Traducătoarea de vise : O ciocârlie cântă pe umărul tău? Vei fi foarte fericită

Ultima actualizare:

    În vis, ciocârlia este un simbol norocosSursa Foto: toateanimalele.ro
În vis, ciocârlia este un simbol norocosSursa Foto: toateanimalele.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! M-au bucurat veștile inedite pe care le-ați trimis pentru rubrica de vise! Fiecare mesaj oniric primit de la voi, cei pasionți de ediția ”Traducătoarea de vise”, atrage atenția prin amănunte și prin semnificație.

Fie că este vorba despre vise cu întâmplări neașteptate, în premieră, fie că este vorba despre vise care reflectă dorința de a depăși un obstacol sau de a atinge, în sfârșit, un țel, visele anticipează reușite sau eșecuri. Și într-un caz, și în altul, când cunoaștem semnificația unui vis ne pregătim sufletește să primim o bucurie sau suntem mai prudenți cu deciziile noastre. Dintre mesajele trimise de voi, pentru această ediție, le-am ales pe acelea care prevestesc reușite deosebite.

  Visul: Cu mult entuziasm, Aurelia ne-a povestit un vis inedit: În drum spre serviciu, o ciocârlie care cânta superb s-a așezat pe umărul ei. Pasărea a însoțit-o până când Reli a intrat în curtea companiei. Când s-a trezit din vis avea impresia că aude, în continure, acel cântec minunat.    

Semnificația visului: Ciocârlia este simbolul unei împliniri de mult visate: este vorba despre o reușită pe plan profesional sau despre obținerea unei noi locuințe. Mai mult, când o fată necăsătorită visează această pasăre măiastră, înseamnă că, în curând, tânăra  va fi cerută în căsătorie de logodnicul ei.

Te urci într-o mașină? O călătorie pe care ți-o doreai se împlinește...

Visul: Daria voia să plece la rude în provincie și aștepta să vină o mașină care s-o ducă la destinație. La scurt timp, mașina a sosit, iar Daria s-a urcat în mașina care a pornit în grabă.

Semnificația visului: Desigur, că acest mesaj oniric are ecouri pozitive în viața Dariei. Ea ajunge la destinația dorită, dar călătoria pe care voia s-o efectueze se împlinește în condiții neașteptate  decât cele stabilite anterior. În această călătorie poate să intervină o întâmplare neprevăzută, să primească o invitație specială la un eveniment monden sau un cadou nesperat de la rudele care o așteptau cu nerăbdare.  

 În vis ai văzut un rubin? Speculațiile tale vor avea sorți de izbândă

 Visul: Nora este pasionată de semnificația viselor. Ea ne-a povestit cu mult haz că a avut un vis inedit: o piatră prețioasă de rubin era așezată pe biroul ei. Le-a întrebat pe colege cine a pus acel obiect superb pe biroul ei și, minute în șir, l-a admirat.  Nora ne-a mărturisit că, până în seara în care a visat rubinul, o astfel de bijuterie a văzut-o doar în fotografii. De aceea, Nora se întreabă dacă o bijuterie rară, cum este rubinul, poate să-i poarte noroc.

Semnificația visului:  Dacă vezi un rubin în vis, cu siguranță, este vorba despre reușite în privința speculațiilor pe care le faci în afacerile familiei  sau în viața personală. Orice speculație de acest fel are sorți de izbândă, foarte curând. În schimb, dacă Nora ar fi visat că a pierdut un rubin, atunci ea s-ar fi confruntat cu indiferența logodnicului și ar fi fost la un pas de despărțire de acesta.              

Urci pe treptele unei piramide? Vei lupta pentru un ideal

Visul: Marius ne-a povestit, cu hazul care-l caracterizează, că a avut un vis șocant. Când a venit de la serviciu, în curtea casei a găsit o...piramidă înaltă, înconjurată de lumină. În piatra acesteia erau săpate scări pe care urca în viteză sora lui. Marius a fost atât de uimit de această priveliște, încât nici n-a avut putere s-o strige. După câteva minute,  el a prins curaj și a pornit pe urma sorei lui, pe treptele piramidei .   

Semnificația visului: Când urci pe treptele unei piramide ai șansa să ți se împlinească o aspirație spirituală sau materială. În același timp, toate eforturile tale sunt apreciate de persoanele influente din anturajul tău. În acest caz, Marius va urma exemplul sorei lui și, cu multă voință, va reuși să lupte pentru împlinirea unui ideal.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net