Traducătoarea de vise: Ai visat că te scalzi în mare? Iată ce înseamnă!

Ultima actualizare:

Pot să vă asigur că visele la care faceţi referire anticipează o perioadă favorabilă alături de cei dragi. Mai mult, visele în care vă relaxaţi pe malul mării sunt un ghid bun pentru următoarea etapă. În această săptămână, alături de nativii Peşti şi de Berbeci, acordaţi o atenţie deosebită problemelor de familie. Pentru demersurile pe termen lung care vă preocupă, vă ajută rudele de sex feminin.

Tot acum se conturează consolidarea unor relaţii cu persoane care vă apreciază şi care vă susţin în iniţiativele voastre pe mai multe planuri. Pentru această ediţie, am ales visele care se referă la o minivacanţă petrecută de voi, cei care ne-aţi scris.

Zbori o zi întreagă? Te bucuri de oportunităţi neaşteptate

Visul: Alina a zburat în vis o zi întreagă. Plutea prin aer, vedea oraşul natal de la înălţine, apoi, la scurt timp, ajungea în Bucureşti şi peisajul o fascina. Uneori, zbura la mare înălţime, alteori se apropia mai mult de acoperişul caselor. Oare, visul aduce schimbări în bine în viaţa mea, ne întreabă Alina.

Semnificaţia visului: Cu siguranţă, visul Alinei anticipează o perioadă de succese: în carieră şi în viaţa de zi cu zi.

Atunci când zbori la mare înălţime înseamnă că vei fi apreciat la locul de muncă şi vei fi promovat în funcţie. Rivalii nu vor avea puterea să-ţi facă rău. Când zbori aproape de acoperişul caselor , visul anticipează o perioadă de prosperitate; situaţia materială se îmbunătăţeşte şi reuşeşti să acumulezi venituri importante. În cazul Alinei, având bani, ea va putea să investească şi să reuşească în hobby-urile familiei: pictură şi apicultură.

Simboluri norocoase: Albina şi culoarea verde.

Soarele străluceşte pe cer? Te aşteaptă multe bucurii

Visul: Dorin era pe malul mării cu un grup de prieteni. Îşi dorea să se bucure de vreme bună, să nu vină ploaia în cele două zile cât petrecea la mare. Deodată, soarele a apărut pe cer şi norii s-au împrăştiat.

Semnificaţia visului: Dorin va avea satisfacţii profesionale. În viaţa personală, el poate să ocolească obstacole de ordin financiar şi să finalizeze afaceri care au dat mare bătaie de cap familiei. În curând, pentru Dorin, viaţa va porni pe făgaşul normal. Cifra doi este semnificativă pentru el. Deoarece optimismul şi încrederea îl însoţesc, aşa cum soarele împrăştie norii, pe Dorin îlaşteaptă bucurii şi în viaţa relaţională, alături de prieteni, începând din acest interval

Simboluri norocoase: Soarele şi culoarea auriu.

Te scalzi în mare? Vezi ce semnificaţie are

Visul: După o pauză de trei ani, Aurelia a mers la mare cu trei prietene. Chiar din prima zi, s-a scăldat în mare şi s-a trezit din vis îngrijorată. În viaţa reală, în urma unei viroze, Aurelia era vulnerabilă la răceli şi se temea că visul anticipează boală şi supărare.

Semnificaţia visului: În acest caz, visul are tocmai o semnificaţie pozitivă: Teama Aureliei nu este întemeiată: în curând, se va bucura de o sănătate de fier. În acelaşi timp, visul anticipează şi o călătorie foarte interesantă la drum lung; acolo Aurelia va dobândi o pasiune pentru un hobby.

Simboluri norocoase: Amuleta ancoră şi culoarea albastru.

Îl întâlneşti pe tatăl tău în străinătate? E de bine

Visul: Radu l-a revăzut în străinătate pe tatăl lui, care plecase la muncă. Era foarte fericit, pentru că de doi ani n-a reuşit să-l întâlnească .

Semnificaţia visului: Totdeauna, un astfel de vis anticipează o perioadă norocoasă . Poţi să primeşti o sumă de bani la care nu te aştepţi; de asemenea, poţi călători cu succes în străinătate cu ajutorul unei rude care a câştigat acolo sume importante de bani.

Simboluri norocoase: Amuleta avion şi culoarea mov

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net