Traducătoarea de vise: Ai visat că tăiai cireşul uscat din grădină? Aduni ştiuleţii de porumb de pe câmp? Ai umplut noua piscină cu apă? Sari cu paraşuta pentru prima dată? Află semnificaţia viselor premonitorii!


    Piscina anunţă un semn bun
Piscina anunţă un semn bun

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! M-au bucurat veştile primite de la voi, dar şi faptul că ne scriu, în continuare, noi vizitatori. Este îmbucurătoare dorinţa voastră de a continua colaborarea la ediţia de vise în plin sezon estival ! M-am grăbit să vă „traduc” visele care fac referire la preocupările voastre foarte interesante şi la iniţiativele practice.

Descifrând semnificaţia mesajelor onirice trimise de voi, am observat că ambianţa vă stimulează în munca voastră, iar provebul "Omul sfinţeşte locul!” este valabil în orice clipă. Mai mult, m-a emoţionat interesul vostru atât pentru călătorii şi pentru evenimente mondene, cât şi pentru afaceri inedite.

Iată ce vise am selectat pentru această ediţie:

Ai visat că tăiai cireşul uscat din grădină? Scapi de un duşman

Visul: Tania, o nouă vizitatoare a acestei ediţii, ne-a povestit un vis recent care a pus-o pe gânduri. Tania trebuia să finalizeze un nou proiect profesional mai complicat. De aceea, a solicitat sfatul unui specialist, având nevoie de un spaţiu suplimentar. În vis, Tania a tăiat din grădina firmei un cireş, aproape  uscat, pentru că ocupa mult spaţiu. Totodată, după această strategie, în faţa firmei a rămas un loc unde urma să sădească un măr. Tăierea cireşului i-a adus multă nelinişte Taniei, speriată că visul acesta poate avea o semnificaţie păgubosă pentru ea.   

Semnificaţia visului: Tania va rezolva cu bine proiectul de care şi-a legat multe speranţe. Ajutorul unui specialist este un mesaj de bun augur, deoarece va termina proiectul mult mai repede decât şi-a propus. În acelaşi timp, mărul este simbolul reuşitei, ce va atrage atenţia unor parteneri valoroşi. Cireşul tăiat, care dădea semne că se usucă foarte curând, simbolizează un duşman pe care Tania reuşeşte să-l înlăture din viaţa ei.  

Aduce noroc: Amuleta măr.

Aduni ştiuleţii de porumb de pe câmp? Vei avea mulţi bani

Visul: Dora petrecea câteva zile de concediu la ţară şi o ajuta  pe sora ei să aducă porumbul din câmp în hambarul familiei. Deşi nu participase niciodată la o muncă de acest fel, Dora se descurca foarte bine. În scurt timp, împreună cu sora ei a reuşit să cureţe boabele de porumb de pe ştiuleţi şi să umple hambarul.

Semnificaţia visului: Pentru Dora acest vis premonitoriu se poate împlini până în toamnă. Astfel că situaţia ei financiară se poate îmbunătăţi de pe o zi pe alta, pentru că boabele de porumb, adunate în hambar, sunt simbolul belşugului.

Aduce noroc: Amuleta ştiuletele de porumb

Ai umplut noua piscină cu apă? Ai spor în afaceri !

Visul: Marius ne-a povestit cu mult haz un vis recent. Avea o nouă piscină în curtea casei şi, cu multă uşurinţă, a umplut-o cu apă. El a auzit că apa nu este un semn bun.

Semnificaţia visului: Marius nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Apa limpede cu care a umplut piscina cea nouă anticipează mult spor în afacerile în care s-a implicat alături de fratele său. Dacă apa ar fi fost tulbure sau insuficientă şi piscina nu ar fi fost plină cu apă, atunci afacerile despre care ne-a povestit Marius ar fi ajuns la faliment.

Aduce noroc: O monedă de argint    

Sari cu paraşuta pentru prima dată? Învingi un mare obstacol

Visul: Bogdan a mers la aeroportul unde lucra tatăl său şi voia să înveţe să sară cu paraşuta. În vis, foarte repede, el a şi sărit cu paraşuta pentru prima dată. Culmea ironiei, nici măcar nu i-a fost teamă când a plutit în aer, ne-a spus el.   

Semnificaţia visului : În mod surprinzător, visul prevesteşte că Bogdan va deveni o persoană curajoasă  şi va fi preocupat să-şi modifice în bine planul priorităţilor. În acelaşi timp, Bogdan va schimba jobul şi va munci într-un domeniu în care îşi doreşte.  

Aduce noroc: Amuleta avion.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
SAGA jpg
horoscop 19 decembrie jpg
Consum de sare FOTO Shutterstock
supliment jpeg
placinta cu pui jpeg
infidelitate jpeg