Traducătoarea de vise 7-13 august: Ai primit cadou multe banane? Află semnificaţia! VIDEO

CLIIMA20120610 0034 1 jpeg
Banane

Veştile primite de la voi m-au bucurat şi de această dată. Analizând visele voastre, pot să spun că majoritatea anticipează beneficii pe mai multe planuri, în concordanţă cu climatul astral : în aceste zile veniturile voastre sporesc, iar inspiraţia urcă la cota performanţelor. Visele voastre vă inspiră pentru asocieri inteligente cu femei din zodia Taur şi cu bărbaţi  Gemeni.

Acum intraţi în posesia unor veşti noi, foarte importante şi acest lucru vă susţine moralul. Pentru problemele de sănătate trebuie să consultaţi specialişti de renume, pentru a fi siguri că diagnosticul pus de aceştia este corect.

În afaceri, este firesc să  mergeţi doar pe căi bătătorite, să nu vă implicaţi în proiecte incerte, pentru că astfel de teste echivalează cu proverbul:”Nu căuta acul în carul cu fân”.  Te urci pe turla unei biserici ? Vezi ce semnificaţie are

simeon stalpnicul png

Visul: Doru a mers la bunici să se relaxeze câteva zile. Era o vreme frumoasă şi a vrut să admire peisajul de la înălţime. De aceea, fiind un bun sportiv, nu s-a temut  şi s-a urcat pe turla bisericii.

Semnificaţia visului:  Doru va câştiga încrederea prietenilor şi a noilor cunoştinţe. În satul bunicilor, tinerii îi cer sfatul în probleme de viaţă , deloc uşoare. În plan profesional, este vorba despre o promovare: Doru va fi avansat, lucru pe care şi-l doreşte de mai bine de doi ani. De aceea, trebuie să renunţe la ideea de a-şi schimba serviciul.

Aduce noroc: Amuleta  cruciuliţa de botez.

Visul: Era ziua ei şi, în vis, Daniela a primit o sacoşă plină cu  banane.  Desigur, ea s-a bucurat când a găsit darul la serviciu, lângă calculator. Ea s-a bucurat şi pentru că prietenii n-au uitat preferinţa ei pentru aceste fructe preferate.

Semnificaţia visului: Visul are mai multe semnificaţii pozitive: în relaţiile cu colegii armonia va fi suverană, iar reconcilierile vor fi la ordinea zilei. Dar când în vis primeşti cadou mai multe banane,  poţi să fii sigură că o veche dorinţă  se împlineşte.  Bucuriile aşteptate  de multă vreme sosesc în mod sigur.

 Aduce noroc: Amuleta trifoi cu patru foi.

simeon stalpnicul png

Visul: Emilia a visat că a cules un buchet de trandafiri din grădina unei prietene. Erau superbi şi răspândeau un parfum deosebit. Îi ţinea la piept şi uitase de orice necaz. După o perioadă de griji, se bucura ca un copil de acest cadou inedit oferit de prietena ei.

Semnificaţia visului: Trandafirii  sunt mesagerii norocului şi ai dragostei. Mai mult, parfumul răspândit de gingaşele flori  prevesteşte un trai liniştit, fără grija zilei de mâine.  Pentru Daniela, se încheie o etapă marcată de emoţii şi de frustrări.

Aduce noroc: Amuleta cheie.

simeon stalpnicul png

Visul: Dora s-a trezit foarte bucuroasă din vis. În grădina unei rude  a găsit o capră albă, superbă. Aceasta se cocoţase pe un dâmb şi păştea liniştită.  Dora a bănuit că cineva din familie, care ştia cât de mult apreciază lactatele de capră, i-a făcut această surpriză plăcută. Semnificaţia visului: Capra este un erbivor care face multe pozne.  În acest vis, o capră albă care păştea liniştită sus, pe o movilă de pământ, prevesteşte sfârşitul unui şir de necazuri; în următoarea etapă, Dora se poate bucura de multe privilegii: negocieri avantajoase şi o stare bună de sănătate. Dacă ar fi visat o capră neagră, Dora ar fi avut probleme de sănătate şi ar fi păgubit sume importante de bani.

Aduce noroc: Amuleta amforă.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
meghan markle jpg
rafila jpg
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
toamna copaci frunze galbene shutterstock
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg