Traducătoarea de vise: Mama te cheamă acasă? Stai la o masă îmbelşugată? Este de bine

Ultima actualizare:

    Stai la o masă îmbelşugată? Este de bine
Stai la o masă îmbelşugată? Este de bine

Bine v-am regăsit, dragi prieteni ! În această săptămână, veştile trimise de voi pentru ediţia „Traducătoarea de vise"se deosebesc foarte mult de cele prezentate în ediţiile anterioare!

Din întâmplările la care aţi participat în vis se desprinde un proverb, iar acţiunea visului povestit de voi, cu lux de amănunte, se petrece în cercul vostru relaţional. Fiecare mesaj oniric anticipează atât veştile pe care le veţi primi, cât şi bucuriile sau obstacolele care vor veni în viaţa voastră reală. În acest interval, colaborările cu nativii Scorpioni şi Săgetători sunt benefice. Pentru această ediţie, am selectat visele cu ecouri pe termen lung.

Ai visat că mama te chema acasă? Înseamnă că-i este dor de tine

Visul: Dora, care lucrează în străinătate, a avut un vis emoţionant. Mama ei o chema acasă şi-i spunea că o iartă. Mai mult, Dora regreta în vis că a plecat grăbită şi nu şi-a luat rămas bun de la mama ei când a plecat din ţară.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis anticipează o întâlnire dintre mamă şi fiică. Amândouă îşi doresc acest lucru şi nici un eveniment nu le poate despărţi. Dorul de o persoană pe care o iubeşti învinge eventualele discuţii sau supărări.

Mesajul visului: Sângele apă nu se face.

Visul: Anca era invitată la un eveniment monden : alături de colege sărbătorea o relizare: Proiectul lor, la care au muncit mai bine de doi ani, s-a finalizat cu succes şi conducerea companiei a hotărât să felicite echipajul care a realizat un astfel de proiect original.

Semnificaţia visului: Când stai la o masă îmbelşugată, alături de colegele de muncă, visul prevesteşte satisfacţii pe plan profesional şi prosperitate. Pentru cine are un astfel de vis, urmează o etapă lipsită de griji financiare.

Mesajul visului:Unde-s mulţi, puterea creşte!

Cazi din pat în timpul visului? Vei fi promovat , dar....

Visul: Radu, un colaborator loial al ediţiei de vise, ne-a povestit în stilul lui hazliu un vis recent. Când s-a culcat era cu gândul la o promovare la locul de muncă şi spera să i se împlinească dorinţa. În vis, la miezul nopţii, a căzut din pat şi din acest motiv ne-a scris îngrijorat.. Oare este un mesaj negativ?

Semnificaţia visului: Emoţiile lui Radu nu sunt întemeiate. El va fi promovat în funcţia pe care şi-o doreşte, însă nu va avea prea multe momente de linişte: o astfel de funcţie este însoţită de multă răspundere.

Mesajul visului: Fiecare trandafir are ghimpele lui.

Visul: Mura s-a trezit din vis foarte şocată: ceasul deşteptător suna insistent şi mai tare ca de obicei. Oare ce semnificaţie poate să aibă acest zgomot asurzitor, ne întreabă Mura?

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un vis premonitoriu: ceasul deşteptător visat de Mura îndeamnă la prudenţă . Ea trebuie să fie atentă la demersurile pe care le face: la serviciu şi în viaţa personală, deoarece ceasul care sună insistent anticipează un obstacol, chiar un pericol.

Mesajul visului: Să fiţi cu ochii-n patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net