii sunt de părere că acestea sunt devotate iubirii unui singur partener în proporție de 100%, așa că cine le are alături nu trebuie să-și facă niciodată griji că nu va fi iubit sau înțeles pe deplin. 

Nativele Leu nu vor înșela niciodată partenerii, indiferent de circumstanțe. Dacă vor considera că relația lor a ajuns la capăt dintr-un motiv sau altul, pur și simplu vor pune punct înainte să ajungă să se arunce în alte brațe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net