Traducătoarea de vise: Îţi iei rămas bun de la prieteni? Vezi ce semnificaţie are visul- VIDEO

De aceea, aveţi curajul să vă implicaţi în activităţi dificile, fără să vă temeţi de eforturi şi de riscuri. Colaborând cu nativii Scorpioni şi Săgetători din anturajul vostru, vă adaptaţi mai uşor la situaţiile incerte care se anunţă în curând.

Din visele trimise de voi, am ales mesajele onirice care vă mobilizează şi finalizaţi la timp tot ceea ce v-aţi propus.

Îţi iei rămas bun de la prieteni? Vezi ce semnificaţie are

Visul: Elena a visat că vacanţa ei s-a terminat. Cu toate că trebuia să-şi ia rămas bun de la prieteni şi de la noile cunoştine, Elena se despărţea cu un sentiment de bucurie de ei şi se întreabă ce va urma după acest vis.

Semnificaţia visului: Elena nu trebuie să fie îngrijorată; despărţirea de cei cu care şi-a petrecut vacanţa este temporară. Faptul că s-a despărţit de grupul amicilor cu bucurie are o semnificaţie pozitivă: sentimentele faţă de acel grup rămân durabile.

Dacă la despărţire Elena ar fi trăit un sentiment de tristeţe, visul ar fi anticipat o perioadă marcată de nemulţumiri şi de neîncredere în privinţa viitoarelor succese.

Aduce noroc: O veste de la drum lung trimisă de un Scorpion.

Eşti invitată la o petrecere ? Ţi se împlineşte o dorinţă

Visul: Aurelia revine în ediţia din această săptămână şi ne povesteşte un vis emoţionant. O prietenă a invitat-o la o petrecere şi era bucuroasă ; ştia că acolo se va întâlni cu persoane plăcute, care au simţul umorului.

Spre marea ei bucurie, era o petrecere urmată de un concurs de dans, chiar dacă Aurelia nu ştia să danseze foarte bine. De aceea, ea ne întreabă : „Oare acest vis este de bun augur?"

Semnificaţia visului: Un astfel de vis prevesteşte împlinirea unei vechi dorinţe. Dar vestea bună nu se referă doar la acest aspect. Aurelia are şansa să câştige şi o sumă de bani. Poate fi vorba despre bani câştigaţi la un concurs sau despre implicarea într-o nouă afacere de succes.

Aduce noroc: Amuleta avion.

Ai primit o floarea de colţ? Te aşteaptă o mare bucurie

Visul: Viorica a primit de ziua ei o floare rară, pe care o cunoaşte doar din fotografii- o floare de colţ.

Semnificaţia visului: Cine visează că primeşte un dar inedit, este o persoană norocoasă. În acest caz, urmează o schimbare esenţială în viaţa Vioricăi: poate să- şi schimbe serviciul, să fie avansată şi să călătorească în lumea întreagă, în interesul noului ei serviciu. În mod sigur, ea va fi apreciată şi va scăpa de datorii.

Aduce noroc: Este un fapt dovedit: o floare de colţ presată atrage şansa.

Ai un job amuzant? Te descurci în orice împrejurare

Visul: Doru a visat că în vacanţa de vară a obţinut un job amuzant, preferat din perioada copilăriei. În vis, Doru era jongleur la o firmă care organiza spectacole de divertisment.

Totuşi, visul i-a trezit sentimente de neîncredere. Oare va fi arătat cu degetul de prieteni, oare va fi considerat un circar?

Semnificaţia visului: Jongleorul este o persoană care se descurcă onorabil în orice împrejurare. Consecvenţa, mobilitatea şi spiritul de observaţie sunt calităţi esenţiale pentru un jonglor, iar Doru s-a familiarizat cu aceste atuuri.

În viaţa reală, el poate să rezolve orice problemă , fără eforturi prea mari. Visul acesta anticipează că Doru va fi un om de succes.

Aduce noroc: Amuleta cheie.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Bela Kovacs condamnat pentru spionaj in favoarea Moscovei FOTO AFP
poza 01 Colagen Carmen Bruma png
image
image
image
image
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png
cuplu
casca de motocicleta